dinsdag 25 januari 2011

Pay It Forward (PIF)

Dag allemaal !
zoals ik al beloofd had, zet ik mijn PIF (Pay It Forward) weer eens bovenaan, ik laat hem 2 weken staan of tot er 3 mensen reageren die willen meedoen.
Een tijdje geleden, ontving ik een PIF van Margo.  Margo, jouw cadeautje komt tegen einde deze week jouw richting op !!
Nu is het weer mijn beurt om voor anderen een cadeautje te maken.

Dit zijn de regels:

1. De eerste drie mensen, die een reactie achterlaten op dit bericht met de mededeling dat ze deelnemen, ontvangen van mij een eigengemaakt cadeau. Het is een ander cadeautje dan het eerste....

2. Je moet wel zelf een blog hebben om deel te nemen aan PIF.

3. Zodra je jouw cadeau hebt ontvangen, moet je een bericht plaatsen over de {PIF op je blog en je moet dezelfde uitdaging stellen op je blog dat is dus ......dat je een eigengemaakt presentje stuurt naar de eerste 3 mensen, die intekenen op jouw blog voor deelname aan jouw PIF en zo gaat het door!!

Je hoeft niet direct iets te sturen, maar wacht niet te lang. Ook is het de bedoeling dat je degene waarvan jij een cadeau hebt ontvangen wat terugstuurt. Zo stuur je dus 4 cadeautjes weg en ontvang je er ook weer 4. Is dit iets voor jou ? Laat hieronder dan snel een reactie achter. Heb je reeds meegedaan met de eerste versie, dan zou ik graag de kans aan anderen laten als je dat niet erg vindt ?

Hopelijk heb je wat inspiratie en neem je deel aan dit project, want als niemand het ziet zitten, wordt de ketting onderbroken en dat zou wel heel jammer zijn denk ik ! Komaan, 147 volgers !!! Daar zullen er toch wel 3 tussen zitten die wat creativiteit inzich hebben, niet ?

Vele groetjes en tot morgen weer !
Liefs,
Martina

3 opmerkingen:

Alie de Vrij-Venema zei

Hoi Martina,
Ik heb ze al een paar keer voorbij zien komen in blogland en wil graag een keertje meedoen! Leuk!!
Groetjes Alie

manuela zei

Hoi Martina

Lijkt me leuk ook mee tedoen er aan
en wil keertje mee doen er aan

Groetjes
Manuela

angeleef zei

Ik zou wel willen meedoen, maar met mijn 20 volgertjes denk ik dat ik de ketting alleen maar verbreek :(

Groetjes,
Evi