donderdag 5 mei 2022

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Reminder : Cirkels op je kaart in combinatie met geel

Goeiemorgen iedereen,
deze week ga ik volledig uit mijn comfortzone. Geel op een kerstkaart ! Dat is dan ook de lopende challenge van de bende van '52 weeks to christmas'. Niet alleen willen ze geel zien, ook nog cirkels. De vorige gemaakt, brak ik toch mijn hoofd over, over de tweede uitvoering. Maar kijk, hieronder het resultaat...
Ben benieuwd wie het hier ook nog lastig heeft... 😏
Ga je de uitdaging aan ? Prima, vergeet dan niet je kaartje te linken op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast een bezoekje en maak je kans op een leuke weggever.

Achtergrond : Distress, Kuretake 
Kerstbollen : Kruidvat, gekleurd met Ecoline, bewerkt met glitterpennen
Sentiment : Taylored Expressions

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart voor het DT van 'In 't Woefke. Kom je dan ook weer even piepen ?
Nog een fijne dag gewenst,
groetjes, Martina
x

Sinds gisteren is mijn hele rechterbalk van mijn blog 'verdwenen'. Geen idee hoe dat komt. Als ik bij mijn instellingen kijk, staan de blokjes die ik aangemaakt heb, netjes klaar. Blogger doet vreemd...
Ik weet niet of jullie mijn rechterbalk WEL kunnen zien ? Ik wacht een paar dagen af. Weet zelf niet hoe ik dit kan oplossen, dus heb eigenlijk geen keuze...
Heb net ontdekt dat als je mijn tabblad boven kiest, krijg je wel alle delen van de side bar te zien... Vreemd ... 😖




8 opmerkingen:

Elly zei

Toch is je kaart mooi geworden. Geel lijkt me ook moeilijk hoor.
Groetjes Elly

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de vrolijk gekleurde kerstballen
groetjes ellen

Jantine zei

Hoi Martina,
ik vind je kaart hartstikke leuk met die mooie kerstballen en de fleurige achtergrond. Zeer geslaagd.
En ik kan je rechterbalk ook niet meer zien. Heel gek.
Irritant ook dat blogger zo lastig doet telkens. Sterkte ermee.
Groetjes
Jantine

Nancy zei

Hey Martina,

Hé, dat is helemaal niet ok dat die balk weg is. Wij kunnen hem inderdaad ook niet meer zien... (had je ook een linkerbalk? - ik wel...)

Jou kaart is helemaal goed! Doet me een beetje aan Marokko denken, weet niet waarom. Maar ik vind het een hele mooie kleurencombinatie!

Liefs,
Nancy

Daphne zei

Wat ontzettend goed verzonnen.
Ik denk dat het lastig was omdat geel eigenijk helemaal geen kleur is voor Kerst...... ik had er ook veel moeite mee maar uiteindelijk heb ik gewoon een achtergrond papier gekozen waar geel in zat en verder het hele gevoel los gelaten, toen was mijn kaart zo klaar.
Dit is natuurlijk super goed bedacht en ik vind het ook nog eens een hele warme kleur geel, dus perfect voor een Kerstkaart.

Marijke zei

een mooi kaartje gemaakt en het hoeft ook niet zo moeilijk! Gewoon een paar kerstballen en je bent klaar! Super leuk gedaan! Ik zie je rechterbalk ook niet, het gaat heel stroef met blogger vind ik er is iedere keer wel weer wat! Heel vervelend hopelijk komt het weer goed! Ik doe deze keer niet mee met de kleurencode want ik ga op vakantie! Groetjes Marijke.

Gina zei

Leuke kaart met de gele achtergrond! Groetjes, Gina

Nancy Soetaert zei

leuk idee, een vrolijk gele achtergrond voor je toffe kerstballen.
Zowel links als rechts zijn er geen kolommen meer te zien op je blog. Rare vervelende blogger soms!
groetjes
Nancy