donderdag 29 februari 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Kleine restjes papier in combinatie met sneeuwvlok

Goeiemorgen iedereen,
na het afsluiten van het kleurenkaartenteam gisteren, volgt altijd een nieuwe challenge voor het '52 weeks to christmas' team. Deze keer willen we kleine restjes papier zien in combinatie met een sneeuwvlok.
Dit kan niet moeilijk zijn ? 
Hieronder alvast mijn voorbeeldjes, restjes genoeg, zou ik zeggen !

Kader : Alexandra Renke
Bomen : Marianne Design
Tekst : Marianne Design
Restjes papier : Action

Wil jij ook graag meedoen met deze challenge, die trouwens sinds dit jaar een hele maand open staat, dat kan, link je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas'. Zo kom je in de deelnemerslijst en krijg je vast een bezoekje van een DT lid.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne (extra) donderdag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart,
tot dan 
groetjes, Martina
x





woensdag 28 februari 2024

Kleurenkaartenteam 2de schakel : Celeste en donkerpaars

Goeiemorgen iedereen,
vandaag is het de laatste woensdag van de maand februari. Ook deze keer, vonden een heleboel bloggers de weg naar hier om zich in te schrijven voor het kleurenkaartenteam, hoe leuk is dit ! Deze maand,
koos GerJanne donkerpaars bij het celeste van Colien.
Een weer, denk ik, toegankelijke kleurencombo.
Ik ging nog een keertje aan de slag met mijn Distress Inktjes voor de achtergrond, gebruikte ze ook meteen om alles in te kleuren. Hieronder het resultaat. 

Achtergrond : Distress Ink
Afdrukjes : Setje van bij Action (?)
Sentiment : Simon Says

Uiteraard ben ik vandaag niet alleen... Hieronder de lijst met deelnemers die zich ook weer aan deze uitdaging waagden. Breng hen allemaal een bezoekje, vergeet geen reactie achter te laten. Lukt dit niet vandaag ? Niet erg, maar probeer toch deze week bij iedereen te passeren.


Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een kerstkaart,
kom je dan weer even kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x




maandag 26 februari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Nicole

Goeiemorgen iedereen,
een verse week, een verse kaart. Deze keer een kaartje dat richting Nicole ging. Zij is fotografe en houdt van de natuur, bloemen. Dat zorgde er voor dat ik mijn snijmal van Marianne Design van het fototoestel nog een keertje opzocht. Die kreeg dan meteen de hoofdrol op deze kaart.
Ook de binnenkant moest er aan geloven, dit modelletje heb je al een keertje gezien... Het zal geregeld terugkomen.

Papier : Action
Bloemen : Sizzix
Tickets : Hero Arts
Grote letters : Stampin Up
Fototoestel : Marianne Design

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de (werk)week toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor het kleurenkaartenteam.
Wil je nog meedoen ? Dat kan ! Vanavond sluit Mister Linky af.
Tot woensdag,
groetjes, Martina
x




 

zaterdag 24 februari 2024

Gefeliciteerd voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
kaartjes met vriendschap voor DT 'In 't Woefke' sluit ik af met deze kaart. Het lieve jongetje, dat veel vriendschap geniet van zijn hond en zijn vliegtuigje in de hand, meer hoeft dat soms niet te zijn. Het blijft 1 van mijn favoriete stempels van Penny Black. Een stoer papiertje op de achtergrond, werd het een fijn kaartje voor eventueel een verjaardag voor een jongen. 

