woensdag 27 oktober 2010

40 meter lintjescandy !!

DE CANDY IS AFGESLOTEN, DE WINNAAR WORDT MORGENVROEG BEKEND GEMAAKT  !!

Dit berichtje blijft tot 27 oktober bovenaan staan. Wil je meedoen aan de candy, lees maar verder. Voor nieuwe kaartjes, kijk je wat lager. Dit berichtje dateert oorspronkelijk van 27 september.

Bericht gemaakt op 12 oktober.
Vandaag zie ik dat er wel 102 volgers zijn !!! Wat knap van jullie, bedankt allemaal ! Het is dan ook logisch dat ik nog een bijdrage toevoeg aan mijn lopende candy. En voila, belofte maakt schuld. Ben vandaag nog in mijn kast gedoken en kijk eens wat ik daar gevonden heb ???? Jawel, nog lintjes !!! Het blijft een lintjescandy natuurlijk. Jullie krijgen er wel liefst 10 meter bij ! Het zijn allemaal lintjes die er niet bijzaten !Hier nog een foto wat ik toevoeg. Laat jullie vooral niet tegenhouden om alsnog mee te doen. Je hebt nog even tijd, denk aan de voorwaarden om mee te mogen doen he ?

Dag iedereen !!
Dit is mijn 2de bericht vandaag, wil je kaartjes kijken, scrol gewoon naar beneden, wil je weten wat er in de candy zit, blijf je lekker hier doorlezen !
Ik ben vandaag 2 maanden oud ! Tegelijkertijd wordt mijn zoon vandaag 8 jaar ! Dubbel feest dus. Ik sta er nog steeds van te kijken dat ik (zelfs zonder een candy te doen !) al 87 volgers heb, dat wil zeggen dat jullie hier echt wel willen zijn (vrijwillig !), dat doet mij een enorm plezier. Daarom wil ik jullie volgers en trouwe bezoekers op één of andere manier bedanken. Ik doe een lintjescandy. Omdat ik steeds rollen van 25 m koop en er na een aantal kaartjes echt wel ben op uitgekeken, wil ik jullie daar een plezier mee doen. Toch wil ik jullie een aantal voorwaarden stellen aan het winnen van deze candy :

1. Word mijn volger (en hopelijk kom je na de candy ook nog trouw een bezoekje brengen...)
2. Plaats de foto van mijn candy in je sidebar
3. Activeer me in je 'mijn gevolgde blogs'
4. Laat hieronder een reactie achter waarin je me vertelt hoe je tot bij mijn blog geraakt bent (ben een beetje nieuwsgierig van aard, bij deze...)

Hieronder zie je een foto wat je van wat jouw eigendom kan worden. Het zijn in totaal 40 lintjes, waarvan je 1 meter ontvangt. Er zijn veel linten tussen die je reeds op mijn eigen kaartjes ook al zag. Dus waag je kans !
De winnaar wordt door mijn zoon op 27 oktober getrokken uit alle deelnemers. Ik zal proberen om op 28 oktober de winnaar bekend te maken en worden de linten jouw richting opgestuurd.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Graag maximum 1 deelname per blog (om iedereen gelijke kansen te geven), dank je wel !
Nog een hele fijne dag,
liefs, Martina
x

Men schrijven 28 september 2010, stand van zaken :
Aantal pagina openers :  8593
Aantal volgers : 89 !!!!! Jippie !
Aantal berichten van mij : 86 (flink he ?)
Aantal reacties : 877 (bedankt !!!)

Zou het getal 8 deze keer een misterieuze werking hebben ??? In elk getal van vandaag staat een 8. Mijn zoon werd 8, mijn moeder wordt vandaag 68... Wat een griezelig idee ?! Of misschien is het geluk dat mij toe lacht ? Wie weet....

