donderdag 30 januari 2020

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Gebruik de kleuren van op de kleurenkaart

Goeiemorgen iedereen,
wat gaat het snel ! De laatste donderdag van de maand is er al ! Wow, waar is de hele maand januari naartoe ? In ieder geval, donderdag, dus kerstkaartjesdag. Dan nog een beetje specialer, jullie krijgen vandaag de eerste challenge op jullie afgevuurd...
Het gaat om een kleurencombo die je in je kaart moet verwerken. Eerst vond ik het moeilijk, maar na wat papiertjes bijeen te leggen / zoeken en wat snijmallen er bij te nemen, werd onderstaande kaart dan toch geboren.

Hert : Gummiapan
Krans : Gummiapan
Sentiment : Creative Expressions
Papier : Action

Willen jullie graag meedoen met de wekelijkse kerstkaart of met deze challenge ? Dat kan, link dan het kaartje op de blog van '52 weeks to christmas', er brengt een DT lid je vast een zeker een bezoekje op je blog !
Ik wens jullie nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag voor een verse kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x






woensdag 29 januari 2020

Kleurenkaartenteam 2020 : 1ste schakel : Zwart - pistache groen

Goeiemorgen iedereen,
jawel ! De laatste woensdag van de maand ! GerJanne koos deze maand de kleurencombo zwart en pistache - groen.
We hebben weer een hele reeks deelnemers waarop ik kon rekenen, wat fijn ! Ben echt benieuwd wat de anderen gemaakt hebben.
Vermits mijn hoofd de laatste tijd niet echt naar knutselen staan, werd het voor mij een eenvoudig kaartje, maar wel in de juiste kleurtjes =)

Papier : Action
Sentiment : Wplus9
Randje : Lawn Fawn
Sentiment : Simon Says



Benieuwd wat de rest van de enthousiastelingen hebben gemaakt ? Terecht ! Ga dan snel een kijk je nemen bij onderstaande deelnemers en vergeet vooral geen reactie achter te laten, want daar gaat het tenslotte om.
1.Femminde11.Colien21.Yvonne
2.Nelleke12.Anita van Deur22.! neke
3.Marfien13.Rosina23.Crea Nancy
4.chantal14.Ger Janne24.Petra
5.Jantine15.Claudia25.Anita van Deur
6.Margreet16.Nancy- tisallemaalhandwerk26.Sarah- Syriandertje
7.Marijke17.Chantal S27.ingrid
8.Gerrie18.Grietje's Kaartenhoekje28.Martina's kaartjes
9.Margo19.els van herck
10.Laurespage20.Caroline
29. Annemarie en Merit

Ik dank iedereen weer voor zijn medewerking om deze challenge weer tot een succes te brengen !
Ik zie jullie graag morgen terug voor een verse kaart,
tot dan,
groetjes, Martina
x

maandag 27 januari 2020

Elke maandag een persoonlijke (soms een beetje rare) kaart 241 : Voetbalclub Heibos

Goeiemorgen iedereen,
een nieuwe week, maandag, dus een verse persoonlijke kaart op het menu. Deze keer eentje dat richting voetbalclub Heibos ging. Een collega vroeg me een kaartje voor de trainers te maken om te bedanken na het seizoen. Dat doen we dan natuurlijk. Het kaartje staat vanzelf recht, het logo haalde ik van internet. Het blijft een leuk modelletje om te maken, net dat beetje meer dan een 'gewoon' kaartje laten we zeggen...

Logo : Internet
Voetbal embossing : Ik denk Darice
Ballen : Artemio
Gras : Fiskars
Sentiment : Stamping Cottage

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie graag woensdag terug voor een verse ronde van het kleurenkaartenteam. Heb je je nog niet opgegeven en wil je alsnog graag meedoen, dat kan. Vandaag heb je nog tijd tot middernacht om jezelf aan te melden.
Bedankt voor je bezoekje,
tot dan !
Groetjes,
Martina
x


zaterdag 25 januari 2020

Succes !

Goeiemorgen iedereen,
weekend ! Een vers kaartje dat ik op jullie afvuur. Het werd het zoveelste 'Succes' kaartje dit schooljaar, wegens het vertrekken van de zoveelste collega bij ons op school. Hij gaat zich vanaf nu bezig houden met binnenarchitectuur, keukens ontwerpen. Een hele andere sector dan dat hij gewend was, zoveel jaar bij ons op school. Jammer genoeg is dit niet de laatste collega die ons ondertussen heeft verlaten... =( Jawel, over een turbulent schooljaar gesproken, dit jaar is het echt wel 'knallen' hoor ! Telkens weer roosters aanpassen, regelingen treffen, kinderen die zich moeten aanpassen, kortom, het gaat echt wel hard. Niet leuk ! We zijn ondertussen eind januari, we hopen dat we nu eindelijk wat rust vinden en ons meer kunnen concentreren waarvoor we er zijn, de kinderen dus.
We duimen !

