zaterdag 31 juli 2010

Sarah Kay




Volgende twee kaartjes zijn gemaakt met een afbeelding van Sarah Kay, die kan je gratis downloaden op deze link. Ze kunnen allebei gebruikt worden als 'geldkaart' of je kan er ook gewoon een berichtje in steken. Het idee vond ik ergens op internetland. Weer iets helemaal anders dan gisteren. Benieuwd wat jullie van deze kaartjes vinden.

vrijdag 30 juli 2010

Bloemen en vlinders





Dag iedereen,
voor deze kaartjes stempelde ik het achtergrondpapier met de bloemen zelf. Verschillende kleuren distress inkt geven dit leuke resultaat. Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Je mag altijd een reactie achterlaten ! Nog een fijne dag !

donderdag 29 juli 2010

Krullen en distress

Dag iedereen,...


Het kaartje is een idee van splitcoaststampers. Dat is een website, zéker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen. Ze hebben geregeld leuke, originele en heel duidelijke tutorials. Veel plezier en laat gerust een reactie achter als je wil.

En oh oh oh, ik ben onder de indruk ! Zoveel volgers al, dat is gewoonweg fantastisch !! Dank je wel hoor !

Groetjes, Martina

woensdag 28 juli 2010

BEDANKT, merci, thanks !!!

Langs deze weg wil ik Chantal een mega dank je wel sturen. Zij heeft me met haar enthousiasme warm gekregen om eindelijk deze blog te beginnen. Dus Chantal, DANK je voor alle geduld, raad en vele praktische tips ! Willen jullie ook eens kijken op haar blog ? Klik dan hier. Vele groetjes aan iedereen die al zo positief geweest is.

Zelfde stempel, 3 keer anders



Nog twee kaartjes met dezelfde stempel zoals gisteren. Berenstempel is van Daisy & Dandelion.
Bedankt voor je bezoekje ! Laat gerust een reactie achter.

dinsdag 27 juli 2010

huge hugs

Hoera, eindelijk een blog !

Na vele vragen van vrienden en vriendinnen, is hij er dan eindelijk, mijn eigen blogske ! Hierop vind je geregeld nieuwe kaartjes. Veel plezier. Bedankt voor je bezoek.