zaterdag 5 augustus 2017

Elke zaterdag een kraftkaartje : Uiltjes !

Goeiemorgen iedereen,
begin april, voor ik m'n schouder liet opereren, maakte ik tijdig 22 uiltjes als juf / meester geschenkjes / bedankjes. Omdat ik niet wist of ik in juni zou kunnen knutselen, was ik wel wat blij dat alles netjes afraakte....
Dat was niet gerekend, dat onze hond, dit ook wel leuk / lekker vond. Op een onbewaakte nacht, scheurde ze alle 22 uiltjes in stukken en at ze alle chocolaatjes, inclusief papiertjes, op die er in zaten ! Heel de woonkamer lag vol met gescheurd papier, de thee en suikerstokjes verspreid...
Gelukkig werd ze niet ziek en kwamen de blinkende papiertjes twee dagen later op een natuurlijke wijze uit de hond... Pffff...
Terug naar af dus ! Met veel tegenzin, maakte ik dus een tweede lading van 22 uiltjes,...
Deze keer, bewaarde ik de verse lading op een iets 'veiligere' plaats. Die overleefde het gelukkig wel en had veel succes bij mijn collega's.

Mal uiltje : Vanop internet, hoewel de mal van Dutch Doobadoo zeker kan dienen !
Kraftpapier : Joy
Dessignpapier : Action
Inhoud : 2 chocolaatjes (import uit Duitsland), 2 staafjes suiker (import uit Tjsechie), 2 staafjes thee (Aldi)
Lint : Eigen voorraad

Voilà, ik wens jullie allemaal een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart !
Groetjes, Martina
x


De dader....19 opmerkingen:

Je@net zei

Ooooh....wat erg! En die dader ligt daar zo onschuldig en lief op de foto ;o)
Knap dat je toch aan de slag ging voor een tweede lading. En wat zijn ze gaaf geworden. De uiltjes zien er erg leuk uit en het presentje zal vast erg gewaardeerd zijn!

Veerle zei

Ooooh wat erg Martina, maar ik moest wel super hard lachen met die laatste foto van de dader die na zijn escapades effe lekker ligt bij te komen en een dutje doet alsof er niks is gebeurd. Geweldig, maar wel erg voor jou natuurlijk. Ik ben blij dat de hond er niets aan heeft over gehouden. Je uiltjes zien er prachtig uit dat zal zeker een voltreffer geweest zijn bij je collega's. Fijn weekend, groetjes Veerle.

Ant zei

Veel werk aan gehad en dan dit. Gelukkig is je hond er niet ziek van geworden.
Mooi gemaakt en met een lekker inhoud erin.
Fijn weekend.

Colien zei

Oeps,... da's minder! Toen we 2 beagles hadden (die hebben maar 1 doel in het leven: ETEN!!), kon ik ook niks laten staan. Die aten met Sinterklaas de chocoladeletters uit de schoenen en tijdens een familieweekend de voorraadtas van mijn zus leeg... Met de 2 Heidewachtel honden die we nu hebben, is het minder. Die hebben weer andere kwaliteiten ;-)
Maar zonde van je werk, zeker als het zoveel is. Gelukkig werd je tweede lading goed ontvangen door je collega's. Logisch, want de creaties zijn erg geslaagd!
grtz.Colien

Kaartenkraam zei

Wat jammer maar super dat je ze nog een keer maakte. Ze zijn geweldig leuk om te zien.
Wel een gelukkie dat je hond er niet ziek van werd want chocola is in potentie dodelijk voor een hond!

groetjes van Ank

Maria V zei

Ai, daar was je niet blij mee. Maar gelukkig is jouw hond niet ziek geworden. Het klusje kan opnieuw gedaan worden, maar een zieke hond of erger nog is enger. Ook gelukkig dat jij de uiltjes toch weer kon maken ondanks je operatie. Ze zijn wel HEEL erg LEUK geworden. Fijn weekend.

Crea Astrid zei

Wat een prachtige/schattige uiltjes heb je gemaakt.
Wat erg, dat de hond ze geschuurd en deels opgegeten heeft. Gelukkig inderdaad, dat de hond er niet ziek van is geworden.
Dan heb je er aardig wat gemaakt, als je ze weer opnieuw hebt moeten maken.

Fijn weekend.

Groetjes, Astrid.

Marijke zei

Zoo, dat was even zonde van la je werk! Je hond heeft er van genoten en gelukkig niet ziek van geworden! dus nog een keertje manke, maar ze zijn schattig, kan niet anders zeggen. Leuk idee om er choc. en thee in te doen! Groetjes Marijke.

Jantine zei

Oooooh, Martina...wat dapper dat je ze allemaal opnieuw hebt gemaakt! Ze zijn ontzettend leuk! Wat een ondeugende hond, maar wat fijn dat hij niet ziek werd.
Groetjes,
Jantine

PS die theestaafjes, hebben ze die altijd bij jullie bij de aldi? Ik heb ze hier nog nooit gezien.

!neke zei

Geweldig verhaal !!!!!!
Prachtig die uiltjes !!!!

Enny zei

Ooh, wat schattige uiltjes, maar zo erg, dat je ze 2 keer moest maken ! Ja, ik ken dat, voor een hond(je) is niks veilig ! :o) Al die chocola, amai, op de laatste foto ligt hij er toch precies een beetje "mottig" bij..... :) Groetjes, Enny

Liselot zei

Dat was wel even schrikken, zowel van de ravage als van de opgegeten chocolade. Gelukkig is het goed afgelopen en had je ook nog tijd om deze schattige uiltjes opnieuw te maken.
Groetjes, Liselot

Angelique zei

Oh, wat zal je gebaald hebben toen je beneden kwam. Gelukkig dat de hond niet ziek is geworden. Knap om de moed te verzamelen om ze nog eens te maken en wat zijn ze mooi geworden. Heel erg leuk cadeautje voor je collega's.
lieve groetjes Angelique

Margreet zei

Wat zal dat balen geweest zijn Martina, maar ik moest toch wel erg lachen om je verhaal.
Kanp dat je toch nog een nieuwe serie hebt weten te maken. Ze zijn wel ontzettend leuk geworden!
xxx Margreet

Monique zei

Oh, oh, ik moest stiekem wel even lachen hoor. Jullie hond weet wel wat lekker is. Voor jou jammer dat je helemaal overnieuw moest beginnen. Maar het is je gelukt en ze zijn superleuk geworden!
Lieve groet, Monique

cindy zei

Och zonde van al dat werk .gelukkig is die niet ziek geworden al bij al vind ik het heel mooi en origineel

Liefs cindy

Aartje zei

Wat zijn ze leuk Martine, maar wat zal jij gebaalt hebben toen je ze nog een keertje moest maken. Ik weet niet of ik er dan nog een keertje aan begonnen was.
Groeten, Aarrjs

Nancy zei

Hey Martina,

Dat was nogal een verhaal hé! Vond het echt zonde dat je terug van 0 moest beginnen...
En dat ze super leuk zijn... Het mijne staat hier nog op de kast te blinken...

Liefs,
Nancy

Sarah zei

Die uiltjes zijn zo leuk!!! Maar wat moedig van je om ze weer opnieuw te maken ☺