zaterdag 16 mei 2020

Taart !!

Goeiemorgen iedereen,
het is weekend. De stilte voor de storm lijkt het wel. Onze school start maandag op. We ontvangen eerst de 6de jaars, de volgende dagen, komen dan het 1ste en 2de leerjaar.
Het blijft erg spannend. Vooral hoe de kinderen gaan reageren, welke verwachtingen ze hebben. De school is niet meer wat ze was, toen we vrijdag, 13 maart de klasdeur en de poort achter hen dicht deden. Voor het 5de leerjaar, waar ik lesgeef, verandert er voorlopig niks. Enkel voor mij wordt het drukker. Er komen telkens taken bij, die we moeten zien bol te werken. Maar we houden vol. We zien wel hoe het verloopt. Ik ga in ieder geval weer korte nachtjes tegemoet, want ik moet het niet onder stoelen of banken steken, ik vind het ook best wel spannend...

Voor vandaag heb ik een kaartje dat ik al een tijdje geleden ergens op een blog of Pinterest voorbij zag komen. Ik werkte op zwarte achtergrond en goudkleurige aquarel verf. Het geeft een heel erg mooi resultaat. Beetje speciaal. Om het toch een 'opgewekte' toets te geven, plakte ik het geheel op een witte kaart. Ze ging richting Maries, ik geloof wel dat ze er blij mee was. =)

Afdruk : Stampin Up, gekleurd met aquarelverf
Sentiment : Stampin Up

Ik wens jullie allemaal nog een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse kaart. Tot dan !
Groetjes, Martina
x



10 opmerkingen:

Debby Kuster zei

Mooi hoor dat inkleuren op een zwarte achtergrond dat heb je heel erg goed gedaan

Anita van Deur zei

Prachtige ingekleurde stempel op de zwarte ondergrond!
Zeker spannend Martina, toch hoop ik dat de nachten niet al te kort zullen zijn. Nu maar eerst genieten van het weekend succes voor maandag.
Groetjes, Anita

Eri zei

Je kaart ziet er chique uit met dat goud. Heel veel succes de komende week, dat zal inderdaad heel spannend en voor de leerkrachten extra druk zijn.
Fijn weekend!
Groetjes, Eri

Chantal zei

Prachtige kaart.
Groetjes, Chantal S

Marijke zei

Wat een prachtige kaart! Dat heb je heel mooi gedaan! Zal ze zeker blij mee geweest zijn!Groetjes Marijke.

Diny zei

Wat een prachtige kaart Martina!
Voor volgende week wens ik je heel veel succes....zal toch wel vreemd zijn!
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Kaartenkraam zei

Prachtig ingekleurd op die zwarte achtergrond, geeft een heel speciaal effect.
Succes komende week, heel begrijpelijk dat je het spannend vindt.

groetjes van Ank

GerJanne zei

Heel mooi op zwart! Prachtig gemaakt. En ik geloof meteen dat het spannend is.Het is allemaal zo anders dan voorheen en we weten niet hoe lang het gaat duren!

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje mooi die goudkleurige taart met de bloemen erop
groetjes ellen

Aartje zei

Wat een chique kaart Martine.
En ik snap het dat het spannend is om weer naar school te gaan. Maar het komt vast goed, iedereen weet duidelijk dat hij wat afstand moet houden.
Groeten, Aartje