woensdag 28 augustus 2019

Kleurenkaartenteam 2019 : 8 ste schakel : Geoxideerd koper met steenrood

Goeiemorgen iedereen,
de laatste woensdag van deze maand, betekent ook dat de vakantie toch echt bijna ten einde is. Als het voor jou vorige maand al geen uitdaging was, dan is het deze toch echt wel. De deelnemers maken het elkaar niet makkelijk heb ik de indruk... Ook deze maand, zorgde Ineke voor het nodige hoofdbreekwerk... Maar goed, met wat zoekwerk in de kast en op het internet, kwam ik dan uiteindelijk op deze twee onderstaande kaartjes terecht.

Achtergrondpapier : Action en Panduro Tilda
Poesje : Marianne Design
Sentiment : My Favorite Things
Sentiment woning : Yvonne Creations


Wil je graag weten wat de anderen van het kleurenkaartenteam hebben gefabriceerd ? Dan moet je hieronder even kijken naar de verschillende deelnemers. Breng hen een bezoekje en vooral, laat een reactie achter, want daar gaat het tenslotte om !

1.Chantal8.Margreet15.Nancy-tisallemaalhandwerk
2.Martina's kaartjes9.Marijke16.Bep
3.Jantine10.Colien17.Crea Nancy
4.Nelleke11.Nicole18.Yvonne
5.Rosina12.els van herck19.Ger Janne
6.! neke13.Claudia
7.Marfien14.Femminde
Misschien hebben jullie het een beetje gemerkt, dat het een beetje stil was aan mijn kant, kwestie van reacties achter laten op jullie blogs. Dat klopt, we zijn namelijk sinds gisteravond terug van een 18 daagse rit door Slowakije, Tsjechië, een bezoekje aan Boedapest. Een fijne reis, die weeral achter de rug is. Ondertussen vierde ik ook nog mijn verjaardag, dus bij mijn thuiskomst, lag er een aardig stapeltje kaartjes op mij te wachten... Leuk ! Bedankt aan iedereen die er aan gedacht heeft om me een kaartje te sturen, het was een fijne verrassing dat het zo'n grote stapel was ! Op de achtergrond, zoonlief z'n boekenpakket voor volgend schooljaar, die was iets minder enthousiast over 'zijn post' hahahaha !

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag toe en ik zie jullie graag morgen terug voor een vese kerstkaart, kom je dan weer kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x

20 opmerkingen:

Sarah zei

De kleuren werkte je mooi uit. Toffe kaartjes. Ik heb jou verjaardag gezien op mijn blogkalender, maar een kaart opsturen is me niet gelukt. De dagen vliegen hier voorbij.
Hoe waren de herexamens?
Aranka's Franse taal was niet bijzonder om volgend jaar te slagen, moet ze bijles Frans zoeken. Misschien heb jij een tip omdat je ook in het leerkrachtencircuit zit....

Nancy Soetaert zei

mooie kaarten Martina, leuke fijne malletjes van de potjes met planten. De stoere kat op de verjaardagskaart is vast helemaal top!
Zal vast een mooie rondreis geweest zijn! Nu nog een paar dagen thuis en dan weer volle bak in het nieuwe schooljaar...
Groetjes
Nancy

Petra-loves-paper zei

Wat zijn je kkt kaartjes leuk, vooral het verhuiskaartje valt erg in mijn smaak, super! Groetjes Petra

Femminde zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! En wat een toffe kaartjes maakte je. Ik had hier ook wel zo'n leuk poesje kunnen maken. (ligt hier nog steeds ongebruikt ahum)
Geniet van je post!!
Fijne week!!
Groeten van Femminde
ps. op mijn blog staat nu wel tekst, bedankt voor je reactie

Jantine zei

Klinkt als een hele mooie reis, Martina! Leuk. En gezellig, zoveel post bij thuiskomst.
Je kaartjes zijn top. Welke kleuren cardstock heb je gebruikt, voor die poes? heel mooi. Die met de plantjes vind ik ook tof!
Groetjes
Jantine

Margreet zei

2 superleuke kaartjes, Martina en jij idd ook een verhuiskaart.
Zo te lezen heb je een mooie vakantie achter de boeg.
xxx Margreet

Marfien zei

vrolijke boel bij jou, een steenrode poes, wie denkt daar nu aan . . .

