maandag 25 januari 2021

Kleurenkaartenteam 2021 : Weggeefje

DEZE ACTIE IS HELAAS AFGESLOTEN, DE WINNAAR WERD BEKEND GEMAAKT. DANK JULLIE WEL VOOR DE GROTE INTERESSE EN DEELNAME.
Goeiemorgen iedereen 
ondertussen zijn we 10 jaar kleurenkaartenteam ! Hier kan je het allereerste oproepbericht lezen dat ik blogland instuurde. Het begon allemaal met een ludiek gesprekje in de auto op weg naar een hobbybeurs. Samen met wat hobbydinnetjes groeide het idee om het kleurenkaartenteam op te starten. Wie had dat gedacht dat we nu, ondertussen 10 jaar verder zouden zijn en nog steeds dit team vol met enorme enthousiasme zich opgeven en meedoen. 


Ondanks dat er met deze challenge niets valt te winnen en er telkens weer zoveel bloggers de energie vinden om vol goesting te blijven meedoen ! Top gewoon.
We begonnen in 2011 eerst met elke week een kleur te kiezen, nadien, in 2012, kwam het idee dit maandelijks te doen en twee kleuren te laten kiezen.
In 2014 kwam dat de aanpassing om een kleurenketting te maken. En kijk, vandaag zijn we hier. Wat een superverhaal is dit ! 
Maar, niet alleen tijd voor een nieuwe kleur, maar eigenlijk ook tijd voor een feestje lijkt me !
Deze maand kan je dus uitzonderlijk meedoen voor een weggeefje.


Wat moet je hiervoor doen ?
1° Volger zijn van mijn blog 
2° Trouwe deelnemer van het kleurenkaartenteam
3° Zorgen dat je deze maand ook zeker deelneemt aan het kleurenkaartenteam
4° Hier een reactie achter laten (ten laatste maandag, 25 januari), dat je graag mee wil doen om dit weggeefje te willen ontvangen.

Moeilijk is dit niet hé ? =)
Ik maak de winnaar bekend op de eerste woensdag van deze maand, 27 januari.
Tot morgen voor een verse kerstkaart !
Groetjes, Martina
x

24 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Martina!
Wat een leuk idee om het 10 jarig bestaan zo te vieren! Ik doe al heel lang mee, zoals je weet en doe ook nu graag mee met de weggever.
Jij bedankt voor het elke keer organiseren, want het is een leuke en vaste maandelijkse uitdaging waar ik altijd naar uitkijk.

Jantine zei

Gefeliciteerd met dit jubileum, Martina! Wat bijzonder dat het al zo lang is. Ik doe altijd met veel plezier en soms hoofdbrekens mee en Hoop dat te blijven doen. Ik doe ook graag mee met je weggeefje!
Groetjes,
Jantine

farmerblog zei

10 jaar Martina, WT is dat lang zeg! Gefeliciteerd, met dit jubileum. Ik doe niet vanaf het begin mee, maar ongeveer vanaf dat ik blog, 2012 ongeveer. En nu nog steeds. Ook deze maand ben ik zeker van de partij en doe graag mee. Veel succes, Nelleke

Nancy Soetaert zei

10 jaar geleden had ik nog nooit van bloggen gehoord... Sinds ik het bloggen ontdekte ging een hele wereld voor me open. Het KKT vind ik een bijzonder leuk initiatief, je laten uitdagen. Om eens iets anders te doen door de beperking, uitdaging, kans,... die 2 kleuren je geven...
Dank voor al je initiatief en inzet! Ik doe graag weer mee!
Nancy

Anita van Deur zei

Gefeliciteerd 10 jaar dat is een hele tijd! Sinds 2019 doe ik mee en vind het telkens leuk ook een uitdaging om de juiste kleur te vinden. Bedankt voor het telkens weer te organiseren van KKT. Doe graag mee voor de weggever.
Groetjes, Anita

Diny zei

Wat een leuk idee om het 10 jarig bestaan op deze manier te vieren Martina.....van harte gefeliciteerd.
Ik doe graag mee voor de weggever.
Het is altijd weer spannend welke kleur er weer bij komt.
Dankjewel voor het organiseren van deze 10 jaar van het KKT.
Groetjes Diny

jackelien zei

10 jaar gefeliciteerd. Ik geef me op superleuk. Voor de weggever kom ik niet in aanmerking maar wou je toch even feliciteren.
Groetjes Jackelien

Irene zei

Gefeliciteerd met dit 10 jarige jubileum Martina! Deelname komt er bij mij niet van maar ik vind de maandelijkse kleurenpracht in blogland héél leuk..dikke pluim voor jouw initiatief !
XxIrene

Marfien zei

Precies 8 jaar geleden deed ik voor de eerste keer mee, zalm en bordeaux waren toen de kleuren. Dank dat je dit nog steeds voortdoet, je leert er zoveel van, vooral "onmogelijke" combinaties blijken toch mooie kaartjes op te leveren.
Natuurlijk doe ik nu ook mee en wie weet dit jaar tot ziens in Nijkerk.