Letters : Stampin Up
Achtergrond : Van internet

Ik dank jullie allemaal voor jullie bezoekje, ik wens jullie alvast een heel erg fijn weekend toe en ik zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x


donderdag 23 januari 2020

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas + Cosy & warm voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
vandaag gaan we voor de dubbele uitdaging ! Maak een kerst / nieuwjaars / winterkaart en gebruik 5 in aantal op je kaart. Ik ging nog een keertje aan de slag met mijn gezellige dierenbende die lekker koffie staan te drinken en een praatje staan te maken. Een gepast achtergrondje (ooit een setje van Sizzix gekocht, een must have, bleek toch wel erg tegen te vallen om het goed te kunnen gebruiken, daarom zie je hem weinig op mijn kaartjes....) er bij en kijk, het werd echt een 'warm' kaartje op deze manier, of niet soms ?
Mijn 5 ? Wel tel de diertjes, het zijn er 5, vergeet het uiltje niet =)
Wil je graag meer van dit zien, dat kan, klik dan even door naar het blog van 'In 't Woefke' of breng een bezoekje aan de winkel.
Wil je nog graag meedoen met de lopende challenge van het 5 jarig bestaan van '52 weeks to christmas' ? Dat kan ook, klik dan hier door en link nog vandaag je kaartje, dan krijg je zeker en vast een bezoekje van een DT lid.

Achtergrond : Sizzix
Diertjes : My Favorite Things, gekleurd met aquarel potloden
Sentiment : Marianne Design

Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart ! Tot dan !
Groetjes, Martina
x









woensdag 22 januari 2020

Gefeliciteerd !

Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik voor jullie een lief kaartje met een stempeltje van Wild Rose Studio. Plaatje was reeds ingekleurd, maar had nog geen plekje gekregen. Daarom, dit kaartje. Ik vond dat je het plaatje voor verschillende gelegenheden kan gebruiken, dus hield ik het op een eenvoudige 'gefeliciteerd', zodat de eigenaar zelf kan kiezen waarvoor die het gebruikt.
Ik maakte er een flapkaartje van, met leuke papiertjes, meer heeft het plaatje niet nodig denk ik.

Papier : Action
Plaatje : Wild Rose Studio, gekleurd met ZIG
Gefeliciteerd : Boekenvoordeel

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kerstkaart, komen jullie dan weer een kijkje nemen ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x



maandag 20 januari 2020

Elke maandag een persoonlijke (soms een beetje rare) kaart 240 : Malcolm

Goeiemorgen iedereen,
maandag, dus heb ik voor jullie vandaag weer een persoonlijk kaartje. Deze ging richting Malcolm, die 80 jaar werd en die van schilderen houdt. Heb ik dat toch weer toevallig in mijn voorraad zekers ? Gelukkig maar ! De achtergrond maakte ik met een vlekkenstempel en Distress Inkt. Helemaal in evenwicht denk ik dan...

Achtergrond : Stampin Up, gedrukt met Distress Inkt
Cijfers : Stampin Up
Letters : Internet
Sentiment : My Favorite Things
Penselen : Stampin Up, gekleurd met copics

VoilĂ , ik wens jullie langs deze weg alvast een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag woensdag terug voor een verse kaart. Kom je weer even kijken dan ?
Groetjes, Martina
x

zaterdag 18 januari 2020

Happy birthday met de Hot foil press

Goeiemorgen iedereen,
vandaag nog een keertje 'een gewoon' kaartje. Jawel ! Heb gemerkt dat ik dat eigenlijk bijna niet meer heb om de voorraaddoos aan te vullen. Dan gaan we even over tot 'productie'. Met de Hot foil and press gaat dat soms wel. Had het middelste kadertje al gemaakt, nu nog even een manier vinden om het ergens te verwerken. Had nog wat bling bling papier en kijk, een match !

