zaterdag 22 september 2012

Typemachine Pop Up

Goeiemorgen iedereen,
heb gisteren gezien dat er een volger weg was, wat jammer... Ik doe echt m'n best om zo veel mogelijk langs te komen bij iedereen, maar de combinatie van full-time werken (en nog veel thuiswerk) en 3 kids met veeeeeel hobby's en een man met shiften, is het niet elke dag vanzelfsprekend om reacties achter te laten... Spijtig vind ik dat...
En zie daar, daar zijn Marlies en Astrid, die mijn dag weer goed maken ! Welkom !
Maar kijk, heb wel leuk nieuws gehad in het begin van deze week. Daar kreeg ik te horen van Scrapbookzolder, dat ik een vrijkaartje kreeg van hen voor de hobbybeurs in Mechelen ! Hoera ! En het werd nog beter, donderdagochtend toen ik mijn mail opende, kreeg ik het bericht dat ze er zelfs 2 cadeau deden !! Lekker gaan shoppen in Mechelen dus met mijn knutselmaatje. Dank je wel, Scrapbookzolder !! You've made my day ! =)
Het is niet de beurs zoals in Nederland, maar wel goed genoeg om aankopen te doen. De opbrengst is niet zo groot, maar ben er wel blij mee. Jammer genoeg moest het na de werkuren, dus hadden we (gelukkig ?) niet zo erg veel tijd om een 'grondig' bezoekje aan alle standen te brengen.
Vandaag een mannenkaart.
Papier : Uit een Prisma woordenboek Nederlands / Tim Holtz
Stempels : Creative Expressions
Labeltje rond : Tim Holtz
Grote typemachine binnenin : Tim Holtz, bewerkt met glossy 3D
Stempel 'Happy birthday' : Hero Arts
Ik wens iedereen alvast een heel erg fijn weekend en tot maandag,
groetjes, Martina
x







De buit...

38 opmerkingen:

Els zei

Jammer dat er weer 1 tje weg is. Gefeliciteerd met het winnen van de kaartjes en Scrapbookzolder is echt super aardig met leuke designers ook.
Je hebt weer een mooie mannenkaart gemaakt. Groetjes en fijn weekeinde, Els

Marlies zei

Een super mooie vintage kaart en wat een leuke idee met de pop up aan de binnenkant!! Super!!
Volgers komen en gaan maar al ben je er eentje kwijt je hebt met mij er weer eentje bij! Fijn weekend, groetjes, Marlies

femke zei

heey martina,

het is een prachtige mannenkaart geworden!!! de pop-up vanbinnen vind ik helemaal super.

groetjes femke

crealinedance zei

Hallo super mannekaart .gr.Nel

Riet zei

Wat een prachtige kaart Martina.

Hugs Riet.xx

Astrid zei

Hoi Martina, via via ben ik op je blog gekomen ....wowwww .... wat bij jij schitterende kaarten zeg !
Deze mannenkaart vind ik helemaal geweldig !!

Liefs Astrid

Ghea zei

Wat een geweldige mannenkaart, zo dus daar gebruik jij je prisma woordenboeken voor SLIM LOL
Fijn weekend liefs Ghea

Monique zei

Prachtige kaart Martina!
Ik heb ook volgers verloren tijdens mijn vakantie.
grtjs
Monique

Nelleke zei

Ik sta er altijd versteld van hoe jij alles doet, zeker hoe je je blog bijhoudt, werkt, kinds, enz. Heerlijk hè om weer eens lekker te kunnen shoppen. Je kaart is ook geweldig, ga ook maar een oud woordenboek opzoeken, we moeten maar goed om ons heen kijken, er zijn zoveel mooie bruikbare dingen.
Groetjes, Nelleke

Hilde Suykerbuyk zei

Ik vind het een geweldige kaart Martina, Wij zijnn woensdag naar de beurs geweest en zoals gewoonlijk weer veel te veel gekocht!
gr. hilde

SandraR zei

Leuke aankopen, Martina!
Kan niet wachten tot ik ze terugzie op je kaarten...
En je mannenkaart vind ik echt stoer!
Supermooi met leuke details.

