woensdag 14 september 2016

Cheers !

Goeiemorgen iedereen,
wat een temperaturen ! Het lijkt wel putje zomer... Het is puffen, zweten geblazen in het klaslokaal... De kids (en ik) worden in de namiddag een beetje 'sloom', dus af en toe het programma wat aanpassen. Hebben we in september nog niet te vaak moeten doen.
Onderstaande kaartjes maakte ik tijdens de grote vakantie, had m'n nieuwe stempelset mee van Stampin Up. Twee eenvoudige exemplaren, lekker snel klaar, mag ook wel een keertje...
Ik geloof best dat met dit weertje een pintje of een glaasje smaakt =)

Letters, sentiment en afdrukjes : Stampin Up
Kleur aangebracht met Distress Inkt

Ik wens iedereen nog een hele fijne dag toe en ik zie jullie graag morgen terug voor een verse kaart.
Bedankt voor je bezoekje,
groetjes, Martina
x15 opmerkingen:

Els zei

Leuk zijn de kaarten en een pint zal er met deze temperaturen wel in willen. Laten we nog even genieten van dit prachtige weertje en dan komt de gezellige herfst eraan.
Fijne dag en groetjes, Els

Ellen zei

Ik had geluk. Ik was maandag vrij en had gisteren maar één uurtje les en een vergadering. Vandaag echter een lange dag. Het is ook bij ons erg warm in de school. Niet in alle lokalen, maar wel in veel. En dan zijn zulke dagen best zwaar, voor de leerlingen en voor ons. Als ik vanmiddag thuiskom, ga ik beslist in de tuin zitten met een pintje. Heerlijk! Goed idee van jou. Daar passen jouw kaarten prima bij. Ik vind ze supergaaf. Heel geschikt ook om als mannenkaart te gebruiken. Sterkte met de warmte vandaag!

Mariken zei

Tja, Ellen heeft je al ge-update over onze warmte op school. Ik heb er al flink wat uurtjes opzitten deze week, en inderdaad, flink zweten!! Jouw kaartjes zijn fris en verkoelend, heel tof!!

Je@net zei

Wat een leuke kaart zijn dit geworden, Martina!

Nancy Soetaert zei

lijkt me idd niet makkelijk om kinderen te blijven motiveren in die grote warmte!
toffe kaartjes!
fijne dag
nancy

Margo zei

Toffe kaartjes Martina !
Hier thuis klagen de kids ook dat het zo warm is in de klas ! Maar tegen vrijdag zou het alweer heel wat draaglijker moeten zijn he !
Groetjes
Margo

Danielle zei

Erg leuke kaartjes!! Ik krijg er dorst van ;-) Ik heb het geluk nu vakantie te hebben. We zijn in Zwitserland en daar is het net iets koeler dan in Nederland, echt heerlijk! Nog even doorbijten, dan is het weer wat koeler.....

Liselot zei

Weer een aantal prachtige creaties Martina! Sterkte met de warmte.
Groetjes, Liselot

Diny zei

Ziet er heel leuk uit Martina!
Warme groetjes
Diny

Colien zei

Via Ellen en Mariken heb je al vernomen dat het warm is in onze school... En dan hebben zij nog mazzel, want zij hoeven geen praktijkvak te geven in de kas... Sjeetje, ik was afgelopen maandagmiddag gekookt na 3 lesuren en alle bloemen in de boeketten van de vierdejaars leerlingen hingen slap :( We hebben de beoordeling daarvan buiten gedaan, heerlijk in de schaduw van de gymzaal: beter! En maar niet gelet op de toestand van de bloemen, haha. Je kaartjes zijn tof: leuke stempels, gaaf om stoere kaarten mee te maken.
grtz.Colien

Petra Raams zei

lekker simpel maar ze zien er daardoor super leuk uit! en heerlijk.... oef,ook hier superwarm...

Nancy zei

Hey Martina,

Niet alleen de kinderen worden sloom na de middag... Sta niet voor de klas en heb er hier aan mijn buro ook last van...
Dus snel naar huis en dan 'Schol', maar geen pintjes voor mij, doe maar een groot glas water!!

Liefs,
Nancy

Caroline Cards zei

Dat smaakt wel met dit weer. Proost Martina! Leuke kaarten!
groetjes, Caroline

Rosina zei

2 leuke mannenkaartje martina...heel leuk gestempeld....en die pintjes gaan er zeker wel in met dit warme weertje...

groetjes Rosina

Enny zei

Wauw, heel mooie kaartjes Martina ! Als ik ernaar kijk, krijg ik alweer dorst... :)) Ik kan best geloven dat het in de klassen warm is... hopelijk is het morgen wat frisser. Groetjes, Enny