maandag 23 augustus 2010

Niet zo leuk

Soms moet je in het leven ook wel eens minder leuke dingen doen. Deze kaartjes zijn daar een voorbeeld van. Vermits dat er 2 sterfgevallen te betreuren zijn deze week in onze kennissenkring, wil ik daar ook een persoonlijke kaart afgeven. Om jullie ook op dit gebied misschien wat inspiratie te geven, laat ik ze hier zien. Stempel enkele bloem is van Hero Arts; stempel kleine combinatie bloemen is van Artemio; de krul is van Prima Marketing; het sentiment is van Marianne Design. In de loop van de dag komt er nog wel leukere post hoor ! Niet treuren...
Alsnog een fijne maandag,
groetjes, Martina

7 opmerkingen:

patricia zei

hoi martina
ja van deze kaartjes moeten er ook soms zijn ze zijn wel niet zo leuk om te maken maar soms moet men iets doen wat men niet zo leuk vind
groetjes patricia

Gwendolyn zei

Het is zeker geen leuk onderwerp maar wel ontzettend gewaardeerd als je zo'n kaartje krijgt in een moeilijke tijd! Zeker als het zelf gemaakt is.

Groetjes Gwendolyn

Karin zei

Hey Martina,
Ja, ook deze kaartjes moeten er zijn. Je hebt ze sober gehouden en dat is het goede eraan. Zelfgemaakte condoleance kaarten worden toch zeer gewaardeerd.
Groetjes
Karin

Lil Daffodil zei

Hi Martina,
This is a beautifully crafted card. I lov ethe simple layout. Just right.
Hugs,
Fiona x

Monique zei

Hallo Martina,

Het zijn 2 heel sobere kaarten maar Ooo zo mooi!
groetjes
Monique

Cards by Jol zei

dit zijn inderdaad de minder leuke kaarten om te maken, maar het is wel een mooi gebaar om toch zelf een kaart te maken, ze zijn heel mooi geworden.

groetjes jolande

hildedewilde zei

jammer van jullie verlies, maar de kaarten zijn prachtig ook al is het onderwerp minder!
gr. hilde