vrijdag 23 februari 2018

DT 'In 't Woefke' : 25 of 50 jaar getrouwd / samen ?

Goeiemorgen iedereen,
de laatste in de rij van 3 voor het DT van 'In 't Woefke. Een keertje iets helemaal anders. Twee kaartjes die je kan gebruiken voor 2 huwelijksverjaardagen. Eentje voor 25 jaar, zilveren huwelijk en dan eentje voor 50 jaar, gouden huwelijk.
Het idee voor beiden bleef hetzelfde, ook de uitwerking, enkel de kleur is anders. Het werden twee sobere kaartjes, maar het hoeft niet altijd even druk te zijn, nietwaar ?

Hartjesstempel : Een oudje (Artemio), maar snel vervangen door een nieuwer exemplaar uit de winkel
Letters : My Favorite Things
Cijfers : Marianne Design
Wave : Lawn Fawn
Hartjes : My Favorite Things
Bloem : Memory Box
Kleine plakpareltjes
De twee lijntjes zijn gewoon met de Score Pal gemaakt

Wil je de kaartjes eens een keertje bekijken / betasten ? Dat kan ! Ga dan even langs bij Inge 'In 't Woefke' in Deurne. Daar kan je dan ook ineens je materiaal aankopen dat je denkt nog nodig te hebben...
Ik dank jullie allemaal voor je bezoekje en reactie en zie jullie morgen graag terug voor een verse kerstkaart.
Lieve groetjes, Martina
x
donderdag 22 februari 2018

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Gebruik zwart - wit met 1 andere kleur

Goeiemorgen iedereen,
vandaag begint een nieuwe challenge op de '52 weeks to christmas'. De opdracht is niet zo moeilijk denk ik : Gebruik zwart - wit, met 1 andere kleur naar keuze.
Ik koos nog een keertje voor mijn koper papier. Daar ga ik toch altijd nog voor door de knieën, zeker als het over kerstkaartjes gaat !

Snijmal achtergrond : My Favorite Things
Sentiment : Sizzix
Hert : Internet

Wil je graag meedoen deze week ? Dat kan, klik dan door voor de link naar de pagina van '52 weeks to christmas'. Wil je gewoon weer meedoen met een wekelijkse kerstkaart, dat kan ook uiteraard.
Ik wens jullie alvast veel succes !
Bedankt voor je bezoekje en graag tot morgen voor een verse kaart voor het DT van 'In 't Woefke'. Kom je weer een kijkje nemen dan ?
Groetjes, Martina
xwoensdag 21 februari 2018

Bedankt !

Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik een paardenkaartje voor je. Op vraag van een collega, die wegens een val, haar paard moest laten verzorgen door anderen...  Gelukkig is de collega ondertussen al goed hersteld.
Jammer genoeg, had ik op dat moment geen echte paardenstempels, dus bracht het internet de oplossing. Ondertussen is de voorraad wél aangevuld uiteraard, want je weet maar nooit... Hieronder het resultaat.

Papier : Galeria Papieru
Stempelafdruk : Internet, gekleurd met copics
Sentiment : Different Colors
Bloem : Geen idee meer, ik denk My Favorite Things

Voilà, de week is half, het gaat weer lekker snel vooruit ! Heb morgen voor jullie een verse kerstkaart, kom je weer een kijkje nemen dan ?
Ik zie je morgen !
Groetjes, Martina
x


maandag 19 februari 2018

Elke maandag een persoonlijke (beetje rare) kaart (141) : Allemaal cijfers !

Goeiemorgen iedereen,
de wekker terug op, de vakantie voorbij ! Het echte leven begint weer... Het zal de eerste week toch weer even wennen zijn denk ik. Maar goed, de dagen worden langer, er is meer licht, we raken uit het sombere weer uit (hopelijk) en kijken richting lente !
Vandaag heb ik voor jullie een reeks persoonlijke kaartjes met grote cijfers op. Ik maakte ze dan ook allemaal in dezelfde periode, december 2016...  De kaart heeft zo op zich dan niet veel meer nodig denk ik dan. De eerste ging naar mijn eigen dochter (van de zus uit gevraagd om een kaartje te maken), de tweede was voor Stef, die graag kookt en de laatste was voor het vriendje van mijn middelste dochter, een beetje een knipoog, in het roze... Hij kon er gelukkig ook om lachen =)

Cijfers : Mal Dutch Dobadoo
Letters : My Favorite Things
Papier : Geen idee
Gefeliciteerd : Els Brigé
Kleine afbeeldingen : My Favorite Things

Voilà, jullie (werk) week kan van start gaan, ik zie jullie graag woensdag terug voor een nieuwe kaart. Komen jullie dan ook weer een kijkje nemen ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x
zaterdag 17 februari 2018

Mannenkaarten !

Goeiemorgen iedereen,
mannenkaarten.... voor mij altijd een hele uitdaging vind ik... Niet dat ik er geen materiaal voor heb, maar gewoon, het komt er niet altijd van. Daarom, vandaag een reeks die ik een hele tijd geleden een keertje maakte, omdat het 'moest', tja, presteer ik misschien beter onder 'druk' ? =)
In ieder geval, het werden vrij eenvoudige kaartjes, maar toch wel geslaagd, denk ik... Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Papier : Crafts - Too, Bo Bunny
Hoeden : Inkadinkado
Auto : Marianne Design
Sentiment : Antwerp Stamps, Els Brigé
Dassen : Marianne Design
Gefeliciteerd : Boekenvoordeel
Cirkels : My Favorite Things
Snorren : Memory Box
Cijfers : Marianne Design
Lint, knoopjes, touwtje : Eigen voorraad

Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een persoonlijke kaart.
Vele groetjes, Martina
x