Papier : Action
Touwtje : Action
Sentiment met kader met Hot foil press gedrukt

Ik wens iedereen nog een heel fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse kaart. Tot dan !
Groetjes, Martina



donderdag 16 januari 2020

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Gebruik 5 op je kaart

Goeiemorgen iedereen,
vandaag is het weer donderdag, dus kerstkaartjesdag ! Vandaag loopt ook weer de challenge, gebruik 5 op je kaartje. 5 als in cijfer 5, maar ook 5 voorwerpen mogen zeker en vast. Ik ging deze keer aan de slag met mijn nieuwe snijmal met cadeautjes. Plakte er nog twee kleine cadeautjes bij en kijk, 5 !
Wil je graag meedoen met deze challenge, dat kan, link dan je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je een bezoekje.

Sentiment : Creative Expressions
Cadeautjes : Gummiapan

Ik dank jullie allemaal voor je bezoekje en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart. Tot dan !
Groetjes, Martina








woensdag 15 januari 2020

Selfie !

Goeiemorgen iedereen,
de week is al half, het gaat weer erg snel. Ik heb voor jullie een leuk kaartje. Deze ging richting Inge van 'In 't Woefke'. Uiteraard moeten er dan honden en katten op voorkomen, daar kunnen we echt niet omheen... Ik ging aan de slag met mijn 'selfie' setje, daar had ik nog niks mee gedaan. Ik kleurde eerst de afdrukjes in met 'no lines' maar dat kwam niet zo goed. Dus, opnieuw, gewoon met zwart en lekker met copics. Helemaal ok nu !

Papier pootjes : Zelf afgedrukt met de computer
Selfie beestjes : Your Next Stamp, gekleurd met copics
Fotokadertjes : Geen idee
Sentiment : Internet

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne dag toe en zie jullie graag orgen terug voor een verse kerstkaart. Kom je dan weer even kijken ? Tot dan !
Niet vergeten : de challenge met de 5 loopt nog deze week. Dus als je nog aan de knutsel moet, hou dat dan in je achterhoofd, dan kan je je kaartje op hun blog linken.
Groetjes, Martina
x


maandag 13 januari 2020

Elke maandag een persoonlijke (soms een beetje rare) kaart 239 : Johan

Goeiemorgen iedereen,
een verse week, dus een verse kaart. Johan behaalde onlangs zijn 10 000 vlieguren. Tijd voor een feestje dacht hij. Een collega mocht op deze belevenis aanwezig zijn en vroeg me om voor hem een gepaste kaart te maken... Jawel, dat doen we toch weer 'even' zekers ? Wat opzoekwerk, foto's die me doorgestuurd werden, probeerde ik zo in een vrij grote kaart te verwerken. Het werd weer een bijzonder kaartje als je het mij vraagt...

Klokjes : Hero Arts
Wereldbol : Sizzix
Congrats : Internet
Celebrate : Creative Expressions
Cijfers en letters : My Favorite Things

Ik wens jullie allemaal een hele fijne start van de (werk)week toe en zie jullie graag woensdag terug voor een verse kaart !
Tot dan !
Groetjes, Martina
x



zondag 12 januari 2020

Cosy & warm voor DT 'In 't Woefke : Happiness is...knitting

Goeiemorgen iedereen,
vandaag is het weer tijd om jullie een 'warm' kaartje voor te schotelen. Zoals jullie al weten, is het thema van het DT team van 'In 't Woefke' Cosy & Warm. Ook deze keer ging ik aan de slag met een zeer lief en leuk setje dat je bij Inge 'In 't Woefke' terugvindt. Het was even denken om zoveel mogelijk stukjes van dit set te gebruiken, dat is goed gelukt vind ik. Het werd een kaartje in zachte pasteltinten, na al het gebling, glitter van de voorbije feestdagen, brengt dit weer een keertje een andere sfeer op het blog.

Stempelset : Your Next Stamp, gekleurd met aquarelpotloden
Papiertjes : Verschillende restjes
Sentiment : Your Next Stamp

Wil je graag nog meer van dit soort kaartjes bekijken / betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne 'In 't Woefke'. Je kan dan ook ineens je materiaal aanschaffen uiteraard.
Ik dank jullie allemaal voor je bezoekje en zie jullie graag morgen terug voor een verse persoonlijke kaart, tot dan !
Groetjes, Martina
x





zaterdag 11 januari 2020

Bedankkaartjes aapjes

Goeiemorgen allemaal,
ook vandaag krijgen jullie een tweede bedankkaartje dat ik maakte in opdracht van mijn dochter, een bedankkaartje voor haar stagebegeleidster bij de kleine apen. Uiteraard maken we daar een gepast kaartje voor, aapjes even terug uit de verpakking gehaald, de snijmal van Lawn Fawn heb ik vergroot tot een vierkant, omdat zo de aapjes genoeg plaats hebben om te zwieren =)

Achtergrond : Snijmal Lawn Fawn
Aapjes : Marianne Design
Letters : Waffle Flower (?)

