woensdag 18 maart 2020

En dan is er taart !

Goeiemorgen iedereen,
door het hele corona gedoe, ben ik zelfs vergeten een kaartje te programmeren... Gelukkig mag ik na voorbewaking op school naar huis, om daar verder te werken, dus kan ik even ertussen alsnog de schade beperken.
Bij deze dus...
Vandaag heb ik voor jullie een leuke verjaardagskaart met een verjaardagstaart. Deze kleurde ik in met potloden, geeft hier in dit geval wel een leuk effect, lijkt me.

Afdrukje : Stampin Up, gekleurd met aquarel potloden en afgewerkt met Wink of Stella
Sentiment : Stampin Up

Ik hoop dat iedereen iets vindt om zichzelf bezig te houden de komende weken. Ik heb voorlopig nog mijn handen vol om de leerlingen online aan het werk te krijgen...
Het is eens iets anders he ?
Ik wens jullie nog een hele fijne dag en zie jullie morgen terug voor een verse kerstkaart (als ik hem niet vergeet te programmeren natuurlijk...)
Groetjes, Martina
x8 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wat een mooie kaart Martina, prachtig gekleurd leuke taart stempel, ik kan mijn draai niet goed vinden het is dat ik best een aantal kaarten had voor bereid i.v.m. de komst van mijn dochter zodat we leuke dingen konden doen.
Heel veel sterkte met alles.
Groetjes, Anita

Jantine zei

Mooie feestelijke verjaardagskaart. En ja, het zijn rare tijden, ik kan me voorstellen dat je zo wat vergeet. Maar er zijn ergere dingen dan vergeten je blog te programmeren, toch?
Groetjes
Jantine

Claudia Rogier zei

Superleuk kaartje. Echt mooi
Very beautiful card, you made
Claudia

http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be

Judith zei

Prachtig kaartje geworden.
Groetjes van Judith

Je@net zei

Erg leuke kaart, Martina!

Marijke zei

Een mooi kaartje en zeker weer eens wat anders! Groetjes Marijke.

Enny zei

Een prachtige kaart Martina, en ja, ons leven staat nu wel wat overhoop hé ! Ik kan me voorstellen dat het allemaal niet zo makkelijk is. Groetjes, Enny

GerJanne zei

Wat een mooi uitziende taart op je kaart!
En ik geloof meteen dat het heel anders dan anders is om nu met je leerlingen op afstand bezig te zijn! Het gaat gewoon worden denk ik, want het zal nog wel en poos duren...ben ik bang.