zaterdag 31 december 2011

Laatste kaart van 2011

Dag bezoekers,
welkom hier. Mijn laatste kaart van dit jaar. Jawel, het is voorbij....
Maar weg gaan we niet, nietwaar ? Neen hoor, volgend jaar doen we gewoon lekker verder.... Hopelijk mag ik jullie dan ook verwelkomen !
Vandaag sluit ik de rij af met een kaartje voor mijn vader. Hij wordt binnenkort 70 jaar en hij houdt enorm van (viool)muziek, daarom werd het dit.
Het papier is een blokje dat ik van Chantal kreeg (dank je), van The Paper Studio; stempels zijn een goedkope versie van op de hobbybeurs; solsleutels zijn van Marianne Design; rond sentiment is ook van haar; de klok weet ik al niet meer; het lintje komt van op het Boekenfestijn; filmstrip van Tim Holtz; sterretjes van bij Xenos. Wow, wat een lijst !
In ieder geval, ik wens iedereen een hele fijne jaarovergang en ik zie jullie wel aan de andere kant van 2012 he ?
Heel veel liefs,
groetjes, Martina
x


vrijdag 30 december 2011

Harley Boy II

Dag iedereen,
een tweede kaartje met de gewonnen digi. Ik vind hem enorm grappig. Je kan onderstaande kaart gebruiken voor een verjaardag, maar ook voor iemand die zijn rijbewijs voor de bromfiets behaalde.
Papier van Crafts-too; embossing van Tim Holtz; digi van Prairy Fairy Designs, ingekleurd met copics; vlaggetjes zijn van Die-Namics; letters zijn van Artemio; radertjes zijn van Nestabilities; eigen gemaakte knopen uit kurk.
Bedankt voor jullie bezoekje en tot morgen,
Martina
x

donderdag 29 december 2011

Inspiratie gezocht en gevonden !

Dag iedereen,
jawel, zonder inspiratie, geeft weer, dat ik ga internetten... En dan kom je toch via via andere blogs op hele mooie, rijke blogs terecht. Dit was ook het geval bij Nathaly. Zij maakt superleuke en heel erg mooie kaarten en inspireerde me om de volgende kaart te maken. Dus bij deze, dank je Nathaly ! Ik hoop dat ze binnen de kortste keren een 500 tal volgers zal hebben, want ze is echt wel toppie !
Onderste kaart gemaakt met papier van Eline Pellinckhof; kraft papier gebruikt als ondergrond; bloemetjes zijn gemaakt met de Joy stans, afgewerkt met de Pearl Pen; de krul is van Marianne Design; sentiment van Marianne Design; 'kadertje' komt van Stamping Up, gedrukt met Distress Inkt; blaadjes met EK Succes pons.
Ik vind hem persoonlijk wel geslaagd, ik hoop jullie ook !
Nog veel plezier met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar en hopelijk tot morgen,
groetjes, Martina
x





woensdag 28 december 2011

To you from me

Dag iedereen,
vandaag een 'serieus' kaartje. Eens iets anders dan anders... Zit een beetje zonder inspiratie momenteel, dus is het maar zo. Ik ben wel redelijk tevreden van het resultaat.
Papier van Papermania; sentimenten van Stamping Up; kader ook van Stamping Up; lint van bij Xenos; bloemen van Marianne Design en Artemio.
Nog een hele fijne dag en tot morgen !
Groetjes, Martina
x

 

dinsdag 27 december 2011

Mijn dagboek

Dag iedereen,
vandaag een cadeautje dat ik voor mijn dochter maakte. Ze vroeg een eigen dagboek, maar vond in de winkel haar meug niet. VoilĂ , hierbij tover ik er eentje.
Papier van K en Company; krullen van Marianne Design; bloemetjes uit vilt met Cuttlebug gemaakt; letters met Sizzix; lint van bij Boekenfestijn; blaadjes met EK Succes pons. Hier en daar afgewerkt met de pearl pen en wat knoopjes. Samen gebonden met de Cinch.
Ze was er wel blij mee (gelukkig) !
Groetjes en tot morgen,
Martina
x



maandag 26 december 2011

Harley Boy

Goeiemorgen iedereen !
vandaag een jongenskaartje of mannenkaart. Deze digi won ik bij Prairy Fairy Designs. Ik vond hem geweldig !! Het heeft een tijdje geduurd om ermee aan de slag kunnen, maar kijk, hier is mijn eerste kaartje.
Afbeelding van Prairy Fairy Designs , ingekleurd met copics; papier is van Lost and Found; sentiment van Darkroom Door; radertjes van Nestabilities.
Ik wens iedereen een fijne dag, bedankt voor je bezoekje en je reactie.
Tot morgen,
groetjes, Martina
x