Afdrukje : Penny Black, ingekleurd met aquarel potloden
Papier : Marianne Design
Gefeliciteerd : Carlijn Design

Wil je graag dit kaartje bekijken / betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne, 'In 't Woefke'. Inge helpt je graag op weg. Deze stempel hangt nog in beperkte oplage in de winkel, wil je hem graag ? Stuur Inge dan een berichtje of een telefoontje, ze houdt hem voor jou opzij.
Ik wens jullie langs deze weg nog een heel fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x



donderdag 22 februari 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus kerstkaartjesdag, samen met het DT van '52 weeks to christmas' willen we jullie warm maken om weer een kerstkaartje te maken. Deze komt ook weer uit mijn fameuse voorraaddoos. Enkel het mutsje en sjaal moesten nog ingekleurd worden, die laat ik altijd nog even ongekleurd, tot ik weet op welk papier ik het afdrukje wil verwerken.
Ik nam weer het leuke blokje van Marianne Design er bij, met deze pastelkleurtjes, krijg je toch een beetje ander effect dan de traditionele kerstkleurtjes. 

Papier : Marianne Design
Sneeuwsterren : Pons van Artemio
Afdrukje : Digi van Stampfairy, ingekleurd met copics
Sentiment : Marianne Design

Willen jullie ook graag deelnemen aan de kerstkaartjesdag ? Dat kan, link je kaartje op het blog van 52 weeks to christmas, dan brengt een DT lid je zeker een bezoekje.
Ik wens jullie nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart voor DT 'In 't Woefke'. Kom je dan weer even kijken ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x






woensdag 21 februari 2024

Gefeliciteerd

Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik voor jullie een lentekaartje. Het zijn weer kleine plaatjes die in mijn doos 'wel leuk, ik gebruik ze nog een keertje ooit' zaten, die heb ik deze keer bij elkaar gebracht.
Het werd een vrij eenvoudige kaart.
Het setniment draaide ik ook uit een strookje overschot, dat ik met dezelfde techniek maakte. 

Achtergrond : Distress Inkt
Sentiment : Carlijn Design

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag vandaag en zie jullie heel graag donderdag terug voor een verse kerstkaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x

maandag 19 februari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Cindy

Goeiemorgen iedereen,
een tijdje geleden, vroeg mijn dochter een kaartje voor haar collega, Cindy, die van koala's houdt.
Dat was even nadenken wat ik daarmee moest. In mijn voorraadje stempels gaan zoeken, maar geen koala's te vinden. Dan maar het internet op. Daar vond ik deze schatjes, die ik inkleurde met copics en verwerkte.
Ik kocht een hele tijd geleden ook nog een blokje papier over van iemand, daar zat dit velletje bij, vond ik helemaal passen, niet ? 

Afdrukjes : Internet, gekleurd met copics
Papier : geen idee
Grote letters : Stampin Up
Papier binnenkant : Action

Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne start van de (werk)week toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse kaart,
tot dan,
groetjes, Martina
x







zaterdag 17 februari 2024

Jij verdient een knuffel

Goeiemorgen iedereen,
ik vertelde jullie een tijdje geleden, dat ik aan mijn bak 'wel leuk, wil het ooit wel een keertje gebruiken' bezig ben... Zo ook zat dit lieve schildpadje, reeds ingekleurd te wachten om verwerkt te worden. Het flipkaartje moest enkel nog bekleed worden met leuk dessignpapier. Dat heb ik dan maar in orde gemaakt, wat resulteerde tot onderstaande kaart.
Het werd een kaatje om iemand wat moed in te spreken. 

Papier : Marianne Design
Afdrukje : My Favorite Things, gekleurd met ZIG
Sentiment : Marianne Design
Model kaartje : Stampin Up

De laatste vakantiedagen gaan er nu aan, ik wens jullie allemaal nog een heel fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x


donderdag 15 februari 2024

Elke donderdag een kerstkaart

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus kerstkaartjesdag. Het hele team van '52 weeks to christmas' roept je weer op om een kerstkaartje te publiceren. Indien je te weinig inspiratie hebt, geen probleem, neem een kijkje op het blog van 52 weeks to christmas en het zal vanzelf wel beginnen kriebelen. 
Zoals jullie weten, probeer ik zo veel mogelijk designpapier op te gebruiken op een kaartje, zo ook op dit modelletje met weer een verrassende binnenkant. 
De cirkels had ik nog ergens in mijn voorraaddoos ontdekt, en mochten meedoen.

