zaterdag 27 augustus 2011

Ik ging op reis en nam mee ...

Goeiemorgen iedereen,
terug van weggeweest... 15 dagen lang hebben we genoten van het zonnetje en de rust in Tunesië. Het is me gelukt om jullie de hele tijd kaartjes te voederen, vandaag moet ik jullie helaas teleurstellen. Voor de eerste keer, geen kaartje. Gisteravond pas toegekomen en echt geen fut meer om iets te maken. Hopelijk komt er vandaag iets uit mijn vingers (buiten was en strijk), dat ik er in de loop van de dag nog op zet of morgen.
Natuurlijk heb ik niet stilgezeten... Terwijl anderen zich in het zweet werkten in de aquagym, op het tennisveld of met de aerobic, nam ik in mijn beperkte bagage Distress Ink en wat afdrukjes mee en kleurde ik er zo veel mogelijk in. Ze zijn bijna allemaal ( 28 stuks) ingekleurd geraakt... Dus hopelijk komt daar wat mee. We zullen wel zien.
Op mijn blog zelf, zie ik dat trouwe volgers geregeld toch een lieve reactie achterlieten, daarvoor wil ik jullie zeker en vast hartelijk danken ! Het is fijn om te weten, dat jullie me blijven steunen ook al ben ik even weg.
Jammer genoeg zie ik dat er drie volgers af zijn, misschien wat ongeduldig ? Ach, wie hier z'n gading vindt, blijft vrijblijvend denk ik dan altijd, nietwaar ? In ieder geval, welkom aan de twee nieuwe volgers !
Hieronder twee foto's, eentje van 'ons' strand, waar we 15 dagen lekker mochten luieren en m'n 'werk' =)
Bedankt voor jullie bezoekje en tot morgen !
Liefs, Martina
x

20 opmerkingen:

Els zei

leuk dat je weer terug bent van een fijne vakantie en dat je nu weer even moet bij tanken van de terug reis lijkt mij heel logisch. Alles weer opruimen en je eigen post doorkijken zowel degitaal als van de postbezorger, rekeningen betalen en de was doen. tja dan kunnen we niet verwachten dat je ook meteen al een kaartje voor vandaag klaar hebt.Geniet nog even na van je vakantie en groetjes Els

chantal zei

Hoi Martina, Je batterijtjes zijn weer bijgeladen. Je hebt aardig wat ingekleurd. We zien dus wel wat verschijnen de volgende tijd
liefs Chantal

Sofie V zei

Hoi Martina,

Wat leuk dat je weer terug bent!Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad! Op de foto ziet het er in ieder geval heerlijk uit. Die afdrukjes zien er allemaal even schattig uit, ik ben benieuwd wat je ermee gaat maken!

Groetjes Sofieke

Lia zei

Wat leuk dat je er weer bent, en vooral dat jullie het fijn hadden en ook de zon hebben gezien,je hebt wel je best gedaan met inkleuren zeg!

groetjes Lia

Lia zei

Hoi Martina,

Wat geweldig dat je zelfs op je vakantie nog aan je hobby bent toegekomen!
Was het niet moeilijk om in te kleuren met distressinkt in die warme temperatuur?
Je hebt in elk geval weer genoeg afdrukjes om te verwerken, wij wachten geduldig af.........

groetjes Lia

Marjan zei

Leuk dat je er weer bent en dat jullie eenfijne tijd gehad hebben! Ja, die rompslomp na de vakantie , daar moet je eerst doorheen. We zien je kaartjes wel weer verschijnen. Je hebt i.i.g. weer genoeg voorraad.

Groetjes, Marjan

Margo zei

Oh Martina wat tof !
Het is wel zo, ik had beter ook mijn Distress meegenomen op verlof :)
Je hebt het zonnetje toch in je valies zitten he :)
Liefs
Margo

Unknown zei

Knap dat je voor elke dag wat gepost had.
Vind het zowiezo een klein wonder dat je zo ongelooflijk veel kaarten maakt. Gewoon voor elke dag 1. Vind het echt mega knap.
Fijn dat je een goede vakantie had. En zelfs daar nog geknutseld.
Broetjes en geniet nog even na. Brigitte

Colien zei

Welkom thuis, fijn dat je er weer bent. Al hebben we je niet echt gemist, doordat je steeds berichtjes gepost hebt :)
Ben benieuwd naar je creaties met de ingekleurde afdrukjes. Succes met de was en strijk vandaag en hopelijk blijft er tijd over om wat te knutselen!
grtz.Colien.