35 opmerkingen:

lalkygirl zei

hi martina ,thanks for the chance to win your beautiful ribbons,i am already a follower and have you on my faves list ,i have poated in my sidebar and left a link to your sitte,i found your lovely blog on trimcraft and came for a visit ,been here ever since !!!
happy birthday to your son and well done on your blog being 2 months old already,
my daughter is 24 today ,my i feel old
happy crafting
tracey x[lalkygirl]

Anneke. zei

Ik kijk heel graag op je blog. s'morgens als ik de pc opstart vind ik het altijd leuk om dan al een nieuwe kaart van jou te zien, ik wil dan ook graag mee doen aan je candy. Volger ben ik al. De rest ga ik plaatsen op mijn blog.

Groetjes Anneke.

chantal zei

Hallo Martina,
wauw een lintjescandy! Daar kan je er nooit genoeg van hebben! Ik ding graag mee naar je prijs. Volger ben ik van het eerste uur. Kom elke dag wel een bezoekje brengen.
Liefs Chantal

Alie de Vrij-Venema zei

Hoi! Gefeliciteerd met je zoon en natuurlijk je 2 maanden-blog ;). Ik hoop dat jullie een leuke dag zullen hebben.
Leuk dat je een linten-candy doet! Daar kunnen we nooit genoeg van hebben, haha!!
Groetjes Alie

Anita zei

Hoi Martina, Ik doe natuurlijk graag mee met je leuke candy! Ik kan alleen niet vertellen hoe ik hier ben gekomen. Toen ik in augustus net met mijn blog ben begonnen heb ik zoveel mensen aangeklikt.. Als ik ergens kwam waar ik echt van onder de indruk was, voegde ik ze toe. Daar ben jij er zeker een van! Ik heb lang moeten zoeken voor ik doorhad wat je bedoelde met dat activeren. Ik heb nu een lijst met blogs die ik volg op mijn blog gezet? En daar sta je tussen. Was dat de bedoeling? Groetjes, Anita

Marianne zei

Yeahhhh 40 meter lintjes! Wat een leuke candy, want lintjes kom je altijd te kort. Ik heb nu pas je blog ontdekt via Anita's Kaartenboetiek, die ik al heel lang volg. Je maakt echt supermooie kaarten en heel veel verschillende stijlen, dus ik kom graag nog vaker bij je kijken.
Nog gefeliciteerd samen!
Groetjes,
Marianne

Monique zei

Proficiat met de verjaardag van je zoontje!
Wat is dit een leuke candy!
Voor een lintjesfreak als ik is dit geweldig!
Volger ben ik van in het begin en ik denk door een reactie van je op mijn blog ben ik je alle dagen blijven volgen. Hele leuke originele kaarten maak je hoor!
Ik zie er al naar uit om op 10 oktober kennis met je te kunnen maken!
Je candy heb ik gelinkt op mijn blog!
groetjes
Monique

Bep zei

Hoi Martina,

Gefeliciteerd met de verjaardag van zoontje en natuurlijk met je blog, ik volg je alle dagen ben altijd nieuwsgierig wat voor leuke kaartjes nu weer geplaatst heb.
Ga je candy op mijn blog plaatsen.

Gr...Bep

Lim zei

Martina,
Thank you for visiting my blog and for your kind words about my cards. You are so sweet. Of course I will follow yours too, it's an honor. Your cards are so adorable and cute. Congratulations for your blog. :)
Hugs,
LIM

Tessa zei

Wat een leuke candy. Ik zet hem gelijk op mijn blog. Lijkt me super om al die lintjes te winnen.
liefs Tessa

Margo zei

Hoi Martina,

Ik doe heel graag mee met je candy !!!
Ik weet niet goed meer hoe ik bij jou terecht ben gekomen, ik denk via via of anders omdat jij eens bij mij bent komen piepen :)
Ik vind je kaartjes steeds heel leuk en speciaal !
Liefs
Margo

