vrijdag 13 september 2019

30 jaar 'In 't Woefke' !

Goeiemorgen iedereen,
deze maand is het een feestmaand voor 'In 't Woefke'. Welgeteld 30 kaarsjes mogen worden uitgeblazen op het einde van september. Jawel, 30 jaar wordt 'In 't Woefke'. Daar hoort natuurlijk een kaartje bij ! Tijdens mijn vakantie in Slowakije, amuseerde ik me met de knipmal van Marianne Design (daarom zie je mijn tegeltjes van de keuken niet en zijn de foto's van andere kwaliteit). het huisje vond ik op vele andere blogs echt wel heel erg leuk... Nu, een knipheld ben ik nooit geweest, is dus ook weer gebleken met deze mal. Ik bewonder mensen die vlotjes en supernetjes alles kunnen uitknippen, mij lukt het dus heel moeilijk.... Maar goed, het huisje moest en zou er komen en voilà, hieronder het resultaat... Ik vind het erg leuk en gezellig geworden. Helemaal into 'In 't Woefke' stijl, nietwaar ?
De hondensnijmal gebruikte ik ook in mijn vorig projectje, maar deze keer maakte ik 'bruine' honden. Geeft weer een heel ander effect vind ik.

Huisje : Knipmal van Marianne Design
Honden : Marianne Design
Letters en cijfers : Marianne Design

Wil je meedoen met de feestelijkheden ? Dat kan, maak dan voor 'In 't Woefke' een gepaste verjaardagskaart, verwerk het cijfer 30 er in en maak kans op leuke prijzen. Verdere informatie vind je op het blog van 'In 't Woefke' zelf. Zeker een kijkje gaan nemen !
Van mij heb je alvast nog één projectje te goed, dat zal voor binnen 10 dagen zijn ongeveer, maar ondertussen komen er zeker nog andere kaartjes voorbij. Ik zie jullie graag morgen terug als je zin hebt...
Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag toe, bedankt voor je bezoekje,
groetjes, Martina
x




8 opmerkingen:

femke zei

Heey Martina,

het is een hele lieve kaart geworden!!!

groetjes Femke

Eri zei

Supergave creatie voor de 30-jarige mijlpaal van In't Woefke!
Groetjes, Eri

Crea Astrid zei

Wat een prachtige creatie heb je ervan gemaakt. Schattige hondjes en leuk zo met de naam.

Fijn weekend.

Groetjes, Astrid.

Stampin with Liz Design zei

Gefeliciteerd! 30 idd al een hele mijlpaal! Je hebt er een prachtig kaartje voor gemaakt! Fijn weekeind alvast gewenst, groetjes Linda

GerJanne zei

Wat ontzettend leuk is dit! Het kan niet toepasselijker!

Grietje Jansen zei

Och, wat een schattig hondenkaartje zeg!

Grietje

Nancy zei

Hey Martina,

Oh, wat is die leuk geworden!!!

Liefs,
Nancy

Dora zei

Prachtig