Papier : Action, Boekenvoordeel
Cirkel bruin : Kippers Hobby
Cirkel zwart : Geen idee, kocht ik een keertje in Boekenvoordeel
Grote cijfers : Alt & New
Border : Memory Box

Wil jij graag meedoen met de bende van '52 weeks to christmas' ? Dat kan, link dan je kaartje op het blog, dan brengt een DT lid je vast een bezoekje,
ik wens jullie nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart,
tot dan,
groetjes, Martina
x









woensdag 14 februari 2024

Amazing friend voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
de maand van de vriendschap bij DT 'In 't Woefke' zet zich in dit kaartje verder. Deze keer gebruikte ik het hele lieve stempeltje van Wild Rose Studio. Het duo is duidelijk gesteld op elkaars gezelschap. Ik gebruikte deze keer voor de achtergrond een stencil van Dutch Doobadoo met Distress Ink. Frisse kleurtjes bij elkaar geeft helemaal de feestelijke sfeer weer. 

Achtergrond : Stencil van Dutch Doobadoo, ingekleurd met Distress Ink
Afdrukje : Wild Rose Studio, ingekleurd met Distress Ink
Sentimenten : My Favorite Things

Wil jij graag dit kaartje en andere kaartjes live bekijken ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne, 'In 't Woefke'. Het stempeltje hangt tegen de muur, bij een heleboel ander lieverds, de keuze is verscheurend als je het mij vraagt ! Veel succes met kiezen.
Ik wens jullie langs deze kant alvast een heel fijne woensdag toe, als je Valentijn viert, geniet er van !
Ik zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x







maandag 12 februari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Josée

Goeiemorgen iedereen, 
Josée houdt van bloemen. Die informatie kreeg ik om onderstaande kaart te maken. Laat dat nu net helemaal geen probleem zijn ! Dook in mijn oude papiertjes, die van Marianne Design, die knallen van de bloemen. Helemaal leuk, denk ik dan.
Ik maakte er weer een dubbele gate fold card van, dit modelletje heb je al een paar keer gezien. 
Het blijft leuk, dat extra binnenin.

Papier : Marianne Design
Bloemetjes : Simon Says
Gefeliciteerd : Gummiapan
Sentimenten binnenin : Marianne Design 

Ondertussen is het hier Krokusvakantie in het Vlaamse deel van het land. De week raakt stilletjesaan opgevuld met afspraken en plannen... Of ik nog wat knutseltijd overhou, dat is nog af te wachten.
Vandaag in ieder geval wel, want we spreken met de hobbydinnen nog een keertje af om vooral nog wat bij te kletsen en wie weet, komt er ook een kaartje van...
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse kaart voor DT 'In 't Woefke'.
Kom je dan weer even kijken ?
Tot dan!
Groetjes, Martina
x





zaterdag 10 februari 2024

Paper hugs

Goeiemorgen iedereen,
bijna Valentijn, Ă©n de opruim van mijn bak is nog steeds gaande. Dit beertje zag je vorige maand al in een andere kleur, deze keer gaan we voor volledig rood ! Ook het papier en stukje lint zaten al gesneden klaar met de kaart klaar in een zakje van een aantal jaar geleden, waarbij we met de Gezinsbond lieve kaartjes hadden gemaakt met de kinderen. Nu nog enkel het sentiment er bij, het beertje in de juiste kleur en klaar was het kaartje... Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, nietwaar ? 