Anneke zei

Hoi Martina,
bedankt voor de leuke lintjes candy!
Ik ben volger van het begin, via Chantal kwam ik je blogje tegen ;) En ik ben blijven plakken ;) haha... Maar ook omdat je kaartjes zo leuk zijn he!!
Groetjes Anneke

Lindsey zei

Hi Martina! Thanks so much for the chance to win your beautiful ribbon, that is really generous of you!
Linds x

Karen zei

Hoi Martina,

Hoe ik aan je blog gekomen ben....ik zou het niet weten meer. Maar het is iedere dag een feestje om als ik 's morgens wakker word en de pc op start eerst even naar jouw nieuwe creatie te kijken.
Groetjes,
Karen
PS Natuurlijk wil ik graag meedoen met de candy. Je hebt nooit lintjes te veel LOL.

Ageeth Holster zei

Hoi Martina, ik kwam via via op je blog terecht en zag toen de candy van de lintjes. Je blog is super en ja je candy is mooi meegenomen hoor. ik ben gek op lintjes, koop er altijd wel te veel en deze kunnen er nog wel bij. Super. Ik ga alles op mijn blog zetten, volger ben ik inmiddels geworden en zie uit naar al je nieuwe creaties!
Lieve groeten van Ageeth

Sandra's scrapsels zei

Nog gefeliciteerd met je zoon Martina!
Je hebt ook een pr8ig blog hihihi. Leuke candy hoor!

Groetjes en een fijn weekend!
Sandra

Aleida zei

Ik kwam een kaartje bekijken, maar val met mijn neus in een berg lintjes! Volgens mij ben ik hier wel vaker geweest in mijn zoektocht langs leuke blogs. Blijf nu dus maar plakken. Ik wordt volger en zal je candy in mijn zijbalk zetten.
groetjes,

Lia zei

Geweldige leuke candy, ben bij je blog terecht gekomen door te bloghoppen, zou het niet meer weten.

groetjes Lia

Judith Veldhuizen zei

Wauw! Wat veel leuke lintjes zeg!!! Ik ben een nieuwe volger en heb je candy ook op mijn sidebar gezet!
Heel erg bedankt voor de kans om zoiets moois te winnen!
Groetjes, Judith
http://artdogz.blogspot.com

ps.. ik kom hier dankzij tessa's blog (http://tessaskaarten.blogspot.com)

Anoniem zei

Een dikke proficiat met de verjaardag van je zoon en je twee maanden oude blog en natuurlijk het aantal volgers dat je al hebt na slechts 2 maanden.
Ik wil graag mijn kansje wagen om al die mooie lintjes te winnen. :)
Hoe ik op je blog ben terechtgekomen? Waarschijnlijk via een andere blog. Welke weet ik niet meer.

Nog een fijne dag!
-xxx- Myriam

Anoniem zei

Hoi Martina,
Gefeliciteerd met de verjaardag van zoonlief, met de ver-maand-dag van je blog enz. enz.
Ik heb nog steed geen eigen blog dus ook geen sidebar hé:o(
Hoe ik op je blog terecht kwam,...wel..jij was volop bezig je blog aan te maken,...en ik, ik stond erbij en keek ernaar, ...en ik kijk nog steeds (vrijwillig hahaha)!!!
Liefs
Sandrine

wil zei

Hoi.
Via het blog van Anneke,kwam ik bij jou terecht.
Je oproep met je kleurige lintjes viel mij op.
Ik ben een beginnende scrapper en dit wordt mijn eerste Candy waar ik aan mee wil doen.
Ik wil je volger worden(trouwe).Een link naar jou en plaatsen op sidebar heb ik nog hulp nodig,en dat wordt maandag. Groeten WIL

Jetty zei

Hallo Martina, ik ben volger nummer 100 :-))))
Leuk dat je een lintjescandy doet. Is weer eens wat anders. En lintjes daar heb je nooit teveel van tenslotte.
Veel succes met je blog, enne je staat op de mijne hoor.
Groetjes,

Lilly zei

Hey, Ik zag je blog bij durvina die ik al een tijdje volg.. maar jou blog ziet er ook altijd leuk uit en is de moeite waard om te volgen.
Ik maak ook graag kans.
gr!

