zaterdag 6 november 2010

Magnolia kerst en een bekentenis

Dag lieve bezoekers,
jawel, een nieuwe dag, dus een nieuwe kaart in de aanbieding. Ik begin stilletjesaan los te lopen voor kerst, dus daarom een nieuwe kerstkaart.
Stempel Magnolia, ingekleurd met copics; papier is van Marianne Design; script is van Kaiserkraft; happy holidays is van Hero Arts. Het inkleuren was niet eenvoudig, want ik had niet de juiste kleur die ik nodig had, dus mengde ik twee kleuren over elkaar. Ik vind het wel mooi zo, nog eens iets anders. Benieuwd naar jullie reacties !

Misschien hebben jullie het wel / niet ondervonden, maar ik ben net terug van een weekje Den Helder ! Even met het hele gezin uitblazen. Daarom was er niet zoveel 'actie' op mijn blog. Gelukkig hadden we wel internet, dus kon ik wel reageren op jullie creaties. Alle kaartjes werden vooraf geprogrammeerd (er zijn dames die denken dat ik echt om 6 uur 's ochtends aan mijn computer zit,.... niet heus, ik moet jullie teleurstellen... =)  ). Voor we vertrokken heb ik wel wat materiaal meegenomen, maar dat vond ik al een moeilijke opdracht. Wat neem je wel / niet mee ? Je mist altijd wel iets... Daarom, een heleboel kaartjes die nu liggen te wachten om afgewerkt te worden. Hier een sneek peek... Ik heb dus nog wel wat werk....
Gelukkig kennen ze in het hoge Noorden van Nederland ook wel wat van kaartjes maken en ben ik lekker gaan shoppen ! Simpel Scrappen is een geweldige winkel, waar je uuuuuuuuuren kan in ronddolen ! Hier zijn mijn aanwinsten die ik bij haar kocht, maar ook in Xenos, V&D en in twee andere scrapwinkeltjes in Alkmaar vond ik uiteraard mijn ding ! Mijn portemonnee vond het niet leuk, maar je komt er niet elke week, nietwaar ?
Vandaag nog rapporten intikken..... 'k Zal maar niet zeggen waar mijn voorkeur naar uit gaat ???? Maar ja, die dingen moeten nu eenmaal ook gebeuren.
Ik wens jullie nog een heel fijn weekend en (hopelijk) met een nieuwe, afgewerkte kaart morgen.
Groetjes, Martina

12 opmerkingen:

Karen zei

Hoi Martina,

Ik ben er dus wel eentje die 's morgens heel vroeg al achter de computer zit :-( Gelukkig word ik altijd heel vrolijk 's moergens van jouw blog. Wat heerlijk zo een weekje er tussen uit en als je dan ook nog met al die mooie dingen thuis komt....wow, wat veel. Heerlijk!!
Ik vind je kaart mooi en als ik naar al die kaarten kijk die nog niet af zijn....ben heeeeel erg benieuwd!
Jij ook fijn weekend,
Karen

Monique zei

Hallo Martina,
Een heel origineel kerstkaartje!
Leuk om te horen dat je genoten hebt van je weekje vakantie. Zo te zien heb je toch nog ijverig bezig geweest!
Benieuwd naar het eindresultaat hoor!
groetjes
Monique

Margo zei

Hoi Martina,
wat een prachtig kaartje !!!!
Ik vind hem echt geweldig geworden en vind het heel leuk dat we al een blik hebben kunnen werpen op alle leuke dingen waar je tijdens je vakantie aan gewerkt hebt !
Wat leuk trouwens dat je lekker bent gaan shoppen !!! Ziet er allemaal geweldig spul uit !!!
Groetjes
Margo

Lia zei

Superleuk je kaart, echt een lust om naar te kijken en wat heb je gave spulletjes gescoord!!

Heerlijk he even uit je dagelijkse bezigheden en nee we hebben je niet gemist haha, omdat er inderdaad elke dag een leuke creatie van jou voorbij schuift.

groetjes Lia

Cards by Jol zei

wauw, wat een moois heb je allemaal gekocht zeg.
Dat is nu een tegenvaller dat je niet s'ochtends 6 uur aan de computer zit, ha ha ha.
Je kaart vind ik weer heel mooi, mooi opgelost ook zo met het inkleuren.

groetjes jolande

Anneke. zei

Zo eentje ben ik dus ook. Als ik op sta is het eerste wat ik doe de pc aan (schaam). Even kijken of er ook mail is.Ondanks dat je de juiste kleuren niet had vind de kaart erg leuk, Martina. Leuk spulletjes heb je ingekocht!
Groetjes Anneke.

Karin zei

Dag Martine,
Je hebt terug een hele mooie kaart geplaatst. 'k Vind het heel geslaagd. En gelukkig dat ik niet met jou ben meegeweest anders zaten mijn man en ik voor de rest van de maand op water en brood (ha, ha).
Groetjes,
Karin

Lil Daffodil zei

Hi Martina,
This card is beautifully created. I lov ethe colours and papers and Tilda is so sweet.
Hugs,
Fiona x

Bep zei

Hoi Martina,

Weer een mooi kaartje van je joh, ik dacht al die zit vroeg achter de pc hahahaha.
En Martina zijn we niet allemaal hetzelfde als we in een hobby zaak komen of op een beurs, dan slaan bij haast iedereen de stoppen door, want alles is leuk mooi enz.

Gr...Bep

Aleida zei

Je hebt nog heel wat te doen, zo te zien! Ben benieuwd wat het allemaal wordt.
groetjes,

Tessa zei

Mooie kaart. Ik vind de kleuren heel mooi.
Wat een mooie dingen heb je gekocht.
Fijn weekend
Tessa

Anneke zei

Wow wat een kaartjes!
Heb jij even bezig geweest :) haha
Ben benieuwd hoe ze allemaal eruit gaat zien ;)
En zo leuk al die aankoopjes!! kan geloven dat je portemonee niet happy was! Maar ja zo'n winkel zoals simpel scrappen is dan ook zoals een snoepwinkeltje voor ons he :D
Groetjes Anneke
en nnog veel plezier met je aankopen