zaterdag 28 juli 2018

Beterschap !

Goeiemorgen iedereen,
zaterdag, weekend ! We hebben de tropische temperaturen overleefd... Pfffff, wat een puffen was dat. Ik moet toegeven, ik zeg niet vaak 'ik heb het warm', dat is meestal alleen op vakantie in Tunesië, maar nu kan ik het hier toch ook wel beamen. Hopelijk duurt het mooie weer nog een tijdje voor alle mensen die nog aan hun vakantie moeten beginnen !
Hieronder twee beterschapskaartjes, gebaseerd op een ideetje van op Pinterest (zalige pagina's zijn dat...). Heel eenvoudig, toch wel leuk.

Pleisters : My Favorite Things
Sentiment : Scrapbook Atelier

Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe. Voor mij begint de was en plas van het voorbije scoutskamp, gelukkig droogt het lekker snel met dit weer =)
Ik zie jullie graag maandag terug voor een verse kaart,
tot dan,
groetjes, Martina
x

7 opmerkingen:

Je@net zei

Leuke kaarten, Martina. Daar vrolijk je toch meteen van op!

Diny zei

Wat leuk gedaan Martina.
Groetjes Diny

Enny zei

Oh, zo leuk, die kleurige pleisters, tof gedaan ! Groetjes, Enny

Marijke zei

Leuk die pleisters en zo gezellige kleurtjes! daar wordt je zeker beter van!
Voor mij mag het ook wel iets minder hoor met de warmte, vandaag iets minder en veel wind. Voelt gelijk prettiger aan. Groetjes Marijke.

GerJanne zei

Zo denk ik weer aan stansjes en stempels van lawn fawn die ik heb en al en tijd niet gebruikt! Super leuk deze kaarten! Word je meteen vrolijk van. Heerlijk die afkoeling.... ik geniet sowieso met volle teugen!

Nicole Parmentier zei

Superleuk deze pleistertjes, je zou er bijna vrijwillig een gat voor in je knie vallen! Succes met de was, dat zal vast een hele berg zijn!

Carina zei

een super leuke serie kaarten!