zaterdag 14 september 2024

Feest 'In 't Woefke' deel 2

Goeiemorgen iedereen,
vandaag nog een tweede feestkaart voor 'In 't Woefke'. Voor dit exemplaar nam ik nog een keertje het stempelset van My Favorite Things. Deze beestenbende is er helemaal klaar voor ! Laat het feest maar beginnen ! Deze maand blaast Inge van 'In 't Woefke' 35 kaarsjes uit. Het thema van deze maand is dus 'feest'.
Omdat ik geen keuze wilde maken welk afdrukje de hoofdrol kreeg, gebruikte is ze gewoon allemaal. Dat kan helemaal op deze watervalkaart. Ze is in postformaat gemaakt en kan dus met 1 postzegel in België de bus op.
Het kleuren van de plaatjes nam wel wat tijd in beslag, dat was een werkje voor tijdens de zomervakantie (dan heb ik net iets meer tijd dan anders). Vond dat de kleurtjes mochten terugkomen op de achtergrond, maar niet te druk. De plaatjes vertellen het verhaal.

Afdrukjes : My Favorite Things, gekleurd met aquarel potloden

Wil je deze kaart zelf bekijken / betasten ? Dat kan ! Breng dan een bezoekje aan de winkel 'In 't Woefke' in Deurne. Daar kan je dan meteen ook je nodige knutselspullen aanschaffen.
Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x











donderdag 12 september 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus kerstkaartjes op het menu. Ook vandaag heb ik voor jullie een kerstkaart. Samen met het hele team van '52 weeks to christmas' en een heleboel ander bloggers, veroveren we blogland.
Ik ging nog een keertje aan de slag met wat restjes die in mijn voorraaddoos achterbleven. 
Zoals je kan zien op de tweede foto, staat er nog 2024. Dat klopt, het is een kaartje dat ik vorig jaar reeds gebruikte, het is dus geen fout ! De nieuwe collectie moet ik nog opstarten. 

Hert : Impression Obsession
Krans : Boekenvoordeel
Papier : Action

Wil jij graag meedoen met deze kerstkaartjesdag ? Dat kan ! Link je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Je kan ook nog altijd deelnemen aan de lopende challenge.
Ik wens jullie een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x



woensdag 11 september 2024

New Home

Goeiemorgen iedereen,
vandaag mijn reeks cactussen verder verwerkt op de 'New Home' kaartjes. De dochters hebben ondertussen vrienden en vriendinnen die stilletjesaan het nest uitvliegen en een nieuwe woonst zoeken. De ene koopt, de andere houdt het bij het 'veilige' huren. Daarom zijn deze kaartjes in redelijk wat aantallen nodig. Heb me er maar meteen aangezet en een hele reeks gemaakt die erg op elkaar lijken. 
Hieronder de resultaten. 

Papier : Action
Cactussen : My Favorite Things, gekleurd met aquarel potloden

Ik wens jullie vandaag nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x




maandag 9 september 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Arun

Goeiemorgen iedereen,
Arun deed een tijdje geleden zijn eerste communie. Daar hoort natuurlijk ook een kaartje bij. Ik dook even in mijn voorraaddoos met afdrukjes en kwam dit leuke kereltje nog tegen. Helemaal gepast om op dit kaartje te verwerken dacht ik. Het leuke, gekleurde en toch een beetje stoer papier erbij, het bekende modelletje van Mutsencluppie (aangepaste afmetingen, zodat het in een gewone envelop kan). 

Afdrukje : Elke Verschooten, ingekleurd met copics
Sentimenten binnenin : Carlijn Design en Marianne Design

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de (werk) week toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x



zaterdag 7 september 2024

Feest 'In 't Woefke' deel 1

Goeiemorgen iedereen,
we zijn ondertussen een flinke week september binnengerold. September betekent in 'In 't Woefke' feest dit jaar ! Inge viert 35 jaar haar winkel. Tijd voor een feestje dus. De opdracht is dus om 'feestkaartjes' te maken deze maand, zodat we in het thema blijven.
Ik gebruikte voor mijn eerste kaartje van deze maand, de leuke egeltjes van Penny Black. Het is al een iets ouder setje, maar daarom niet minder leuk. Het feestgehalte waar deze egeltjes vol van zijn, spat er af. Ze zijn uitgenodigd op het feestje en hebben de nodige cadeautjes bij zich. 1 ballon zal helaas zijn bestemming niet halen....
Geen tekst nodig op deze kaart, ja kan ze dan ook voor meerdere doeleinden gebruiken. 

Afdrukje : Penny Black, gekleurd met aquarel potloden

Wil je dit kaartje graag betasten / bekijken ? Dat kan ! Breng dan een bezoekje aan de winkel 'In 't Woefke' in Deurne. Eens je daar bent, kan je uiteraard het nodige knutselmateriaal aanschaffen.
Ik wens jullie langs deze weg nog een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x



donderdag 5 september 2024

Elke donderdag een kerstkaart : Reminder challenge : Gnomes !

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus kerstkaartjesdag. Ik hield het deze keer nog even in hetzelfde thema van lopende challenge. Had nog een leuke gnome in het papier zitten, het kaartje werd al reeds lange tijd geleden al gesneden en belandde in een voorraadbak om nog verwerkt te worden.
Geduldig heeft het kaartje op dit moment gewacht en is eindelijk aan de beurt. 
Je kan op het blog van '52 weeks to christmas' terecht om je kaartje van de lopende challenge te linken. Dan brengt een DT lid je vast wel een bezoekje. 

Papier : Action

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse DT kaart voor 'In 't Woefke'. 
Heb je dan weer even tijd om te komen piepen ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x




woensdag 4 september 2024

Oproep kleurenkaartenteam : Okergeel met petrol blauw

Goeiemorgen iedereen,
een verse maand, dus een verse oproep aan het kleurenkaartenteam. Chantal was de eerste die reageerde op de oproep en mocht dus de keuze bepalen. Ze stuurde me snel een mailtje dat ze de fakkel wilde doorgeven aan mij. Dat is lief ! Heb haar dan twee kleurencombo's doorgestuurd waaruit zij dan weer koos. Zo is het een beetje gezamenlijk gekozen. Is ook een keertje fijn !
Hieronder alvast een inspiratiefoto wat we van jullie verwachten.



Je mag je opgeven tot maandag, 23 september, hieronder bij Mister Linky. We publiceren op de laatste woensdag van de maand, dat is 25 september.
Denk je aan de afspraken voor je jezelf opgeeft ? 
Fijn !

Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kerstkaart.
Groetjes, Martina
x

maandag 2 september 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Emma

Goeiemorgen iedereen,
vandaag een kaartje voor Emma, die onlangs 28 jaar werd. Ze ontwerpt juwelen en heeft ook een eigen website. Hier zie je een link naar haar Instagram pagina, waar je wat kan bekijken. Door daar een bezoekje te brengen, begrijp je ook meteen waarom ik deze kleurencombo gebruikt heb en ook de gele letters, die komen van haar logo. 

Voorkant : Internet
Binnenkant : Distress Inkt
Sentiment : Stampin Up

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne start van de werkweek ! Voor iedereen lekker spannend denk ik dan. Ik wens iedereen een leuke start van het schooljaar toe.
Ik zie jullie graag terug op woensdag voor de verse oproep van het kleurenkaartenteam.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x