Wendy ten Hove zei

Hi Martina,

Ik keek even terug op jouw blog en zag dat je in mijn vakantie deze geweldige candy hebt geplaatst! Hier wil ik natuurlijk wel graag aan mee doen, ik ben gek op lintjes!! Ik ben via via op jouw blog gekomen, ik dacht via een reactie van Yvonne. Altijd leuk om lekker rond te neuzen! En jouw blog bezoeken is altijd een feestje, mooie creaties te bewonderen! Ben benieuwd of ik een kansje maak!
Fijne dag!

Groetjes, Wendy

mariska zei

Hoi Martina!!

Wat een geweldige candy!!
Ik was al volger, al leek dat misschien niet, want ben de laatste tijd wat drukker, vandaar dat ik bijna geen berichtjes stuur.
Ik doe graag mee aan deze candy en zag net toevallig dat je hem weggeeft, zo doende dat ik hier terecht ben gekomen. hahahaha.
Een heel verhaal!

Liefs en ik hoop dat je nog meer volgers zult krijgen.
Mariska

valerski zei

oooh toffe candy! hier wil ik wel eens een gokje wagen ;)

mooi kaartjes die je maakt! zeker een blog om te volgen!

ik heb ook een candy staan, kom je eens langs?

mvg,

Jessica L zei

What a lovely candy! I've put a link to your blog on my sidebar. I don't really know how I cam across your blog. I was just blog hopping one day and found you.

Fiona zei

Martina...thanks for the lovely comments you have left me on my blog. I have now added your candy to my sidebar and I have become a follower of your blog...you have lots of beautiful cards....why not try for the DT Call over at Paper Sundaes.

Fi
x

Larisa zei

Hello Martina!! Very nice candy!!! I linked it on sidebar
http://larisa-raznosti.blogspot.com/
I am a follower for a while now. Thanks for the chance to win!
Hugs. Larisa.

Malin E zei

Thank you so mutch for your woundeful words about my cards on my blog.
I also put in a little blogcandy today for you to have a chance to win.Enter if you want to and thanks again, it really warm my heart with all the nice words.
Hugs MAlin

Evy zei

Hallo Martina!

Ik ben vandaag voor het eerst langsgekomen op je blog en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben! Je hebt er een hele leuke site van gemaakt met ontzettend veel idëeen! Ik ben van plan om regelmatig nog eens langs te komen. Maar stiekem hoop ik natuurlijk ook dat ik je candy win ;-)

groetjes, Evy

sequin zei

This is a wonderful candy! Thanks for the chance! I really want to win! I hope to get lucky! I am your follower! Link posted on the sidebar! http://fantasy-of-sequins.blogspot.com/

Sanne zei

Bedankt voor je berichtje! Natuurlijk ga ik jou in mijn sitebar zetten, ik sta immers ook in de jouwe. Natuurlijk ding ik graag mee naar deze prachtige candy! Ik ben gek op lintjes, maar kan best nog een paar meter gebruiken.

Liefs Sanne

Anoniem zei

hallo martina, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon en een mooie dag met elkaar, graag doe ik mee met je geweldige candy, ik ben gek op lintjes en gebruik ze heel veel op m'n kaartjes, ik ben op dit moment bezig voor m'n schoondochter en zoon die volgende maand, zo rond 18 november hun eerste kindje krijgen, iets te maken voor in de felicitatiemand, waar ook veel lintjes in gebruikt worden.... dus een aanvulling zou prachtig zijn.... ik heb helaas geen eigen site, maar wordt nu volger van je mooie site en geniet van jouw creaties. ik heb je adres gevonden toen ik iets op google zocht.
groetjes en tot mails,
dettha