SandraR zei

Fijn dat je er weer bent, Martina! Lekker genoten, zo te lezen.
En 28 afdrukjes ingekleurd! Wauw! Ben heel erg benieuwd wat je ermee gaat maken!
Succes met je "verplichtingen" (was/strijk) en hopelijk kun je vandaag nog even tijd vinden voor iets creatiefs.

Liefs, San

p.s. jammer dat je een paar volgers kwijt bent. Maar ik blijf je trouw volgen, hoor! Ben helemaal fan van je.

angeleef zei

Hoi Martina!
Hopelijk heb je lekker genoten van je vakantie!!
Ik denk dat er maar weinigen in zouden slagen om elke dag nog een kaartje te voorzien, dus vinden we het helemaal niet erg dat je eens een dagje overslaat! Je zal wel genoeg te doen hebben. Echt fijn dat je tijdens je vakantie zoveel afdrukjes hebt ingekleurd. Ik ben er zeker van dat daar weer mooie dingen van zullen komen! En dan gebruiken we vandaag toch gewoon die mooie foto van dat prachtige strand als inspiratie voor onze kaarten? :D
Groetjes
** Evi **

Marijke zei

Welkom terug Martine, wat veel stempels heb je nog gekleurd in de vakantie. Meestal komt er bij mij niet zoveel uit mijn handen tijdens vakantie. Hopelijk ben je weer helemaal bijgetankt want om daar nog allemaal kaartjes van te maken heb je nog wel wat te doen.
Groetjes Marijke

José zei

Fijn dat je zo'n heerlijke vakantie hebt gehad! En ik zie dat je nog lekker wat hebt meegenomen. Je hebt gelijk. Anders krijg je maar afkickverschijnselen... heel ongezond hahaha. Knutsel ze weer!
Groetjes, Jose

corryskaart zei

hoi martina
welkom weer thuis in blogland en hopelijk heb je het naar je zin gehad?
zelf was ik daar 20 jr geleden en een topvakantie gehad,maar nu weer in het dagelijks ritueel van alledag maar ik blijf je volgen hoor:-))
groetjes van corry

Marian zei

Welkom weer thuis en weer in blogland
Weer eerst alles op orde brengen en dan weer in het normale ritme en doe gewoon rustig aan.
Zien je creaties weer tegemoet
Groetjes

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

welkom terug Martina, heerlijk zo'n vakantie en wat een mooie foto.
je ingekleurde afdrukjes heb ik nog even vergroot bekeken en ziet er heel mooi uit.

groetjes jolande

Unknown zei

Hello Martina, welcome back from Tunisia, so lovely to see your holiday photo and to hear that you had a fabulous holoiday. Hugs xx

Mariken zei

Wat heb jij hard gewerkt op je vakantie! Leuke kaarten heb je weer gemaakt de afgelopen tijd. Suc6 met de na-weeeen van de vakantie en veel gr-jes Mariken.

Christine zei

Niet mee zitten Martina! Wij worden eigenlijk teveel verwend bij jouw met je dagelijks post. Dus geniet nog maar eventjes na (spijtig van de was en de strijk) en ik zie je volgende creatie wel verschijnen!
Veel liefs
Christine

peggy zei

Welkom terug, en eens geen kaart is geen ramp.
Ik vraag me telkens af hoe je het klaarspeelt om elke dag een kaartje te posten ... dat is iets dat mij echt niet lukt.En met vakantie ...post ik "ik ben er niet" berichtje.
En jij bleef ons maar verwennen met kaarten, ik kom elke dag wel ff genieten, soms zonder reactie (sorry) maar anders wordt mijn hobby meer bloggen dan kaarten maken. En het is soms nu al zo erg, maar dat kennen we vast allemaal :))

Grtjs Peggy