zaterdag 5 mei 2018

Bling bling !

Goeiemorgen iedereen,
vandaag neem ik jullie mee op een bling bling avontuur... Zoals jullie misschien weten, was ik een hele tijd geleden op zoek naar goud op kraft. Een hele zoektocht heb ik ondertussen achter de rug, maar ik heb de oplossing gevonden ! Jawel, transfer foil ! Die kocht ik vorig jaar al op de beurs in Nijkerk, maar deed er niks mee... Vond het een beetje zonde om het te 'versmossen', dus bleef het liggen. Hier en daar een probeersel, maar verder kwam het niet.
Tot ik velletjes vond bij de Action ! Jawel, voor geen geld (alé, toch bijna voor niks), schafte ik me een heleboel pakjes aan met dit zalige bling bling papier.
Ik ging aan de slag met m'n bus Pod Modge (die waarschijnlijk iedereen nog wel heeft staan van vroeger), op aanraden van een standhouder in Antwerpen. Samen met m'n stencils en laminator ging ik uitproberen. En kijk, hieronder krijg je al twee voorbeeldjes. Vind de rechter stencil vooral heel erg geslaagd. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Bling bling : Action
Happy Birthday : Stampin Up





Ik wens iedereen langs deze weg nog een heel fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart.
Groetjes, Martina
x

12 opmerkingen:

Diny zei

Dat ziet er echt heel gaaf uit Martina......je bent geslaagd hoor!
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Colien zei

Wow, schitterend effect, heel mooi!
grt Colien

Je@net zei

Super gaaf effect, Martina. Heel erg mooi gedaan!

Sarah zei

Super! Wat een effect. Ik heb de pakjes vastgehad maar weer weggelegd. Nu ben ik eigenlijk benieuwd hoe je het juist deed.... het resultaat is op en top feestelijk!!!

Danielle zei

Bij de Action.... interessant!! Mooi effect zeg. Fijn weekend!

Marfien zei

Dit is echt bling bling, leuk dat een platte kaart zo bol kan staan, heel mooi effect. Heb je inmiddels een berichtje gestuurd via de mail . . .

Judith zei

Super leuk, is het echt zal het een heel ander effect zijn dan op de foto...
Groetjes van Judith

GerJanne zei

Het blinkt je tegemoet... Gaaf!

Iefje Ceulemans zei

Dat uitproberen is perfect gelukt zou ik zeggen, superbling kaarten! Grtjs, Iefje

Mariken zei

Heel grappig effect, ik vind dit weer heel origineel zeg!
Fijne avond!

SylS creaties zei

Schitterend! heel apart zo!
groetjes,
Syl

Jantine zei

Wat een leuk effect. Heb je nou je stencil gebruikt in combinatie met mod podge? Ik vind dat transferfolie heel leuk, maar hoe het nou precies gebruikt kan worden is me niet helemaal duidelijk :-)
Groetjes
Jantine