Papier : Action
Afdrukje : Me to You, gekleurd met copics
Sentiment : The Stamp Market

Ik wens jullie allemaal alvast een heel erg fijn weekend, of start van de Krokusvakantie toe. Hopelijk kunnen we rekenen op iets beter weer dan bij de Kerstvakantie....
We zien wel !
In ieder geval, bedankt voor je bezoekje en ik zie jullie heel graag maandag weer voor een persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x



donderdag 8 februari 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
vandaag is het alweer donderdag, dus kerstkaartjesdag bij het team van '52 weeks to christmas' . Ik heb voor de verandering een setje kadoosjes die ik vorig jaar maakte om als tafelversiering te laten dienen. 
Het zijn een soort 'huisjes', die met het tekststrookje zijn vastgemaakt. Uiteraard zit er binnenin iets lekkers... Ik versierde ze met een bolletjesketting en sterretjes, die raakt ook maar niet op, maar kijk, ik denk dat het dit jaar eindelijk gelukt is ! 

Papier : Action
Sentiment : Studio Light
Ketting met bolletjes en sterretjes : Enkele jaren geleden gekocht in Kruidvat

Wil jij ook graag je kerstcreatie meer in de kijker zetten ? Dat kan, link dan je creatie op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Denk je ook nog aan de challenge die nog steeds loopt ? Dat is prima, ook dat kaartje kan je nog linken op het blog van '52 weeks to christmas'.

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart, dan begint in België ook de Krokusvakantie !
Tot zaterdag !
Groetjes, Martina
x





woensdag 7 februari 2024

Oproep kleurenkaartenteam 2de schakel : Celeste en donkerpaars

Goeiemorgen iedereen,
onze tweede combinatie van dit nieuwe jaar. Grappig te moeten ontdekken, dat vele (vaste) deelnemers, ongeveer op hetzelfde moment aan de beurt zijn als vorig jaar. Zo ook GerJanne, die rond deze tijd vorig jaar ook haar keuze mocht bekend maken, koos bij het celeste van Colien, DONKERPAARS.
Misschien een beetje een vreemde combo, maar eens verzoend, lukt het wel. Mijn kaartje is alvast klaar....


Wil jij graag deelnemen deze maand ? Dat kan, geef je dan hieronder op bij het oproepbericht. Let er goed op dat je altijd je start pagina, dan gaat het bezoeken van jouw blog heel vlot.
Je kan je opgeven tot de laatste maandag van de maand, 26 februari, rond middernacht. We publiceren op de laatste woensdag van de maand, dat is 28 februari. Een vrij korte maand, dus ik zou niet te lang twijfelen. 
Hopelijk kan ik weer rekenen op een groot enthousiast team dat zich weer ten volle smijt met deze kleurencombo. 


 Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse, kerstkaart !
Tot dan !
Groetjes, Martina
x


maandag 5 februari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Colien 55

Goeiemorgen iedereen,
een (hele) tijd geleden, mocht Colien van DT '52 weeks to christmas' 55 kaarsjes uitblazen. Vermits we een ontmoeting gepland hadden met het hele team, kon ik me nog een keertje volledig laten gaan met dit modelletje. Moest naar geen gewicht of afmeting kijken, want ik kon het haar (gelukkig) persoonlijk afgeven. Door haar polsbreuk was het bijna niet gelukt, maar kijk, ze heeft het in ontvangst mogen nemen. 

Papier : Action
Binnenin sentiment : Penny Black
De grote Happy : Taylored Expressions

Vandaag zijn we met de klas op uitstap naar PIME in Lier, waar we over energie en water gaan leren. Altijd leuk om op verplaatsing en met concreet materiaal aan de slag te kunnen gaan. 
Het wordt wel een vermoeiende dag.
Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor het kleurenkaartenteam ! Dan krijg je een verse oproep, ook daar krijgt Colien een deel van de hoofdrol, want zij mocht de combinatie bepalen van vorig maand, haar celeste wordt woensdag vergezeld van een nieuwe kleur. Benieuwd ? Kom dan woensdag een kijkje brengen. 
Bedankt voor jullie bezoekje,
groetjes, Martina
x