Liefs, San

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, Martina wat een super gaaf kaartje heb je weer gemaakt, leuke details en super met het type-machine die eruit popt, je bent leuk geslaagd op de beurs zie ik.

groetjes jolande



Unknown zei

Hoi,
Wat een mooie kaart. Leuk met de typemachine die er uit springt.
Mooie spullen heb je op de beurs gekocht.
Groetjes Saskia

Marjan zei

Gaaf zeg, vind het een erg mooie pop-up kaart! Zo leuk die typemachine met tekst erin. Bij mij komen en gaan de volgers ook, hoor. Als iemand weggaat omdat je niet reageert, tja... waarom werd je dan volger vraag ik me af. Veel van ons hebben hebben het druk met werk en gezin en gewoonweg geen tijd om alle blogs bij te houden.
Ik weet ook niet of ik je maandchallenge ga redden, het is hier ook vrij hectisch met werk.Maar jij zal dit begrijpen :)
Fijn weekend!

Karin zei

Hele leuke kaart, vooral de binnenkant vind ik supermooi gedaan! Ik heb ook nog oude woordenboeken liggen, nu weet ik waarvoor ik ze kan gebruiken :)
Groetjes

José zei

Gave buit Martina!!! WOW, die stansen van MFT zijn super, vooral de pijlen.
Maak je geen zorgen over de volgers die verdwijnen joh. Er zijn er genoeg die bij je reageren toch? En ik vind het al razendknap dat je full-time werk, 3 kinderen verzorgt en dan nog tijd vindt om te freubelen EN te bloggen.
Je kaart vind ik suuuuuuper! Zo origineel zeg. De typemachine met het kaartje vind ik geweldig!

Lia zei

Weer een superkaart met weer een pop-up....lukt mij nog steeds niet, maar ik blijf volhouden!!!!
Fijn dat je kaartjes voor de beurs gewonnen hebt, altijd leuk en ook al kon je niet de hele dag, je hebt toch een mooie buit gescoord!!

groetjes Lia

corryskaart zei

hoi martina
wat een geweldig mooie mannenkaart,ik vind het altijd heerlijk om bij je langs te komen en eens maakte ik mij ook druk over het wegvallen van volgers maar heb er nu in leren berusten:-)) je hobby betekent veel voor iedereen maar de meeste hebben ook nog een druk leven dus soms is het wat rustiger dat moet toch kunnen?
groetjes van corry

Marian zei

Je kaart is prachtig mooi model hoor
Kinderachtig om als volger weg te gaan, maar goed ik blijf hoor veelste leuk om je te volgen
Fijn weekend groetjes

Anoniem zei

Hoi Martine
wat een schitterende mannenkaart en je kan niet altijd reageren dat begrijpt toch iedereen.Groetjes Joke

Nadine zei

Wat een te gekke kaart Martina! En wat leuk dat je lekker kon shoppen! Ik zou graag nog mee willen doen aan het kleurenkaartenteam van aankomende woensdag. Ik heb mijn kaart al klaar, al vond ik het maar een lastige kleurencombinatie ;)!

Je@net zei

Gave kaart, Martina, en wat een super leuke spulletjes heb je gescoord!

jolanda zei

mooie kaart en een leuke buit

Marijke zei

Wauw Martine wat een leuke en stoere pop up kaart is dit!! De typemachine is GEWELDIG!! En trek het je niet aan dat er een volger weg is, bij mij gebeurt dat ook. Mooie aankopen Martine, dat wordt weer lekker freubelen.

Fijn weekend,
Marijke en Chantal

LAURA KANT zei

Wat maak je toch schitterende kaarten! Ook dit is weer zo'n pracht van een creatie! Ik krijg gewoon zin om mijn antique typewriter stempel erbij te pakken ... Een heel fijn weekend!

Hugs, Laura

Aleida zei

Ach, die volgers zijn net als het weer, wolken komen en wolken gaan.....
Je mannenkaartje is super, wat leuk die pop up typemachine! Heel leuk bedachte.
groetjes,

greet zei

Wat een prachtige vintage mannenkaart! Je hebt prachtige spullen gekocht, wat heerlijk om daar weer mee aan de slag te gaan.
Fijn weekend.

