zaterdag 22 augustus 2020

DT 'In 't Woefke' : Jungledieren op vakantie

Goeiemorgen iedereen,
vandaag mijn laatste projectje in thema 'Jungle' voor het DT team van 'In 't Woefke'. Ik kreeg van Inge dit stempelset van My Favorite Things te leen, met de boodschap, of ik hier iets mee kon... Ben een grote My Favorite Things fan, dus, uiteraard wilde ik dit set zeker en vast gebruiken.
Ik liet de beestjes 'op vakantie vertrekken' =) Hier kunnen ze lekker genieten van hun vrije tijd en hebben ze de dag van hun leven.

Achtergrond vierkant : Distress Inkt
Water : Alcohol Inkt
Diertjes : My Favorite Things, gekleurd met aquarel potloden
'Zwembad' : My Favorite Things
Het tweede kaartje kreeg ook nog een technisch gedeelte mee. Het werd een Twist & Turn card. Het filmpje om dit te maken vind je op mijn Pinterest pagina (techniek). Het geeft een leuk extra effect op die manier.Het werd een beetje denkwerk, maar uiteindelijk, ging ik de uitdaging aan om 'water' te maken. Een ideetje in mijn hoofd, nu nog de uitwerking. Met de alcohol inktjes werd het al snel een mooie 'zee', maar dan gebruikte ik de techniek met de Alchohol Lift Inkt. Deze techniek stond al een tijdje om mijn 'to do' lijst, dus, waarom nog wachten ?
Hieronder het resultaat. Je merkt dat elke achtergrond er helemaal anders uit ziet. Bij de lichte tinten, zie je de 'lift' techniek niet zo goed jammer genoeg.
Wil je zelf ook een keertje de kaartjes van dichtbij bekijken en betasten, een keertje uitschuiven en kijken wat het geeft ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan Inge, 'In 't Woefke' in Deurne. Dan kan je ook meteen veel en leuk materiaal aanschaffen. Kijk wel goed naar de zomer openingsuren, dat je niet voor gesloten deuren staat.


Ik dank jullie allemaal voor je bezoekje en reactie. Ik zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x


9 opmerkingen:

Eri Kumeling zei

Leuke kaart met die diertjes en mooie achtergrond.
Groetjes, Eri

Stampin with Liz Design zei

Wat een gave kaartjes! Heel mooi je achtergronden! Fijn weekeind, groetjes Linda

Je@net zei

Erg leuke kaartjes, Martina!

Anita van Deur zei

Prachtig kaartje Martina!
Groetjes, Anita

Bernadet zei

Ach wat is dit toch leuk MArtina!

KarinsArtScrap zei

hele leuke vrolijke kaartjes Martina
Gr Karin

GerJanne zei

Mooie kaart met die diertjes en je zee is goed gelukt! Mooi om dat uit te proberen.

femke zei

Heey Martine,

dat zijn 2 hele leuke vakantiekaarten geworden!!!

Groetjes Femke

Nancy zei

Hey Martina,

Wat een grappige bende op jouw kaart... Leuke techniek voor jouw achtergronden ook...
En dan ben ik even teruggescrold... Die jeep, echt wel tof! En de Eva-kaart... Leuk om ze terug te zien... Heb wat gemist op jouw blog, ben met andere dingen bezig geweest ondertussen...

Geniet nog van de laatste dagen, alhoewel er ook al gewerkt moet worden...
Doe ik hier ook...

Liefs,
Nancy