woensdag 23 april 2014

50 jaar getrouwd !

Goeiemorgen iedereen,
woensdag, dus een vers kaartje op het menu.Het werden twee 'cards in a box' voor twee 50 jarig huwelijken ! Als dat geen prestatie is ! Wow ! Dat zijn gouden huwelijken, dus gebruikte ik voor deze creatie goud.
Grappig te lezen dat iedereen wel z'n eigen versie van het verhaal had bij de kattenkaart ! Leuk ! Dank je wel....  Je mag natuurlijk altijd meedoen als je zin hebt.
Heb gezien dat er wel 3 volgers zijn vertrokken.... Pfffff, ik hoop dat jullie wél de moed hebben om te blijven, is het niet je ding, tja, dan kan je vertrekken als je wil natuurlijk. Spijtig vind ik dat toch altijd.
Ik probeer zo veel mogelijk bij iedereen die een reactie achterlaat langs te komen, maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Full time werken en 3 opgroeiende tieners, huishouden en thuis werken... Helaas komt het er niet altijd even veel van... Sorry daarvoor ! Ah maar kijk, daar is Liselot er dan om mijn dag weer op te fleuren ! Dank je om volger te worden !

Hartjes : Nellie Snellen, Boekenvoordeel
Cijfers en letters : My Favorite Things
Embossingfolder : Cuttlebug
Sentiment : Joy

Ik dank jullie allemaal voor jullie bezoekje en reacties,
tot morgen voor een verse (kerst)kaart. Hopelijk lukt het me deze week ook weer...
Groetjes,
Martina
x


16 opmerkingen:

Els zei

Leuke cards Martina en mooi met dat goud erbij en al die lieve hartjes. Het blijven ook mooie modelletjes waar je heel veel mee kan.
Fijne dag.

Erica ♥ zei

Woww wat heb je dat ontzettend gaaf gemaakt, echt super ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Monique zei

Wat zijn ze leuk Martina!
groetjes

Lia zei

Wat een superleuke creaties heb je gemaakt Martina, echt gaaf!!
groetjes Lia

corryskaart zei

hoi martina
twee erg leuke/mooie kaarten en je ziet met veel liefde gemaakt! en wat volgers betreft voel ik het bijna hetzelfde als jij ook een erg druk leven met mijn bijna 62 jaar. een oud moedertje verzorgen een uitbehandelde man verzorgen en bijstaan in het laatste gedeelte van zijn leven en ook het gezin van mijn dochter bijstaan met huishoudelijke taken,dus soms ben ik helemaal uitgeteld:-))maar blijft ondanks mijn eigen chronische ziekte er wel de moed in houden
groetjes corry

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, dat ziet er SUPER uit, mooi gemaakt.

groetjes jolande

Ans Gilbert zei

Hoi Martina,
Ooooh wat zijn je doosjes chique geworden, heel erg mooi gedaan..en wat volgers betreft, graag of niet, denk ik altijd maar..er zijn altijd mensen die graag langs komen..
ben benieuwd naar je kerstkaart, liefs Ans

Hanny zei

OO Wat heb je dit prachtige gemaakt Martine, echt heel erg mooi gedaan, dat zal wel heel graag in ontvangste genomen worden. Wat die volgers betreft, jammer als ze vertrekken natuurlijk maar als je zelf een blog hebt weet je dat je niet altijd overal kunt reageren, zeker niet als je ook nog eens zoveel andere dingen omhanden hebt zoals jij. Gelukkig is er weer een nieuwe volgster bij want het is ondanks alles toch prettig als je weet dat mensen je willen volgen omdat je leuke dingen maakt. Ik vertrek niet hoor haha.
Fijne dag, liefs Hanny♥,
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Marjan Küppers zei

Heel mooi jouw doosjes met rood en goud, heel feestelijk ook!
Jammer van die volgers, maar als het goed is volg je iemand omdat je de dingen die ze maakt leuk vindt en niet om de reacties. Helaas is dat soms wel eens anders. Gelukkig heb je een hoop trouwe volgers en die blijven wel!

Misseke zei

Schitterende dooskaartjes Martina - superleuk om dit te doen voor een 50-jarig huwelijksjubileum - ik vind ze in iedere geval supergeslaagd!

Groetjes,
Misseke

Je@net zei

Oooh...wat mooi!
Prachtige doosjes voor een jubileum, Martina!

Ellen zei

Twee gouden doosjes, prachtig! De witte en rode hartjes staan er heel mooi bij. Vijftig jaar getrouwd is zeker iets bijzonders.
Fijne dag nog, Ellen

Anita Meijer zei

Oh Martina hoe supermooi heb je dit gemaakt voor de twee "gouden" bruidsparen, ik vind ze geweldig en dat zullen zij zeker ook vinden. Super. Liefs van Anita

Enny zei

Prachtig gedaan Martina ! En ik begrijp best dat je niet altijd overal op de blogs kan kijken hoor !! Groetjes Enny

Nancy zei

Hey Martina,

Terug van weggeweest... Wat heb je leuke dingen gemaakt ondertussen... Deze 'gouden' kaarten zijn echt geweldig goed gevonden... heb het modelletje ondertussen in Afrika ook gemaakt, maar helemaal anders... Je kan er zo veel kanten mee uit...

Liefs,
Nancy

Miranda zei

Jammer he, als volgers vertrekken. Maar als ze vertrekken omdat jij te weinig reacties zou plaatsen, zou ik dat gek vinden. Die bloggers zijn er hoor, maar ik volg iemand altijd omdat hij of zij zulke mooie dingen maakt die mij interesseren en inspireren. Óók als ze (een periode) minder actief zijn. Ach, koester de mensen die je wel blijven volgen en leuke reacties achter laten maar. Die zijn er gelukkig ook genoeg! Ik vind dit doosje geweldig, wat een heerlijke explosie van hartjes. Mooi ook met het goud!