woensdag 6 december 2023

Oproep kleurenkaartenteam 12 de schakel : Crème en donkerblauw

Goeiemorgen iedereen,
vandaag een verse oproep van het kleurenkaartenteam, voor de laatste keer dit jaar.
Jantine was niet de eerste die reageerde, maar wel de eerstvolgende die in aanmerking kwam om een kleurenkeuze te maken. Alle dames er voor, waren dit jaar al een keertje aan de beurt geweest. 
Zodoende komen we bij Jantine. Na mijn mailtje, liet ze er zeker geen gras over groeien. Binnen het kwartiertje mailde ze met terug met haar keuze. DONKERBLAUW MET CREME.
Ze stuurde me dan ook meteen wat inspiratiefoto's door, bij deze.


Wil jij ook deze maand (weer) van de partij zijn ? Prima ! Dan mag je je hieronder aanmelden bij Mister Linke met je startpagina van je blog. Zo kom je in de lijst van deelnemers terecht.  


Je kan je opgeven tot maandagavond, 25 december, we publiceren op de laatste woensdag van de maand en het jaar, dat is op 27 december.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie morgen graag terug voor een kerstkaart. Kom je dan weer even kijken ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x


5 opmerkingen:

Nelleke zei

Mooie combinatie waar ik stiekem al op hoopte. Ik mag dan wel de eerste zijn, maar de keuze is voor de volgende. Groetjes Nelleke

Anita van Deur zei

Leuke combinatie, daar kan ik wel een kerstkaart mee maken. De 12 de van dit jaar KKT, als het even leukt wil ik daar het volgend jaar mee door gaan.

Nancy Soetaert zei

mooie kleurkeuze!

GerJanne zei

Prachtige kleurencombinatie!

chantal zei

We doen mee, mooie combinatie.
Liefs Chantal