maandag 5 oktober 2020

Elke maandag een persoonlijke (soms een beetje rare) kaart 277 : Nathalie

Goeiemorgen iedereen,
jawel, maandag, dus weer een persoonlijke kaart. Ook deze keer heb ik een pop-up kaart voor jullie in de aanbieding. Hoe het komt dat ik zo veel persoonlijke pop-up kaarten maakte de laatste tijd, wil ik vandaag even toelichten. 
Mijn dochter werkt als orthopedagoge bij volwassenen die zelfstandig begeleid wonen. De leidinggevende wist dat ik kaartjes maakte en vroeg via mijn dochter of ik voor alle bewoners een verjaardagskaart wilde maken. Omdat ze ze uiteraard niet allemaal tesamen kregen, maar wel van elkaar (waarschijnlijk) te zien krijgen, maakte ik voor hen allemaal hetzelfde modelletje met hun interesses of dingen die ze graag doen. Bij deze...
Nathalie is deze keer aan de beurt, zij houdt van opmaken, nageltjes,... Kortom het mag voor haar een volledige 'girly' kaart zijn. Had nog ergens een blokje papier liggen, dat volledig in het verhaal paste en maakte er onderstaande kaart mee...

Papier : ???
Sentiment : Boekenvoordeel
Pop Up : Karen Burniston

Ik bedank jullie voor je bezoekje en reactie, ik zie jullie graag woensdag terug voor een verse oproep van het kleurenkaartenteam. Kom je dan weer even een kijkje nemen ?
Een fijne (werk)week, tot dan !
Groetjes, Martina
x7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een goed idee en ook nu weer een super leuke kaart, Martina!

Anita van Deur zei

Heel gezellig kaartje met het super leuke dp.
Fijne maandag, groetjes, Anita.

Eri Kumeling zei

Deze persoonlijke kaart voor Natalie is ook weer super!
Groetjes, Eri

KarinsArtScrap zei

een hele gave kaart Martina
Gr Karin

Chantal zei

Wat een prachtige kaart.
Groetjes, Chantal S

Rosina zei

prachtig verjaardagskaartje weer Martina...en ook de binnenkant is weer verrassend met het popup gedeelte
groetjes Rosina

GerJanne zei

Wat leuk om het verhaal erachter te lezen. En tof dat je de hobby's / liefhebberijen erop verwerkt. Dat zullen ze allemaal prachtig vinden. Deze voor Nathalie is heel gaaf.