dinsdag 3 juli 2018

Dagboekje voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
een verse maand, dus een verse uitdaging, die Inge ons als DT team voorschotelde. De komende twee maanden hebben we het vooral over .... REIZEN. Reizen in het algemeen, maar ook ik 'kreeg' Australië toebedeeld. Om daar ook wat mee te doen. Niet makkelijk, maar niet onoverkomelijk.
De reeks die ik maakte, begint met een soort 'dag -  of reisboekje', waar je allerlei spulletjes in kan verzamelen van tijdens je reis, maar ook wat dingen kan in noteren. Het werd een echte uitdaging, want eigenlijk is dit volledig buiten mijn comfortzone.
Maar kijk, hieronder het resultaat... Ik liet me inspireren door het internet, je vindt een link op mijn pinterestpagina.

Wereldbol : Sizzix
Wereldkaart : Justrite
Voertuigen : My Favorite things
Wegwijzer : Marianne Design
Dessignpapier : Marianne Design
Teksten : Inkadinkado, Joy
Bikini en glaasjes : Joy
Windroos : Joy

Heel veel materiaal heb je hier nodig, maar je hebt vast wel zelf spulletjes liggen die je hiervoor kan gebruiken. Mis je toch nét dat ene stempeltje of snijmal om je boekje helemaal 'af' te maken, breng dan zeker een bezoekje aan 'In 't Woefke' in Deurne. Inge heeft een boel spulletjes om je op weg te helpen. Ben je in Deurne, dan kan je ineens het boekje 'betasten' en bekijken.
Ik wens jullie allemaal nog een heel erg fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse oproep van het kleurenkaartenteam.
Bedankt voor je bezoekje, tot dan !
Groetjes, Martina
x7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een gaaf travel journal heb je er zo van gemaakt, Martina!

Diny zei

Wat ontzettend GAAF gedaan Martina. En je weet het he.....ik heb natuurlijk een zwak voor Australie......dus dit spreekt me wel aan......prachtig!
Groetjes Diny

Jantine zei

Wat een supergaaf boekje, Martina! Echt heel mooi gemaakt. Net als Diny heb ik ook "iets" met Australië (dus mocht je een verloting organiseren van dit mooie boekje :-))
Groetjes
Jantine

jorjorbeth zei

The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog,
I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density,
which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
สวัสดีครับ starbet789

SylS creaties zei

Het ziet er heel bijzonder uit! Prachtig!
groetjes,
Syl

Ellen zei

Jouw reisboekje ziet er echt prachtig uit! Zie binnenin de rood blauwe randjes die vroeger aan het speciale papier voor luchtpost zaten. Word er haast weemoedig van.

Marfien zei

mooi boekje, leuk gemaakt. tot morgen ;-)