dinsdag 21 december 2010

PIF pay it forward

Goedenavond bezoekers,
Jolande had op haar blog een uitnodiging om mee te doen met een PIF ( Pay It Forward) Ik was één van de eerste 3 die hierop reageerde. De spelregels staan hieronder.
Deze prachtige originele sleutelhanger heeft zij gemaakt en vond ik deze middag in mijn brievenbus. Hij is eigenlijk te mooi om te gebruiken, ik ga hem mooi ophangen aan de sleutelhaakjes, zodat hij zeker niet stuk kan ! Een hele dikke dank je wel, Jolande. Je kan prachtige kaarten maken en ook supermooi knutselen !!! Ik breek m'n hoofd er al over wat ik voor jou zal maken....
Nu is het mijn beurt om voor andere een cadeautje te maken.

Dit zijn de regels:
1. De eerste drie mensen, die een reactie achterlaten op dit bericht met de mededeling dat ze deelnemen, ontvangen van mij een eigengemaakt cadeau.
2. Je moet wel zelf een blog hebben om deel te nemen aan PIF.
3. Zodra je jouw cadeau hebt ontvangen, moet je een bericht plaatsen over de {PIF op je blog en je moet dezelfde uitdaging stellen op je blog dat is dus ......dat je een eigengemaakt presentje stuurt naar de eerste 3 mensen, die intekenen op jouw blog voor deelname aan jouw PIF en zo gaat het door!!
Je hoeft niet direct iets te sturen, maar wacht niet te lang. Ook is het de bedoeling dat je degene waarvan jij een cadeau hebt ontvangen wat terugstuurt. Zo stuur je dus 4 cadeautjes weg en ontvang je er ook weer 4. Is dat niet leuk?
Stuur me een mailtje met je bloglink en adres, dan kan je zo snel mogelijk het zelfgemaakte cadeautje ontvangen.
Liefs, Martina

4 opmerkingen:

Cards by Jol zei

Ik ben blij dat het cadeautje je bevalt en wens je veel succes, ik ben benieuwd wat je gaat maken en hoop dat je ook 3 aanmeldingen krijgt.
Ik heb er met veel plezier aan gewerkt en het graag voor je gemaakt.

groetjes jolande

Margo zei

Hoi Martina,

dan reageer ik als eerste bij jou !
Vind het wel leuk om te doen, je gaat alleen wat moeten wachten voor het tweede kadootje dan, daar moet ik dan echt nog eens over nadenken !
Groetjes
Margo

Kiri zei

Hey ook ik doe hier heel graag aan mee. Ik vind het een schitterend idee :-D
XOXO

Monique zei

Hallo Martina,
Ik wil ook wel mee doen met de PIF ( Pay It Forward). Vind het wel spannend! Ben benieuwd naar je cadeautje hoor! Ik breek mijn kop nu al om iets origineel te vinden.
groetjes
Monique