maandag 17 juni 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Shirley en Jill

Goeiemorgen iedereen,
Shirley en Jill waren een tijdje geleden jarig. 
voor zover ik me herinner, houdt Shirley van geitenkaas en is wenkbrauwspecialiste. Daar had ik persoonlijk nog nooit van gehoord. Het was dan ook een hele uitdaging om voor haar een kaartje samen te stellen. Gelukkig is het internet dan wel mijn dikste vriend moet ik zeggen.
Jill houdt van gezond eten en van kunstig geloof ik. Het is al een tijd geleden dat ik ze maakte...

Papier : Internet afbeeldingen
Grote letters : Stampin Up

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de werkweek toe. Woensdag heb ik voor jullie een verse kaart, kom je dan weer even kijken ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x








zaterdag 15 juni 2024

Bijna vakantie !

Goeiemorgen iedereen,
jawel hoor, nog 2 weken en dan is het weer zover. Met de zomervakantie in het vooruitzicht, maak ik alvast wat zonnigere kaartjes (lees = ik verwerk afdrukjes uit mijn voorraaddoos). Terwijl het op sommige momenten echt wel lijkt op oktober, stuur ik jullie deze zonnige kaart.
Het modelletje vond ik bij Mutsen Cluppie, die dames hebben vaak toffe modelletjes met een supersterke beschrijving. 
Ook op dit modelletje krijg je heel wat dessignpapier op verwerkt, dat is dus meegenomen, denk ik dan... 

Papier : Me & my big ideas (een heel oud blokje dat ik kocht in Pipoos, 2009...)
Afdrukjes : Uniquely Creative, gekleurd met copics

Ik wens jullie langs deze weg alvast een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een persoonlijke kaart,
tot dan!
Groetjes, Martina
x




donderdag 13 juni 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus kerstkaartjesdag. Het team van 52 weeks maakt je warm om je knutselkamer in te kruipen en met kerstspullen aan de slag te gaan. Vandaag heb ik voor jullie een leuke kaart in de aanbieding. Het modelletje zagen jullie al meermaals voorbij komen. Deze keer gebruikte ik licht blauwe tinten, dan krijgt het weer een ander effect.

Papier : Action
Hohoho : Alexandra Renke
Snijmal binnenin : Spellbinders

Wil je ook graag meedoen met deze wekelijkse challenge ? Dat kan, link dan je kaartje op het blog van 52 weeks to christmas. Zo kom je in de lijst en brengt een DT lid je een bezoekje.
Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x






woensdag 12 juni 2024

Triple flip kaart voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
vandaag krijg je een tweede soort flipkaart, die Studio Light op de markt bracht. Zoals jullie weten, ben ik niet bang van interactieve kaarten. Deze was dan ook een mooie uitdaging voor mij. Ondanks de snijmal, toch wel goed je hoofd erbij houden. Is ook gebleken uit de filmpjes van You Tube die over dit modelletje beschikbaar zijn. Maar.... eens de logica gevonden, is het een leuke kaart weer !
Inge heeft in de winkel de beide snijmallen, dus je kan ze perfect zelf aanschaffen en aan de slag gaan.
Ik verwerkte dit nieuwe model, met twee oudere stempelsets. Vorige maand stonden postzegels, brieven in de kijker bij Inge 'In 't Woefke'. Met de vakantie die lonkt, dus nam ik de stempelsets met thema Londen er maar bij.
Na wat gepuzzel krijg je uiteindelijk onderstaande kaart.

Model kaart : Studio Light
Stempelsets : Artemio en Papermania

Wil je deze kaart zelf nog een keertje goed bekijken /onderzoeken, dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne, 'In 't Woefke'. Inge geeft je het nodige advies als je wil.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart !
Tot dan !
Groetjes, Martina
x






maandag 10 juni 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Stella

Goeiemorgen iedereen,
elk jaar vieren we de dag van de directeur. Ook dit jaar, daar hoort uiteraard altijd wel een gepast kaartje bij. Hieronder het kaartje van dit schooljaar.

Papier : Action
Letters : Marianne Design en andere merken

Ik wens jullie langs deze weg nog en hele fijne start van de (werk)week toe en zie jullie heel graag woensdag voor een verse kaart, kom je dan weer even kijken ?
Tot dan!
Groetjes, Martina
x






zaterdag 8 juni 2024

Gefeliciteerd met de nieuwe woning

Goeiemorgen iedereen,
Vandaag een verhuiskaartje op het menu. Bij mijn dochters hun vriendenkring beginnen ze stilletjesaan 'uit te vliegen'. Meerdere verhuiskaartjes werden al gevraagd. Normaal gezien heb ik dit niet in veelvoud in mijn voorraaddoos zitten, dus even een inhaalmanoeuvre. 

Papier : Action
Veel plezier ermee : Scrapbook Atelier
Tekst stempel : Yvonne Creations
Snijmal planten : Memory Box

Ik wens jullie langs deze weg een heel fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart !
Tot dan !
Groetjes, Martina
x






donderdag 6 juni 2024

Elke donderdag een kerstkaart : Reminder challenge : Winternacht

Goeiemorgen iedereen,
weten jullie het nog ? Vorige week hadden we een verse oproep om mee te doen met de nieuwe challenge van '52 weeks to christmas'. Maak een kaartje met thema 'winternacht'. 

Snijmal : Kippers Hobby
Achtergrond : Distress Inkt
Embossingfolder : Cuttlebug

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag op zaterdag terug.
Heb je dan weer even tijd om te komen piepen ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x






woensdag 5 juni 2024

Oproep kleurenkaartenteam 6de schakel : Koper en oud roze

Goeiemorgen iedereen,
nieuwe maand, dus nieuwe oproep van het kleurenkaartenteam. Deze keer mocht Femminde de kleurencombo bepalen. Het duurde niet lang voor ze me een bericht terug stuurde. Ze wil graag KOPER met OUD ROZE zien deze maand.
Hieronder alvast een inspiratiefoto. Een mooie combo die ik al een keertje gebruikte in kerstkaartjes. Ik kijk nog even wat de mogelijkheden zijn.


Wil jij graag meedoen ? Dat kan, geef je hieronder op bij Mister Linky met de startpagina van je blog, dan kom je in de lijst. 
Je hebt tijd tot 24 juni. We publiceren op woensdag, 26 juni. Denk even goed na of je je aan de afspraken kan houden voordat je jezelf opgeeft.

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen voor een verse kerstkaart, tot dan !
Groetjes, Martina
x


maandag 3 juni 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Alex

Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik voor jullie een kaartje dat richting Alex ging. Hij houdt van films en dieren. Daar hebben we wel wat in onze voorraad voor, dus dat was niet zo moeilijk.
Ik maakte er weer een - reeds bekend - modelletje.

Grote letters : Craft Emotions
Filmstrip : Sizzix
Diertjes : Cats On Appletrees
Hoera : Carlijn Design
Sentiment binnen : Nellie Snellen

Ondertussen zijn we juni binnengerold, het aftellen kan beginnen. Eerst over de 'berg' werk geraken, het zijn altijd nog heel pittige dagen die er aan komen, maar we zetten ons er aan, komt goed !
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne (werk)week toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse oproep van het kleurenkaartenteam.
Kom je dan weer even piepen ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x




zaterdag 1 juni 2024

Flip kaartje voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
een nieuwe maand, verse uitdagingen ! Zo ook heb ik om jullie maand op te warmen, een verse creatie voor DT 'In 't Woefke'. Toen ik deze snijmal zag liggen, moest ik hem zeker aankopen. Hij stond dan ook al een tijdje op mijn verlanglijstje, tot Inge me hem in de winkel toonde. Hier hoefde ik niet te lang over na te denken. Ik hou altijd van interactieve kaartjes, als ze maar flippen, draaien, bewegen,.... maakt niet uit, altijd een leuke uitdaging. 
Zo ook deze snijmal. Een beetje zoeken hoe de kader netjes op de achtergrondkader kan, maar voor de rest, wijst de snijmal je de weg.
Ik combineerde het nieuwe met een 'heel oud' stempelset van Artemio. Had het al een keertje gebruikt, maar eigenlijk niet zo erg veel. Ook het papier komt van een oud blokje van Tim Holtz (ondertussen zijn er nog veel merken die dit soort papier produceren).

Papier : Tim Holtz (Sizzix)
Stempelset : Artemio, gekleurd met aquarel potloden
Kaarten snijmal : Studio Light

Wil je graag deze kaart een keertje bekijken / betasten ? Dat kan ! Breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne, 'In 't Woefke'. Daar kan je dan meteen ook je materiaal aanschaffen natuurlijk !
Ik wens jullie langs deze weg alvast een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x