Ik wens iedereen langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een DT kaart voor 'In 't Woefke'. Hopelijk heb je nog even tijd om langs te komen ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x



donderdag 9 januari 2020

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
het blog van '52 weeks to christmas' bestaat 5 jaar ! Dat betekent een klein feestje ! Ingrid organiseert vanaf nu, 3 weken lang een challenge om iets van 5 op je kerstkaart te verwerken. Dat kan zijn, het cijfer 5, maar ook 5 sterren / herten / bomen / kerstbollen.... verwerken op je kaart is een mogelijkheid. Ik ging deze keer aan de slag met het getal 25, van 25 december, lekker veel bling bling er op, hieronder het resultaat.

Papier : Grote blok die maar niet opgeraakt
Bomen : Alexandra Renke
Cijfers : Internet
Sentiment : Creative Expressions

Wil jij graag meedoen ? Dat kan, link dan je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je zeker en vast wel een bezoekje.

Wilde jullie nog bedanken voor de beterschapswensen van iedereen. Ondertussen terug aan het werk, maar het 'beestje' is nog steeds niet helemaal uit mijn lijf, jammer genoeg ! Het hoesten, niezen blijven lekker aanwezig, gek word ik er van...

Bedankt voor je bezoekje, ik zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart, tot dan !
Groetjes, Martina
x


woensdag 8 januari 2020

Hello baby !

Goeiemorgen iedereen,
tijdens de vakantie kwam ik tot de ontdekking, dat mijn productie de laatste 3 maanden (sinds de start van het schooljaar) wel heel laag was. Geen enkel 'gewoon' kaartje om in de voorraaddoos te stoppen groeide nog uit mijn handen. Enkel de 'verplichte' kaartjes, de bestellingen, die heb ik wel gemaakt, maar die komen in de afdeling 'persoonlijke kaartjes' vaak terecht. Wel een heleboel gekleurde plaatjes die netjes liggen te wachten om verwerkt te worden.
Na een week ziek te zijn geweest, ben ik dan maar even in een soort 'stroomversnelling' gegaan om ook wat 'gewone' kaartjes te produceren. Niet te veel tralala, maar vooral, papiertjes opgebruiken, de gekleurde prentjes verwerken.
Zo werden de twee onderstaande baby kaartjes dan ook 'geboren'.

Papiertjes : Boekenvoordeel
Olifantje : Marianne Design, gekleurd met ZIG
Cirkel : Artemio
Vlaggenlijn : Joy

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kerstcreatie, tot dan !
Groetjes, Martina
x




maandag 6 januari 2020

Elke maandag een persoonlijke (soms een beetje rare) kaart 238 : Emilie & Wouter

Goeiemorgen iedereen,
de kerstvakantie voorbij, de wekker op, het echte leven start weer op ! We zijn er klaar voor, de kids waarschijnlijk ook....
Vandaag heb ik voor jullie een lange, persoonlijke kaart, die werd aangevraagd door een ex-collega van me. Ze wilde een beetje een sjiekere versie hebben en zoveel mogelijk gegevens op verwerkt. De dresscode was 'donkerblauw', dus ook dat moest zeker mee op de kaart.
Elk plaatje heeft zo z'n betekenis... Emilie en Wouter houden van een lekker glaasje wijn, hij fietst graag, zij houdt van mooie brillen en gaat graag shoppen, ze gaan graag op reis, ze verbouwden onlangs hun huis en trouwden in een 'kasteel'. Kortom, een heel verhaaltje op het kaartje.
Veel verschillend materiaal dus...

Hartjes : Memory Box
Letters : My Favorite Things
Sentiment : Joy
Glazen en flessen : My Favorite Things en ???
Fietsen : Marianne Design
Kostuum : My Favorite Things
Brillen : ???
Fashionistas : Internet
Huisje : My Favorite Things
Wereldbol : Sizzix
Vliegtuig en auto : Geen ideee meer
Bloemetjes : Impression Obsesssion
Kasteeltje : Marianne Design
Koppel : Impression Obsession

Ik wens jullie langs deze weg alvast een fijne start van de (werk) week toe en zie jullie graag woensdag terug voor een verse kaart, tot dan !
Groetjes, Martina
x