Groetjes Greet

Christine zei

Prachtig kaartje Martina! Ook je vorige kaartjes zijn super! Wat leuk om kaartjes voor de beurs te winnen. Ik ben donderdag geweest en ik heb toch ook een kleine buit kunnen scoren. Jammer dat je een volger kwijt bent maar als je niet altijd bij iedereen langs kan gaan, hoeft dit toch geen reden zijn om af te haken! Momenteel kamp ik ook met tijdsgebrek, iedereen heeft wel eens van die momenten zeker?
Veel liefs
Christine

Danoesja zei

Hoi Martina

Wat een supergave mannenkaart in deze stijl.
Je vorige kaartje vind ik ook erg mooi.
Niet overal een reactie op kunnen geven is heel begrijpelijk toch.....het leven bestaat nu eenmaal niet alleen maar uit bloggen en gelukkig snappen heel veel bloggers dit wel hoor. Ik blijf in ieder geval genieten van je creaties.

Lieve groetjes
Danoesja

angeleef zei

Hoi Martina,
Wat een bijzondere kaart! Heb eventjes goed moeten kijken hoe dat allemaal in mekaar zat hoor :) Echt heel leuk gedaan! Maar waar schrijf je nou eigenlijk de verjaardagswensen? Of is dat niet meer nodig? hihi.
Jammer dat er een volger bij je weg is! Ik zou het ook leuk vinden als ze me eens vertelden waarom ze dat nou net doen... Wel leuk voor je dat je er al meteen een paar bij hebt he! En dat tijdgebrek, daar hebben we allemaal wel mee te maken (chapeau dat jij nog kan knutselen met je werk en ook nog eens drie kids er bovenop!!!)
Leuke spulletjes die je gekocht hebt! Heb ook eventjes getwijfeld voor die Die-namics met pijltjes, maar jah... je kan niet alles hebben he :)
Groetjes
**Evi**

Rosina zei

Hele leuke mannenkaart Martina, leuk gedaan met de typmachine als pop-up....
groetjes Rosina

Anita Meijer zei

Wat een supergave kaart heb je gemaakt Martina en misschien ben je die volger helemaal niet kwijt want soms doet blogger hele rare dingen. Ik had het laatst ook en opeens was diegene weer terug. Wat een heerlijke buit heb je trouwens, super.
Liefs van Anita

GerJanne zei

Hoi Martina,
wat een schitterende mannenkaart! De kleuren en de afbeeldingen zijn top, maar dat het een pop-upkaart is maakt het helemaal gaaf!!
Ja, die volgers, ik snap er soms niks van. Ook niet hoe het met blogger werkt. Ik ben er ook eens een kwijt geraakt die heel trouw was en toen heb ik het gevraagd op haar blog. Bleek dat ze nergens van af wist. En andersom met mij is dat ook gebeurt.
Nou ja, je hebt er een heleboel gelukkig.
Mooie buit! Ik heb dus een vrijkaartje gekregen voor Hardenberg.....heb er reuze zin in, alleen denk ik dan : dan koop ik spullen, maar heb ik wel tijd?? Ach, ook dat zie ik wel weer!

Groetjes,
GerJanne

Diana zei

Wat een prachtige kaart Martina, helemaal TOP! Schitterende buit heb je ook weer gescoord.
Groetjes Diana.

Enny zei

Ja, je kan niet iedereen altijd tevreden stellen hé, het leven is al zo druk.... Prachtige vintage kaart hoor !! En tof dat je naar de beurs kon !! Groetjes Enny

Anke zei

Wat een prachtige pop up kaart.
Leuke aankopen heb je gedaan.
Eneh ...... dat volgers weggaan kan niet aan jouw kaartjes liggen hoor want die zijn prachtig.
Iedereen heeft het weleens te druk om langs te gaan bij alle bloggers. Voor mij geen probleem hoor.
liefs Tessa & Anke

Beisforbeauty zei

super kaartje weer martine



gr cindy

Chantal zei

Wow Martina, wat een prachtige mannenkaart heb je gemaakt! Gaaf hoor dat pop-up effect! En een mooie buit heb je opgedaan ;-)
Groetjes,
Chantal