zaterdag 31 augustus 2019

Pensioen

Goeiemorgen iedereen,
nog even en dan begint de school weer voor duizenden kinderen... De ene die het helemaal spannend vindt, de andere superleuk, maar ook sommigen, die het toch wel jammer vinden dat de vakantie 'nu al' gedaan is... Tja, aan alles komt een eind. Ook aan werken. Ik maakte een kaartje voor iemand die met pensioen ging, soms hoeft het allemaal niet zo moeilijk en ingewikkeld te zijn, zoals je hieronder kan zien.
Voor mij wordt het een extra werkdagje om alles pico bello in orde te hebben tegen maandag, krijg er alleen maar stress van als het niet vlotjes loopt, bij deze...
Nog een fijn weekend,
Bedankt voor je bezoekje, tot morgen voor een DT kaart voor 'In 't Woefke' met een nieuw thema. Nieuwsgierig, kom dan zeker een kijkje nemen!
Groetjes, Martina
x

7 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Prachtig kaartje geworden Martina! Fijn weekeind gewenst, groetjes Linda

Anita van Deur zei

Degene die hem ontvangen mag, zal er zeker blij zijn met deze kaart.

Fijne weekend, Groetjes, Anita

Je@net zei

Erg leuke kaart, Martina!

Elle-Jeanne zei

Leuke kaart voor de gepensioneerde.
Fijn weekend,
Groetjes Elle-jeanne

Mariken zei

Tijd om weer eens ff te bloggen! Lekker buiten, het waait en het koelt wat af, heerlijk! Wat een leuke en gezellige kaart! Wij zijn alweer twee weken aan de slag. Succes met de start. Fijn weekend verder!

GerJanne zei

Heel mooi kaartje heb je gemaakt voor iemand die met pensioen gaat. Is het gelukt op school? Herkenbaar...dat heb ik nu niet meer, maar weet nog precies hoe het voelt.

Trijntje zei

Wat een leuke pensioenkaart Martina. Groeten Trijntje