chantal zei

Wat een jubilee, ik doe mee van de eerste keer, verschiet er zelf van dat het al 10 jaar is.
Blij dat het nog altijd bestaat en je er je tijd in wil steken. Inderdaad zoveel deelnemers en dat terwijl er geen prijs aan verbonden is.
Leuk om elke keer dezelfde mensen te ontmoeten via de blog. Hopelijk kunnen we terug op art specially mekaar ontmoeten in levende lijve
Ik doe natuurlijk weer mee.
Liefs Chantal

Rosina zei

Een heel mooi jubileum is dit Martina GEFELICITEERD!!! ik ben ook deelnemer van het eerste uur volgens mij....en heb op enkele na altijd meegedaan.. het is iedere keer weer een verrassing welke kleur erbij gaat komen nu.....
Dus ik doe heel graag mee met dit weggevertje...
groetjes Rosina

Margreet zei

Proficiat met dit jubileum, Martina.
Ik heb geen idee hoe lang ik mee doe, maar inmiddels al wel een paar jaar achtereen.
Dank voor de goede organisatie en natuurlijk doe ik deze maand ook weer mee.
xxx Margreet

Henriët zei

Wat een mijlpaal zo'n 10 jarig bestaan.
Ik weet niet of ik in aanmerking kom voor de weggever omdat ik pas vanaf 2020 trouwe deelnemer ben geworden.
Groetjes van Henriët

Nicole Parmentier zei

Jhee 10 jaar alweer, wat goed!! Ik doe nog geen 10 jaar mee maar probeer zo vaak mogelijk deel te nemen. Ben deze maand ook zeker weer van de partij, ik vind het altijd zo een leuke uitdaging om met kleuren te werken die ik zelf nooit bij elkaar zou verzinnen!!

marijke zei

Wat super dat het KKT alweer 10jaar bestaat! Gefeliciteerd hoor! Het was een goed idee en is het nog steeds!! Ik hoop dat het nog lang mee gaat! Het is zo leuk om iedere maand andere kleuren te hebben! Ik doe mee hoor! Groetjes Marijke.

Nancy zei

Hey Martina,

Hieperdepieperdepiep hoerà!
Bijna 10 kaarsjes voor het KKT!!

Altijd een leuke uitdaging!
Uiteraard ben ik er deze keer ook weer bij!

Dikke verjaardagszoen,
Nancy

Petra-loves-paper zei

Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Waar wij freubelaars al niet blij van worden hè? We zitten niet maandelijks op een fysieke prijs te wachten, maar wel op de mooie creaties van de andere deelnemers. Want dat is toch elke maand weer een klein feestje, om te zien hoe iedereen met twee dezelfde kleuren toch heel verschillende kaarten kan maken. Dank je wel voor het organiseren telkens weer. Ik vind het leuk om me uit te laten dagen, dus doe deze maand uiteraard ook weer mee! Groetjes Petra

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Gefeliciteerd Martina!! Alweer 10 jaar, ongelofelijk!! En ik zie gewoon mijn naam als eerste staan in et eerste bericht, dat wist ik echt niet meer :) Maar ik doe deze maand weer graag mee!! Op naar de volgende 10 jaar :) Lieve groetjes, Yvonne

Sarah zei

Wauw 10 jaar! Proficiat! Bedankt voor al je organisatie! Ik vier graag mee feest! 🎉

Angelique zei

Super, 10 jaar KKT, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Zo gaaf dat zoveel dames elke week weer deelnemen. Het komt er bij mij niet vaak van om mee te doen maar ik vind het elke maand leuk om te kijken wat er allemaal gemaakt is.
lieve groetjes Angelique

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Gefeliciteerde Martina met het 10 jarig bestaan, wat een tijd, en wat mooi dat je dit al 10 jaar onafgebroken en voor niets doet, hartelijk dank daarvoor...ik probeer af en toe mee te doen...maar ik kijk altijd naar wat mensen gemaakt hebben op de laatste woensdag van de maand...groetjes Ingrid

Colien zei

Hieperdepiep hoera, 10 jaar KKT! Superleuk initiatief, elke maand weer een feestje om mee te doen. Dankzij jouw goed organisatie en enthousiasme zijn er maandelijks heel veel inspirerende creaties te bekijken, zo tof!
grtz Colien

!neke zei

Congrats met de 10 jaar !!! Doe er nog 10 jaar bij ....en ik hoop dan ook nog mee te doen !!!!
Leuk initiatief en ik doe weer mee !!!!
groetjes Ineke

Grietje Jansen zei

Gefeliciteerd, en geweldig dat je het al zo lang hebt volgehouden.
Hoewel het niet altijd lukt om mee te doen, ga ik het ook weer proberen deze maand.

Grietje