zaterdag 5 september 2020

DT 'In 't Woefke' : A touch of gold

Goeiemorgen iedereen,
een verse maand, dus een verse uitdaging van het DT team van 'In 't Woefke'. Ik mag, zoals altijd de spits afbijten. Deze maand gaan we voor GOUD ! Omdat ik al een tijdje in het bezit ben van mijn Go Press & Foil machine, kwam deze goed van pas. Eigenlijk gebruik ik hem veel te weinig. Er zijn nu al zo veel mooie Foil Stamps te verkrijgen en het aanbod wordt alleen maar groter. 
Daarom, aan de slag. Vermits de inspiratie op een laag pitje staat, heb ik me wat laten leiden door ideetjes op Pinterest (dank je wel daarvoor !). Heb er mijn eigen touch aan gegeven, hieronder de resultaten. 

Streepjes : Spellbinders
Happy Birthday : My Favorite Things
Sentiment en blaadjes : Alt & New
Bloemen : Spellbinders

Je zal merken dat, als het papier iets te veel structuur heeft (het linnenkarton), dat het resultaat minder goed is. Daarom is het een tip, om je achterkant van dat papier te gebruiken. Vind daarom de roze versie iets minder goed, maar wilde zeker wel tonen om aan jullie het verschil te laten zien. 

Heb jij ook zin gekregen in wat goud ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan Inge, in Deurne, 'In 't Woefke'. Daar kan je al de kaartjes bekijken en geeft Inge je het nodige advies.
En als ik ze zo nu bekijk naast elkaar, lijkt het wel of ik ineens aan het kleurenkaartenteam begonnen ben van deze maand.... :)
Ik dank jullie allemaal voor je bezoekje en zie jullie graag maandag terug voor een verse kaart.
Fijn weekend gewenst,
groetjes, Martina
x6 opmerkingen:

Els zei

Dit zijn super mooie kaarten Martina en het goud foil erbij vind ik prachtig!!
Geniet van je weekeinde en groetjes, Els

Je@net zei

Erg mooie kaarten, Martina!

Anita van Deur zei

Prachtig Martina, een goede tip om de achterkant van de linnenstructuur papier te gebruiken, de blauwe ziet er top uit. Niet dat de rose niet even mooi is 😊.
Een fijn weekend en tot maandag.

Bernadet zei

Wat ziet dit er leuk uit Martina

Eri Kumeling zei

Twee chique kaarten met al dat goud!
Groetjes, Eri

GerJanne zei

Hoi Martina,
wat een mooie kaartjes! Goud geeft altijd wat chiques aan een kaart. EN dat is dus met deze kaartjes ook zo.