zaterdag 21 november 2020

Circle Flip card voor 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
welkom hier voor mijn laatste projectje van deze maand voor mijn DT 'In 't Woefke'. Nog een dikke maand en dan is het al zo ver... kerstmis. Het gaat zo ontzettend snel die tijd... We kunnen er dus beter op voorbereid zijn. Als jij nog niet gestart bent met kerstkaarten maken en je wil er zelf opsturen, is het echt wel tijd om aan de slag te gaan, denk ik. Dus, het DT van 'In 't Woefke', Inge en Maries zullen jullie helpen om de 'kerstkriebel' aan te wakkeren met een aantal voorbeeldjes. Ik ging nog een keertje aan de slag met een oudere snijmal van Sizzix. Samen met de nieuwe cirkelmallen van Sizzix, zag ik een leuke combinatie. Hieronder het resultaat. Deze mal is één van mijn allereerste aankopen om 'bewegende kaarten' te maken. Daarvoor was het zelf meten, snijden en knippen. Wat een gemak !
Ik gebruikte de mal, dat ik de laatste verticale lijn niet mee door de Big Shot rolde. Zo kan je de kaart langer maken en heb je ruimte om een boodschap aan de binnenkant te schrijven.

Kaartmal : Triple circle flip its die van Sizzix
Embossing : Cuttlebug, maar ik denk dat Inge vast en zeker andere merken heeft die je een goed alternatief bieden (bewerkt met een witte pen)
Bomen : Marianne Design
Cirkels met sticksels : My Favorite Things
Woorden en cijfers op cirkels : Sizzix

Wil je zelf het kaartje bekijken ? Dat zal helaas even nog niet gaan. Maar geen nood, klik nog even door naar de blog van 'In 't Woefke' of de Facebookpagina, daar kan je ook al veel bekijken en eventueel bestellen.
Ik dank jullie allemaal voor je bezoekje en zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x










8 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtig en een heel leuk model.
Fijne dag.

Els zei

O wouw wat een gaaf kaartje en heel handig zo'n mal van Sizzix. Zo leuk ook die kleine kerstboompjes.
Geniet van je weekeinde, Els

Irene zei

Prachtige kleurencombi en een heel leuk model Martina!
XxIrene

Eri zei

Wat een mooie kaart Martina!
Grotjes, Eri

Angelique zei

Hele mooie bewegende kaart met die cirkels en een prachtige kleurencombinatie. Mooi de ronde kerstkaart met de glimmende eland en een geweldige tekst.
lieve groetjes Angelique

Kaartjes door Elise zei

Wauw wat een super leuke kaart zeg!

GerJanne zei

Toffe kaart Martina! Heel leuk zo'n bewegend kaart.;-)

Chantal zei

Wat een schitterende kaart.
Groetjes, Chantal S