zondag 25 december 2011

Verloren schudkaartjes

Dag allemaal,
hopelijk iedereen een rustige, maar gezellige avond gehad, gisteren ?
Vandaag nog twee 'verloren schudkaartjes'. De afbeelding van bij Boekenvoordeel; sterren en bomen van Stamping Up, gedrukt met Distress Ink, bewerkt met Spickels; sentiment is van Stamping Up.
Bij de rode kaart zijn de sneeuwsterren van Cuttlebug; cijfers van Sizzix, bewerkt met rode stickels; grote ster met pons van Stampin Up.
Papier is bij allebei van Marianne Design.
Nu ben ik er echt wel doorheen hoor, de kerstkaarten zijn allemaal de deur uit en de bestellingen zijn gemaakt. Dus tijd voor ander werk.
Ik wens iedereen nog een rustige (vrije) dag en tot morgen hopelijk !
Groetjes,
Martina
x
 



zaterdag 24 december 2011

Verjaardagskaart gaat vliegen + freebie

Goeiemorgen iedereen,
een verjaardagskaart voor mijn dochter. Jawel, het is gelukt. Wij zijn al beginnen feesten gisteren....
Het werd een allegaartje materialen :
Bomen van Stampin Up met Distress en spickels bewerkt; wolken met Distress Ink; vliegtuig egel van Penny Black; vliegtuig boven van Kaiserkraft; vliegtuig roze van Magnolia; sentimenten zijn van Stamping Up; letters birthday van Artemio, gedrukt op melkpapier; 15 met cijfers van Sizzix; bloemen van Cuttlebug, bewerkt met de Pearl Pen.
Vanavond kerstmis, volgende feest...
Ik wens iedereen een heel fijn kerstfeest toe !
Stamfairy geeft nog een leuke freebie weg, klik hier op de link !!
Tot morgen,
groetjes, Martina
x



vrijdag 23 december 2011

Laatste kerstkaart ?

Dag allemaal,
welkom hier. Vandaag weer een van mijn favoriete modelletjes.
Papier ken je ondertussen al wel, stempel ook. Dus veel uitleg heb ik hier niet bij te geven.
Ik wens iedereen alvast tegen morgen een hele fijne kerstavond en hopelijk mag ik iedereen morgen weer verwelkomen !
Groetjes, en fijne feesten !
Martina
x



donderdag 22 december 2011

Schudkaart rood

Goeiemorgen iedereen,
nog even en het is weer zover ! Kerst, het lijkt nog maar net geleden.... Wat gaat de tijd snel, nietwaar ?
Hier nog een schudkaartje. Papier van Marianne Design; sterren van Stampin Up; boompje uit vilt van bij Blokker; stempel van bij Boekenvoordeel, ingekleurd met Distress Ink; sentiment van Griet Bertels.
Voila, dat was het weer voor vandaag, ik wens iedereen nog goede voorbereidingen voor de komende feesten en hopelijk heb je morgen een gaatje om even langs te komen,
groetjes, Martina
x

woensdag 21 december 2011

Nellie Snellen 3

Dag iedereen,
het wordt een beetje eentonig nietwaar ? Weer een kerstkaart....
Een niet traditionele, maar wel blauw- groene kaart met een Nellie Snellen stempel, ingekleurd met copics; sentiment is van bij Dox Lier; papier van S.E.I.
Hier en daar wat bewerkt met sneeuw en glitter.
Bedankt voor je bezoek en reactie, tot morgen,
groetjes, Martina
x



dinsdag 20 december 2011

Trapjeskaart met doorkijk 2

Goeiemorgen iedereen,
blij dat je nog een keertje langs komt. Vandaag weer een trapjeskaart met doorkijk.
Papier van bij Kruidvat; stempel Magnolia, ingekleurd met Distress Ink, bewerkt met sneeuw; sentiment van bij Kruidvat; bomen van Marianne Design, bewerkt met sneeuw.
Ik vind het modelletje zo leuk, niet zo moeilijk en weinig papier voor nodig, dus dat is altijd meegenomen.
Ik wens iedereen nog een fijne dag, bedankt voor jullie bezoekje
groetjes, Martina
x


