zaterdag 21 maart 2020

Geometrische figuren voor DT 'In 't Woefke' : Vierhoeken

Goeiemorgen iedereen,
eerst en vooral heb ik voor iedereen een belangrijke boodschap...
Ik wil iedereen bedanken die zich nuttig maakt tijdens deze moeilijke dagen. Zowel de zorgverleners, vrijwilligers, winkelpersoneel, vrachtwagenchauffeurs (en nog heel veel anderen die ik 'vergeet').... dat onze maatschappij nog voor een groot deel draaiend houdt.
Daarom, dit is voor jullie !

Wil jij graag dit bedankje doorsturen, dan kan dat uiteraard ! Je hebt keuze uit verschillende modelletjes. Klik op de afbeelding, of HIER. Een klein, maar mooi en dankbaar gebaar. Doen we toch gewoon !

Vandaag mijn laatste projectje van de maand maart voor 'In 't Woefke'. Geometrische figuren staan nog steeds op het menu. Je hebt al verschillende kaartjes zien langskomen (ook de andere DT leden hebben zich hiermee geamuseerd). Deze keer krijg je van mij de snijmal van Gummiapan, linked squares kaartjes. Ik gebruikte ze op verschillende manieren, altijd leuk als je zo'n variatie kan maken met één snijmal.
Ga jij voor een kleurrijke, eerder sobere of grappige kaart ? Het kan allemaal, hieronder de resultaten.

Vierhoeken : Gummiapan
Gekleurd met ZIG
Afdrukjes dieren : Cats On Appletrees
Happy : Taylored Expressions
Sentiment : My Favorite Things

Voilà, we zijn er weer mee klaar. Een leuke uitdaging was het wel, eentje om toch wel wat over na te denken, maar het is gelukt.
Benieuwd naar wat we in april voor jullie in petto hebben ? Kom dan volgende maand weer even langs op mijn blog, dan zie je mijn kaartje wel verschijnen. Jammer dat je voorlopig geen bezoekje kan brengen aan de winkel 'In 't Woefke' in Deurne... Daarom, goed het blog in de gaten houden, zodat je hier geen projectjes mist.
Ik wens jullie alvast een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een persoonlijke kaart, tot dan !
Groetjes, Martina
x


6 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Geweldig zijn de kaartjes Martina, ik kan niet kiezen welke ik nu het mooist vind alle 3 Top!!
Fijne zaterdag, liefs xx

Els zei

Super wat een leuke kaarten en die met de vrolijke kleuren, daar viel mijn oog meteen op. De Cats en Appletrees is ook zo super gaaf.

Je@net zei

Een mooi gebaar! En wat een leuke kaarten heb je gemaakt, Martina.

Enny zei

Oooh, supertoffe kaarten Martina, die met de felle kleurtjes en die met de dieren vind ik geweldig ! En wat een leuk bedank-hartje voor alle helpers in ons land (en wereldwijd). Absoluut respect voor wat die mensen nu allemaal doen. Beste groetjes en blijf gezond ! Enny

Laurespage zei

Super ! Alle drie heel mooi, maar mijn favorietje is de cats op aplletrees.
Groetjes, laurette

GerJanne zei

Oh wat ontiegelijk gaaf! Zelfde stans en zulke verschillende kaartjes! Echt tof!