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Nog van harte gefeliciteerd Martina!! En leuke kaarten heb je gemaakt voor het KKT! Zo verschillend.. Dankjewel weer voor de organisatie! Lieve groetjes, Yvonne

chantal zei

Fijn dat je vakantie geslaagd is, hopelijk de nodige vitaminen op gedaan voor de komende start van het nieuwe schooljaar.
Leuk dat je zoveel post hebt gekregen.
Mooie kaarten heb je gemaakt
Liefs Chantal

Marijke zei

Nou jij hebt ook al veel kaarten in deze kleuren gemaakt! Geweldig! Allemaal even leuk!En een heerlijke vakantie gehad, kan je weer het hele jaar op terug kijken. Nou lees ik dat je jarig bent geweest. Ik geloof dat ik dat vergeten bent!!Schaam schaam!! Heb je een kaartje van mij gehad?Wil je dat nog even laten weten dan stuur ik alsnog een kaartje. Vind dit heel vervelend! Groetjes Marijke.

!neke zei

Het is je goed gelukt Martina !!!!
Twee mooie creaties !

Claudia Rogier zei

Wat een supergave kaart leuk in de kleuren van de kkt. Echt Tof!!
I love this card!!!
Claudia

http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be

Anita van Deur zei

leuke kaartjes en mooie details. Heerlijk zo`n reis prachtig!! Nog gefeliciteerd met je verjaardag.

Groetjes, Anita

Stampin with Liz Design zei

Prachtige kaartjes! KLinkt als een mooie bestemming! Hier viel die Iddink doos ook wat minder bij onze oudste, haha, hier zijn ze deze week weer begonnen, groetjes Linda

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke kaartjes in deze KKT kleurtjes! De plantjes met steenrode potten die is natuurlijk ook slim, ik had er niet aan gedacht! Klinkt alsof jullie een heerlijke vakantie achter de rug hebben. Nu weer de energie om al die boeken te gaan kaften... ;-)

GerJanne zei

Hoi Martina!
Ook nog niet zo lang thuis...en je kaartjes voor het KKT zijn weer schitterend. Leuk met die muur en die poes, die zo stoer loopt.
En ik ben dus je verjaardag vergeten. Sorry. Ik moet daar toch iets op verzinnen. Ik dacht dat ik het op orde had, maar in de zomer lijkt het lastiger dan in de winter...

Colien zei

Twee heel toffe kaartjes, erg mooi! Zo'n blogrondje maakt het nóg leuker, zo gaaf al die verschillende kaartjes.
Wat gezellig dat je zoveel kaartjes hebt ontvangen, helemaal leuk. En had ik geweten dat je op vakantie was, had ik geen 'te-laat' kaartje hoeven maken, haha. En meteen ook je schoolboeken binnengekregen, zie ik ;)
grtz Colien

Creatiels zei

Leuke kaartjes, die met de 🌵 genieten mij voorkeur. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Fijn dat je genoten hebt van je vakantie. Hopelijk zijn batterijen weer opgeladen en kan je het schooljaar goed starten. Bedankt voor je reactie op Blog. Groetjes Els

Nancy zei

Hey Martina,

Làp, ik ben dus niet de enige met een verhuiskaart, maar hey zeg, da's niet erg hé! Dan liggen die ook nog eens een keer bij de voorraad... Ik kon dus echt niks anders verzinnen...
Toffe kaarten maakte je!, ook die met de kat is geweldig!!

Liefs,
Nancy

Nelleke zei

ALLEREERST NOG VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG. lEUK AL DIE VERJAARDAGSPOST. mOOIE KAARTEN VOOR HET kkt, IK VOND DE UITDAGING ECHT TE GEK. gROETJES, nELLEKE