maandag 19 december 2011

Schudkaartje : Gelukkig nieuwjaar

Goeiemorgen iedereen,
jawel, de reeks kerstkaartjes houdt voorlopig nog niet op... Hoewel ik me dringend moet gaan bezighouden met een verjaardagskaart voor m'n eigen dochter...
In ieder geval, vandaag een schudkaartje, lijkt nog altijd wel succes te hebben bij vele mensen. Ik vind het ook altijd wel leuk om te maken.
Papier van Marianne Design; stempel van bij Boekenvoordeel, ingekleurd met Distress Ink; sterrenpons klassiek merk; randpons van Martha Steward; cijfers van Artemio; takjes van Nellie Snellen; wens van Griet Bertels.
Bedankt voor jullie bezoekje en hopelijk tot morgen !
groetjes, Martina
x

zondag 18 december 2011

Snelle Nellie

Dag iedereen,
Welkom nieuwe volgers. hopelijk vind je hier een beetje wat je zoekt.
vandaag nog een Snelle Nellie hihihi... Ik vind het afdrukje zo'n schatje ! Maar mispak me altijd aan het inkleuren. Op sommige blogs heb ik daar zo'n prachtig kleurwerk van gezien, ik krijg het niet naar m'n zin in orde. Maar, oefening baart kunst en ik geef niet op, zo zijn we niet !
Papier is van S.E.I.; stempeltje van Nellie Snellen, ingekleurd met copics, toetsen met glitter en sneeuw; sentiment is van Antwerp Stamps bij Elke Verschooten; randpons van Martha Steward; sterrenpons van Artemio.
Bedankt voor jullie bezoekje en tot morgen,
groetjes, Martina
x

zaterdag 17 december 2011

Wintergeluk : 4 op een rij

Goeiemorgen allemaal,
welkom hier. Jawel, vier kaartjes met dezelfde ingrediënten. Jullie hebben er zaterdag al eentje van gezien. Hier zijn de 3 broertjes die erbij horen.
Inspiratie genoeg, nietwaar ? En eh... liften van deze kaartjes ? Is toegelaten hoor, hihihi !!! Laat jullie volledig gaan als je er zin in hebt.
Groetjes en tot morgen,
Martina
x



vrijdag 16 december 2011

Onze allerbeste wensen

Goeiemorgen iedereen,
vandaag nog een keer een gewone trapjeskaart. Papier van kruidvat; stempel van Magnolia, ingekleurd met copics; bomen van Marianne Design (Creatables), bewerkt met sneeuw; sentiment van Griet Bertels.
Nog een hele fijne dag,
groetjes en tot morgen,
Martina
x

donderdag 15 december 2011

Bandwerk : Whiper doosjeskaart

Goeiemorgen iedereen,
jawel, hier is dan het resultaat van gisteren ! Een whiperkaart in een doosje. Het was even zoeken hoe het kon, maar kijk, het is toch ongeveer gelukt. Nu de mensen nog het verstand meegeven hoe ze het sentiment boven krijgen ('k zal er maar een briefje bijsteken zoals vorig jaar hahahaha....).
Stand van zaken : 67 stuks....
Doosje is zoals de doosjeskaart, als ze plat ligt (om op te sturen), zit de kerstboodschap 'in' het doosje verstopt, duwen ze de buitenkanten tegen elkaar, naar binnen toe, wipt de boodschap naar boven.
De elanden zijn afgekeken van bij Monique op haar blog, die het op haar beurt bij Elke Verschooten zag. Ik heb er dan mijn versie van gemaakt.
De ingrediĂ«nten voor deze kaart zijn : Elandenpons van Artemio; sneeuw met de sneeuwpen; rode spickels op de rand; laagje sneeuw onderaan is gewoon een stuk gescheurd wit papier; sentimenten op de flapjes zijn van Marianne Design; groot sentiment is van Different Colors; cijfers zijn van Me To You, gedrukt met Distress Ink.
Ik heb verschillende foto's gemaakt, zodat je misschien goed kan zien hoe het er van binnen uit ziet.
Nog een hele fijne dag en tot morgen,
Groetjes, Martina
x




woensdag 14 december 2011

Bandwerk

Goeiemorgen iedereen,
vandaag .... bandwerk. Jawel, we zetten een tandje bij voor de kerstkaartjes, want het lukt me anders echt niet om alles klaar te krijgen... Een 200 tal 'moet' ik er maken, wel eh... 'Wil' ik er wel maken. Op een of andere manier, verwachten de mensen die je kent het al wel een beetje van je. Die wil ik dan niet teleurstellen natuurlijk. Bij deze.
Wat het uiteindelijk wordt, zie je morgen wel ! Ik ben nu nog effe bezig...
Groetjes en tot morgen,
Martina
x