dinsdag 13 juni 2017

DT In 't Woefke : Art Impression : Blow out the candles (hexagon pop up card)

Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik voor jullie een kaartje met weer eens een stempel van Art Impression. Naast de gezellige 'madammen' en actieve 'heren', hebben ze ook wel heel erg grappige beestjes in hun collectie. Deze vis heeft al een tijd geleden mijn hart gestolen, ik vind hem heel erg leuk en toepasselijk voor alle leeftijden, voor alle soorten mensen. Een dankbare stempel dus.
Ik wilde er toch wel iets specialers mee maken dan een gewone kaart, deze is het dus geworden. Ik vond een tijd geleden dit model van pop up doosje op het internet. Meteen aan de slag gegaan en hieronder het resultaat.
Je kan het doosje helemaal plat duwen om in een envelop te stoppen, eens hij uit de envelop ontsnapt, popt hij open en kan je hem gezellig op de kast zetten. Plezier verzekerd.
Wil je zelf ook een keertje aan de slag met dit model ? Dat kan, klik je even HIER op de link. Ben benieuwd wat het wordt !
Wat betreft de materialen, kan je altijd terecht bij 'In 't Woefke'. Zowel voor de stempel als voor de kaarsjes is er maar één adres, bij Inge in Deurne.

Afdrukje : Art Impressions, ingekleurd met aquarel potloden
Kaarsjes : Elizabeth Craft Design, gekleurd met aquarel potloden
Model kaartje : Zelf gemaakt met lat en een hexagon snijmal van Nellie Snellen (je hoeft hier echt geen Stampin Up snijmal voor te hebben !)

Wil je zelf de kaart een keertje in handen nemen en het systeem bestuderen ? Dat kan, rep je dan naar de winkel 'In 't Woefke' en kom je zelf tot de ontdekking hoe dit mechanisme werkt.
Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne dag toe.
Bedankt voor je bezoekje en reactie,
ik zie jullie graag morgen terug,
groetjes, Martina
x


9 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er weer super leuk uit, Martina!

Anoniem zei

Superleuk!!!
Creatieve groetjes Gaby

Diny zei

Het is zeker iets speciaals geworden Martina.....heel erg leuk gedaan!
Groetjes Diny

Ellen zei

Superleuke kaart! Het stempel is gaaf en zo leuk dat de gestempelde kaarsjes ook terugkomen 'in het echt'. Tof model, vast heel bijzonder als zoiets ineens uit de envelop komt en open klapt. Fijne dag!

Joke de Wit zei

He'die is grappig,leuk hoor.Gr.Joke

Jantine zei

Wat een leuke "kaart"! Die vis is geweldig inderdaad. Jammer dat Inge toch voor mij wat verder weg zit... Het model is ook hartstikke leuk, ga ik zeker onthouden!
Groetjes
Jantine

Nancy zei

Hey Martina,

Geweldige kaart hé! En nu zijn die kaarsjes nergens meer te vinden... Help!!!

Liefs,
Nancy

Margreet zei

Wat een supergave vis, Martina...en je bent er in geslaggd om er iets aparts mee te maken...zo leuk, de gestempelde en de echte kaarten!
Heel tof!
xxx Margreet

Enny zei

Amai, wat een supertof kaartje, heel leuk model ! En die vis is zo grappig... hij moet heel wat kaarsjes uitblazen. :o) Groetjes, Enny