donderdag 18 april 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus kerstkaartjesdag. Het team van '52 weeks to christmas' doet weer een oproep om een kerstkaart te maken. Het weer is alvast mee, veel te koud, dus een mooi excuus om in je hobbykamer te duiken zonder je daar schuldig over te voelen. 
Ik maakte nog een keertje een reminder kaartje voor de lopende challenge van deze maand, gebruik een gewei op je kaart. 

Papier : Action
Hert : Marianne Design
Bomen en sentiment : Creative Expressions
Cirkel : Gummiapan (?)

Wil je nog meedoen met de challenge, dat kan ? Link je kaartje bij het juiste oproepbericht op het blog van '52 weeks to christmas'. Dan maak je kans op een leuk weggeefje. 
Heb je nog een 'gewone' kerstcreatie gemaakt ? Geen probleem, ook deze kan je op het blog linken.
Dan brengt een DT lid je vast een bezoekje. 
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart voor DT 'In 't Woefke', tot dan !
Groetjes, Martina
x








woensdag 17 april 2024

Jarig !

Goeiemorgen iedereen,
vandaag krijgen jullie twee 'mannenkaarten' op het menu. Die vind ik nog altijd moeilijk om te maken. Mannenpapier is dan ook niet zo makkelijk te vinden, gelukkig heeft Marianne Design toch twee blokjes uitgebracht om te verwerken op mannenkaarten. 
Heb ook al ontdekt dat het bij de mannen vaak niet gaat over wat er op de kaart staat, maar de techniek hen meer interesseert. Voilà, dan kan de rest eerder sober zijn, dat is dan weer makkelijk, nietwaar ? 😄
Ik ging nog een keertje aan de slag met dit modelletje dat je al eerder zag op mijn blog. Het heeft niet veel nodig, je kan er lekker veel DP op kwijt, win win dus...
Meer valt er niet over te vertellen helaas...

Papier : Marianne Design
Letters : Stampin Up
Sentiment binnenin : Carlijn Design

Het is vandaag bij ons in België buitenspeeldag. Jammer genoeg is het slechte weer de spelbreker, hopelijk valt het allemaal een beetje mee en kunnen de kids alsnog lekker buiten spelen op verschillende gebieden. 
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart,
groetjes, Martina
x





maandag 15 april 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Tinne

Goeiemorgen iedereen,
de vakantie voorbij, we werken nu richting einde schooljaar. We weten dat dat de nodige drukte met zich meebrengt, maar we zijn er klaar voor. Vandaag beginnen we met oudercontacten, zodat we alle neuzen in dezelfde richting krijgen voor de eindspurt. 
Maandag, dus een persoonlijk kaartje voor jullie. Deze ging richting Tinne. 
Persoonlijk ken ik Tinne niet, maar ze lijkt me wel eentje die van het leven geniet ! Bier en friet, of dit op haar kaart kon ? Uiteraard !
Ik gebruikte deze keer weer het modelletje van mijn taartkaart. Altijd leuk en dat extra ooh en aah effect. Daar doen we het voor, nietwaar ? 

Letters : Action
Frietjes reep : Internet, gekleurd met copics
Cheers : Hero Arts
Basis plateau : Lawn Fawn 

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne werkweek toe en zie jullie graag woensdag terug voor een verse kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x




zaterdag 13 april 2024

Felle kleurtjes voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
deze stempel met flamingo kreeg ik voor mijn nieuwjaar van Inge van 'In 't Woefke'. Vond dit toch weer een moeilijke om hem ergens in te verwerken. Tot ik bij Mutsen Cluppie weer op een modelletje zag verschijnen dat zich helemaal diende om dit te verwerken. 
Inge vroeg me om communiekaartjes of kaartjes voor lentefeest te maken. Vermits ik hier niet echt op een klassieke, traditionele manier mee wil werken, bedacht ik me, dat deze stempel misschien wel leuk kon zijn om in dit verhaal te gebruiken. 
En kijk, na een beetje aanpassingswerk van afmetingen, werd het onderstaande kaart. Ik gebruikte lekker felle kleurtjes, echt wel 'out of the box'.
Het werd een kaartje 'binnen formaat', voor de Belgen vrij belangrijk om je niet blauw te betalen aan postzegels. 

Achtergrond : Distress Ink
Afdrukjes : Aall & Create
Sentimenten : Carlijn Design en Marianne Design
Model kaartje : Mutsen Cluppie 

Wil je graag deze kaart en andere creaties graag bekijken, betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel, 'In 't Woefke' in Deurne. Inge helpt je graag op weg.
Ik wens jullie langs deze weg nog een heel erg fijn weekend en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x








donderdag 11 april 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus kerstkaartjesdag. Het team van '52 weeks to christmas' verovert weer blogland. Met een wekelijkse oproep, willen we dat jullie aan de slag blijven met kerstmateriaal. 
Ik gebruikte deze keer weer een heleboel materialen uit mij doos 'wel leuk, ik gebruik het ooit wel eens'. De vellen en afdrukjes zaten zelfs al samen in een zakje. Gewoon even plakken en klaar ! Als dat niet makkelijk is ?

Afdrukje : Stampin Up
Embossing : Marianne Design
IJssterren : Pons van Artemio

Wil jij ook graag aan de slag met je kerst materiaal ? Fijn ! Link je gemaakt kaartje op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie alvast een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse creatie voor DT 'In 't Woefke'. Kom je dan weer even piepen ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x