Kleurenkaartenteam afspraken / FAQ

Hieronder vind je een heleboel vragen en antwoorden over het kleurenkaartenteam....

1. Is het aantal deelnemers gelimiteerd ? Neen

2. Hoe krijg je alle deelnemers bij elkaar in je eigen blogrol van je blog ? 
Mogelijkheid (zeker geen verplichting !!) : maak een nieuwe lijst met 'mijn gevolgde blogs' en benoem hem 'het kleurenkaartenteam', dan kan je alleen de personen activeren die meedoen, in het begin is dat een beetje zoeken, maar meestal zijn het dezelfde mensen die terugkomen. Vaak is het dat er 1 à 3 personen afvallen en vernieuwen. Dit kan natuurlijk alleen als je bij alle deelnemers volger wordt...

3. Mensen die geen blog hebben ? 
Als je echt wil meedoen en je hebt geen blog, kan je proberen om via mail de foto van je kaartje door te sturen, dat zet ik je naam erbij en probeer ik je kaartje te publiceren op mijn blog.

4. Hoe ga je je bericht op woensdag publiceren ? 
Foto van je kaartje, titel ‘kleurenkaartenteam : paars en grijs (volgende maand is dat natuurlijk een andere kleurencombo).
Je mag alle deelnemers van mijn blog kopieren op jouw blog als je dat wil, maar hoeft niet ! 
Je mag eventueel ook kort uitleggen wat het inhoudt. Je kan stukjes uit mijn bericht gewoon kopiëren en plakken, spaart een hoop werk. Of voeg gewoon een link naar mijn blog, zodat ze daar alle info kunnen komen oppikken.

5. Wanneer wordt de kleurencombo gekozen ?
De nieuwe kleurencombo wordt elke 1ste woensdag van de maand gekozen, door de persoon die als eerste reageerde op het oproepbericht van die dag. Ben je recent aan de beurt geweest, dan vraag ik je vriendelijk om de fakkel door te geven aan een volgende deelnemer. 

6. Hoe lang kan je je opgeven om mee te doen ?
De Mister Linky blijft normaal gezien beschikbaar tot maandagnacht, de week waarin we woensdag dan ons kaartje publiceren.

7. Wanneer publiceer ik mijn kaartje ?
Je publiceert je kaartje de laatste woensdag van de maand in de afgesproken kleuren. Het zou fijn zijn, dat je kaartje de hele dag op je blog te zien is.

8. Welke kleuren zijn er toegelaten ?
Je kaartje moet hoofdzakelijk uit de kleurencombo bestaan dat op dat moment gekozen werd. Het afdrukje met zwart en wat wit zijn altijd toegelaten.

9. Moet je de foto naar mij opsturen ? 
Neen, alles blijft op je eigen blog, tenzij je er geen hebt.

10. Mag je af en toe meedoen ? 
Natuurlijk !!! Maar vergeet je niet telkens weer aan te melden als je meedoet. 

11. Het is de laatste woensdag van de maand, mijn kaartje staat op mijn blog, wat nu ?
Elke laatste woensdag van de maand, publiceren alle deelnemers tijdig hun kaartje waarmee ze deelnemen aan het KKT. De bedoeling is, dat alle deelnemers bij elkaar een bezoekje brengen en overal een reactie achter laten.

12. Valt er iets te winnen ? 
Neen, deze KKT is tot stand gekomen, om mensen te motiveren niet alleen te kijken naar creaties, maar zeker ook te reageren bij elkaar. Het is dus louter voor de fun !

13. Ik ben me vergeten op te geven, of mijn naam staat niet op de lijst, wat nu ?
Mail me zo snel je kan (mail button in mijn blogrol rechts), dat je alsnog meedoet, dan zet ik je nog mee op de lijst. Controleer dus goed vooraf, of Mister Linky je wel heeft opgenomen in de deelnemerslijst, dan kan je je alsnog zelf opgeven, zolang hij actief is.

14. Ik heb geen tijd om mijn kaartje die dag op mijn blog te zetten, hoe doe ik dat ?
Je kan je kaartje voorprogrammeren, dan staat het klaar op de dag dat het nodig is. Het mag gepubliceerd worden vanaf middernacht.
Heb je hier hulp bij nodig ? Stuur me gerust een mailtje, dan loods ik je er wel even door. 

15. Nog vragen ? 
Stuur me gerust een mailtje !

Ik dank alvast iedereen, die meewerkt aan het in stand houden van dit leuke gebeuren om het blog. Zoveel jaren, mocht ik al genieten van het enthousiasme van iedereen. Zonder jullie, is er uiteraard geen kleurenkaartenteam ! Dank je wel !

Groetjes, Martina
x

Geen opmerkingen: