zondag 2 september 2018

Hieperdepiep hoera ! voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
de allerlaatste vakantiedag gaat er vandaag aan ! Gisteren een aardig feestje gehad voor mijn verjaardag met veel leuke momenten. Het was in ieder geval een geslaagde avond. De gemaakte werkjes hiervoor, krijg je in de loop van de week wel te zien !
Vandaag krijg je nog op de valreep een verse uitdaging van het DT team van 'In 't Woefke'. Een nieuwe maand, dus nieuw materiaal. Deze maand gaan we aan de slag met My Favorite Things. En of het mijn favoriete dingen zijn ! Wow, super, ik ben grote fan, de keuze is dus niet makkelijk wegens groot aanbod.
Maar goed, vandaag een iets minder bekend stempelset in de kijker, om jullie wat inspiratie te geven, wat je met de druppels allemaal kan doen.
Twee kaartjes werden het deze keer, gemaakt tijdens de zomervakantie (waar Mister Inspiration zich weinig of niet heeft laten zien), dus we beginnen eenvoudig.... =)

Druppels en bolletjes : My Favorite Things
Teksten : Craft Emotions
Wil je zelf de kaartjes en ook de andere projectjes van het DT team bekijken ? Dat kan, ga dan even langs in Deurne bij Inge, ze helpt je graag verder !
Ik wens iedereen nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug (met uiteraard een voorgeprogrammeerde kaart), als het schooljaar terug echt start !
Succes iedereen, tot morgen,
groetjes, Martina
x

7 opmerkingen:

Els zei

Wat een leuke kaarten heb je gemaakt met de druppels en de tekst-stempel.Vooral de bovenste hieperdepiep vind ik Toppie!
Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en groetjes van Els

Francisca zei

Leuke kaarten . Met inderdaad druppels ... men weet soms niet wat kunnen we ermee....

Maar zie hier knap resultaat .
Francisca

Maria V zei

Geweldige kaartjes en mooi zo met die kleurtjes. Dat is het handige van blogland....overal kan je inspiratie vandaal halen en nu dus bij jou. Dank je wel.

Colien zei

Twee toffe kaartjes, leuke kleurtjes ook!
Geniet nog even van het laatste dagje vakantie en succes, maar vooral plezier in het nieuwe schooljaar!
grtz Colien

Marijke zei

Wat heb je dat leuk gedaan met die druppels! Inderdaad je zou zeggen wat kun je daar nu mee maar je voorbeelden zijn prachtig!
Groetjes Marijke.

Enny zei

Wauw, dat zijn leuke en vrolijke kaarten geworden ! Nog proficiat met je verjaardag, en een goede start morgen ! Groetjes, Enny

GerJanne zei

Leuke druppelkaarten zijn het! En mooie kleuren.
Succes weer in het nieuwe schooljaar!