woensdag 4 oktober 2023

Oproep kleurenkaartenteam 10 de schakel : Appelblauwzeegroen met roest

Goeiemorgen iedereen,
Chantal was de eerste die reageerde op de verse oproep van vorige maand en mocht dus de kleurencombo bepalen van oktober. Heel snel kreeg ik een mailtje terug met de keuze : APPELBLAUWZEEGROEN MET ROEST. We hebben deze combo nog eens gehad in een ver verleden, volgens mij een keertje van Colien (?), maar het kan dus zeker wel.
Hieronder alvast een inspiratiefoto om je goed op weg te helpen.


Wil jij graag deelnemen deze maand ? Dat kan, link dan je blog hieronder bij Mister Linky en kom je zo in de lijst van de deelnemers. >Je kan je opgeven tot maandagavond, 23 oktober. We publiceren op de laatste woensdag van de maand, dat is 25 oktober. Eigenlijk best wel een korte maand denk ik dan. Hopelijk kan ik weer rekenen op een heleboel deelnemers.


Ik wens jullie alvast een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag morgen terug voor een kerstkaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x

5 opmerkingen:

Caroline zei

weer een heel aparte uitdaging, hopelijk breng ik dit ook tot een goed einde. Ben vroeg, vanwege het werk. Veel succes allemaal en ook aan diegene die de keuze van de nieuwe kleuren zal maken
Groetjes Caroline

Daphne zei


Ik heb mij meteen opgegeven, alhoewel ik het een "spannende" kleuren combinatie vind.
Maar ik heel mooi
Ik heb nog een maand, komt vast goed.
Succes weer allemaal.

Jantine zei

Mooi! Ik herinner me de vorige keer, was het toen niet geoxideerd koper met roest ofzo? Maar komt in de richting in elk geval.
Groetjes
Jantine

Femminde zei

Wat een mooie combi!! Daar kan ik wel wat mee.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Colien zei

Ja, mooie combi! Ik koos toen voor geoxideerd koper bij het koper van de maand daarvoor. Komt wel een beetje overeen met deze combinatie, tof!
grtz Colien