woensdag 29 december 2010

PIF Pay It Forward, deel 2

Dag bezoekers,

Margo had op haar blog een uitnodiging om mee te doen met een PIF ( Pay It Forward) Ik was één van de eerste 3 die hierop reageerde.
Deze leuke kaart en kerstbal heeft zij gemaakt en werd eergisteren afgegeven aan de deur. Wat leuk, pakjes krijgen !!! Het kan niet op. Een hele dikke dank je wel, Margo, je bent een snelle knutselmie. Ik zit me hier verschrikkelijk hard te haasten om de mensen hun cadeautje af te krijgen en jij bent gewoon klaar ! Degene die bij de eerste beurt hebben ingeschreven, jullie geschenkje is vandaag op de post gedaan, hopelijk komt het morgen in jullie brievenbus...
Margo, knap gedaan in ieder geval, ben er blij mee.


Nu is het weer mijn beurt om voor anderen een cadeautje te maken.

Dit zijn de regels:
1. De eerste drie mensen, die een reactie achterlaten op dit bericht met de mededeling dat ze deelnemen, ontvangen van mij een eigengemaakt cadeau. Het is een ander cadeautje dan het eerste....
2. Je moet wel zelf een blog hebben om deel te nemen aan PIF.
3. Zodra je jouw cadeau hebt ontvangen, moet je een bericht plaatsen over de {PIF op je blog en je moet dezelfde uitdaging stellen op je blog dat is dus ......dat je een eigengemaakt presentje stuurt naar de eerste 3 mensen, die intekenen op jouw blog voor deelname aan jouw PIF en zo gaat het door!!

Je hoeft niet direct iets te sturen, maar wacht niet te lang. Ook is het de bedoeling dat je degene waarvan jij een cadeau hebt ontvangen wat terugstuurt. Zo stuur je dus 4 cadeautjes weg en ontvang je er ook weer 4. Is dit iets voor jou ? Laat hieronder dan snel een reactie achter. Heb je reeds meegedaan met de eerste versie, dan zou ik graag de kans aan anderen laten als je dat niet erg vindt ?
Hopelijk heb je wat inspiratie en neem je deel aan dit project.
Vele groetjes en tot morgen weer !
Martina

Geen opmerkingen: