woensdag 11 maart 2020

DT voor 'In 't Woefke' : Geometrische figuren : Driehoekjes !

Goeiemorgen iedereen,
Deze maand verzon Inge van 'In 't Woefke' de uitdaging 'geometrische figuren' gebruiken. Driehoekjes van Alt&New, die ik al een tijd in mijn bezit heb, kregen dan eindelijk de kans om hier te pronken op twee heel erg verschillende kaartjes. Vermits Mister Inspiration vermoedelijk met vakantie is, liet ik me weer inspireren door Pinterest / Instagram. Veel voorbeeldjes met deze driehoekjes werden er niet gemaakt, maar toch vond ik er twee die ik zeker gebruikte als basis om onderstaande kaartjes te maken.

Driehoekjes : Alt&New
Sentiment : Creative Expressions
Achtergrond blauw : Brusho

Wil jij ook graag met deze spulletjes aan de slag ? Dat kan uiteraard, je kan altijd even binnenspringen bij Inge 'In 't Woefke' voor het gepaste, ontbrekende materiaal. Zo kan je ineens de kaartjes bekijken van zowel het DT team als Inge en Maries. Je kan dan ook meteen profiteren van de 10 % korting in het komende weekend.... Klik voor meer info naar hun blog.
Ik dank jullie allemaal voor je bezoekje en zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart,
groetjes, Martina
x






8 opmerkingen:

GerJanne zei

Geweldig! Alles wat je laat zien met de driehoekjes vin dik tof. Ik heb ze ook en ben er al druk mee geweest, maar altijd leuk te zien wat en ander ermee doet!

Anita van Deur zei

Super Martina, die met Brusho spreekt mij het meeste aan super kleurtjes, de andere is ook heel mooi heel kunstige in elkaar gezet.

Fijne dag groetjes, Anita

Je@net zei

Knap gedaan, Martina!

Stampin with Liz Design zei

Beiden zijn prachtig Martina! Heel mooi allebei, wel even puzzelen denk ik zo! Groetjes Linda

Eri zei

Wat zijn ze leuk, en heel verschillend!
Groetjes, Eri

Creaellenknutselsite zei

dat zijn een hoop driehoekjes bij elkaar mooi hoe je ze hebt gecombineerd ik heb alleen wel als ik er te lang naar kijk het er steeds meer worden haha
groetjes ellen

Jantine zei

Prachtige kaarten, leuk met die driehoeken, Martina! Echt weer eens heel wat anders. Die onderste doet me aan de Te Gekke Krijtjes denken. :-)
Groetjes
Jantine

Enny zei

Amai, dat heb je super gedaan ! Geometrische vormen zijn ook niet meteen mijn ding... :)) Groetjes, Enny