donderdag 30 december 2010

Label

Goeiemorgen iedereen,
Sommigen zijn wat nieuwsgierig wat ik kreeg voor kerst : een grote label pons van Pipoos, een grote achtergrondstempel van Friend van Hero Arts en een stempel van Whiff of Joy (die met de trommel). Daar ga ik zo snel mogelijk mee aan de slag =) Nu nog mijn rapporten af krijgen, dat is wat minder, maar ik ben er bijna mee klaar !!
Vandaag een labeltje dat je aan een cadeau zou kunnen hangen. Vrij eenvoudig te maken, maar wel leuk en effectief vind ik zelf. Het papier is van een pakketje handgeschept Chinees papier; stempel van Griet Bertels, Rube en Rutje; afgewerkt met touw, knoopjes en houten pareltjes.
Graag wil ik nog een warme oproep doen aan het berichtje hieronder PIF, de reacties stonden nog steeds op nul, komaan, waar zijn die creatievelingen onder jullie gebleven ? Geef je zo snel mogelijk op hoor !
Heel veel liefs, Martina

15 opmerkingen:

Cards by Jol zei

wat een leuk labeltje, dat geeft een cadeautje net wat extra's.
ik hoop dat er nog mensen gaan reageren op je P.I.F. ik vond het in ieder geval heel leuk om er aan mee te doen, succes ermee.

groetjes jolande

Anneke. zei

Leuke label, Martina.
Wat je oproep betreft, helaas geef ik mij niet op, ik heb al zoveel dingen en ik wil ook nog zoveel dingen ;lol). Veel succes!

Groetjes Anneke.

Els zei

Prachtige label en leuk met dat touwtje eraan.
Ook ik hoop dat er mensen zijn die zich willen opgeven, want ik heb er helaas ook geen tijd voor.
Succes en groetjes Els

chantal zei

Hoi Martina,
Wat een leuk label, je ziet ze nu overal verschijnen. Hopelijk zijn er inderdaad creatievelingen die aan je PIF willen deelnemen. Ik vond het in ieder geval leuk!
liefs Chantal

Lia zei

Prachtig labeltje gemaakt, erg leuk Martina.

groetjes Lia

Yvonne van Bruggen zei

Mooi label heb je gemaakt Martina! Echt heel leuk! Helaas heb ik de tijd niet om mee te doen aan de PIF.. Het lijkt me wel superleuk! Succes nog! Groetjes, Yvonne

Lia zei

Hoi Martina,

Heel leuk label heb je weer gemaakt.
Helaas kan ik geen tijd vinden om mee te doen aan de PIF.IK ben bang dat het heel veel mensen ontbreekt aan voldoende tijd......

groetjes Lia

Karin zei

Hello Martina,
Leuke label heb je gemaakt.
En je oproepje.... ja, tijd is wat men nu eigenlijk als nieuwjaarsgeschenk zou moeten kunnen krijgen. 'k Ben met zoveel dingen bezig, dat de tijd me voor alles en nog wat ontbreekt. Dus voor mij ook geen PIF.
Groetjes,
Karin

Bep zei

Hoi Martina,

Leuke label heb je weer gemaakt, en wat betreft je oproep voor de PIF, zou graag meedoen maar het is nu een beetje drukke tijd misschien later.

Gr...Bep

Wendy ten Hove zei

Hi Martina,

Wat een prachtig label heb je gemaakt, erg mooi! Ik heb ook niet gereageerd op PIF omdat ik een beetje te druk ben geweest de laatste tijd, dus wie weet in de toekomst, maar nu even niet... maar super initiatief wel, want zoiets is wel erg leuk om te doen!

Liefs en fijne jaarwisseling!
Wendy

Kristel zei

Ziet er mooi uit Martina!
Groeten Kristel

hildedewilde zei

hij is weer harstikke leuk martina!
gr, hilde

Monique zei

Knap hoor!
groetjes
Monique

Riet zei

Wat een prachtige label Martina.

Fijne jaarwisseling en een gezond 2011.
Liefs Riet.

Tessa zei

Wat een mooie label.
Fijne jaarwisseling!!
Liefs Tessa