maandag 1 januari 2018

Elke maandag een persoonlijke (beetje rare) kaart (134) : Voor Senne, Robbe en Kato

Goeiemorgen iedereen,
eerst en vooral : IEDEREEN EEN HEEL ERG FIJN, WARM, CREATIEF EN VOORAL GEZOND 2018 GEWENST ! Laten we lief zijn voor elkaar en vooral onze gezondheid koesteren. Dat laatste is toch weer té vaak gebleken dat dat de sleutel is om veel andere dingen te kunnen waarmaken...
Maar kijk, de eerste maandag van het jaar én tevens van de maand, krijg je ook dit jaar elke maandag een persoonlijke (soms een beetje rare) kaart op het menu. Heb nog steeds een rijke voorraad in de wachtkamer zitten, dus dat komt wel goed.
Vandaag heb ik voor jullie op het menu een XL kaartje. We werden vorig jaar voor een gezamenlijk feestje uitgenodigd van drie kids van kennissen van ons.... De laatste foto is de officiële (keileuke) uitnodiging, jawel ook bij de drukker kan je leuke ontwerpen laten maken hahahaha !
Hieronder wat ik er van maakte om af te geven...

Sentiment : Memory Box
Wereldbol : Sizzix
Schoenen : Hero Arts, Deep Red
Letters : Memory Box
Cijfers : Stampin Up9 opmerkingen:

Je@net zei

Gelukkig Nieuwjaar, Martina.
Een mooie XL kaart om het jaar mee te starten. Super gaaf gedaan.
Laten we er met elkaar een mooi blogjaar van maken!

Marfien zei

Je begint het jaar goed met deze "keileuke" kaart Martine, hoop nog veel inspiratie bij je op te doen

Enny zei

Inderdaad een toffe uitnodiging en wat heb jij er een prachtige XL kaart voor gemaakt, super gedaan ! Ook voor jou en je familie een heel gelukkig, gezond en creatief nieuw jaar ! Groetjes, Enny

Margreet zei

Gelukkig Nieuwjaar!
Wat een goed idee om zo'n (mooie) XL kaart te maken, Martina!
En de uitnodiging is ook heel tof!
xxx Margreet

Mariken zei

Voor jou en je gezin een heel mooi, gezond en creatief 2018! En deze eerste kaart van het jaar is prachtig. Een XL kaart, wat een tof idee!
Fijne dag verder!

Marijke zei

Voor jou ook een mooi 2018 met veel creatieve ingevingen! Bedankt voor je mooie kaart nog! Je kaartje is grappig en mooi gemaakt n.a.v. de uitnodiging. erg leuk bedacht. Groetjes Marijke.

Colien zei

Allereerst de beste wensen voor jou en je gezin! Bedankt voor een jaar lang inspirerende blogpost, wat een toffe dingen kwamen hier voorbij, ga daar vooral mee door ;) En dat doe je meteen al op deze 1e januari, wat gaaf gemaakt!
grtz.Colien

Ellen zei

De beste wensen voor het nieuwe jaar! Jij begint meteen goed met een kei van een persoonlijke kaart! Geweldig zoals je de uitnodiging erop verwerkt hebt. Aan red shoes geen gebrek ;-)

Nancy zei

Hey Martina,

Geweldige kaart gemaakt naar voorbeeld van de ook al geweldige uitnodiging! Ik hoop dat jullie allemaal rode schoenen hadden om naar het feest te gaan! ;o)

Liefs,
Nancy