woensdag 14 oktober 2020

Condoleance voor DT 'In 't Woefke' (deel 2)

Goeiemorgen iedereen,
jawel, ben er al terug ! Met weer twee sobere condoleance kaartjes, want dat is het thema van deze maand van DT 'In 't Woefke'. Ook deze keer nam in een setje van Alt&New er bij, vond wat inspiratie op het internet en kijk, daar zijn ze weer, twee kaartjes die mensen een beetje troost kunnen bieden.
Ben begonnen met de zwarte kaart, bleek met wit te stempelen, niet zo'n sinecure te zijn. Verschillende expemplaren haalden het niet. Ook nu vind ik persoonlijk de kaart niet helemaal perfect, maar het is echt wel de beste (of minst slechte) combinatie van de twee bestempelde papiertjes. 
Dit bloemenset bestaat uit verschillende laagjes. Bij het bruine kaartje, gebruikte ik enkel de omtrek (makkelijkste versie hahahaha). Bij de zwarte kaart, gebruikte ik alle laagjes (3 stuks). Eerste laag in het wit, tweede laag, de 'plooitjes van de bloem' in het zwart, eindigde met de omtrek in het zwart, dat ik nadien ook nog met embossingpoeder bewerkte. Het werd geen gemakkelijke uitdaging, maar ik hoop dat jullie beide versies wel kunnen smaken....

Bloemenstempels : Alt& New (aquarelpotloden / embossing)
Sentiment : Joy

Wil je graag beide kaartjes bekijken ? Dat kan, loop dan even binnen bij 'In 't Woefke' bij Inge in Deurne. Nadien kan je nog leuk materiaal aanschaffen, Inge helpt je graag op weg.
Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kerstkaart. 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x

6 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige kaarten Martina, de zwarte vind ik zo prachtig.
Fijne dag.

Je@net zei

Erg mooie condoleancekaarten, Martina!

Chantal zei

Prachtige kaarten.
Groetjes, Chantal S

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Hele mooie kaarten Martina! Hoe verschillend ook.. mooi gedaan! Lieve groetjes, Yvonne

Els zei

Mooie kaarten een vooral dat zwart is heel mooi.
Groetjes,Els

KarinsArtScrap zei

prachtige kaarten Martina
Gr Karin