donderdag 30 november 2023

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Werken met een embossingfolder

Goeiemorgen iedereen,
laatste donderdag van de maand ! We trappen hier een nieuwe challenge af met het team van '52 weeks to christmas'. Deze week willen we een kerstkaartje zien met gebruik van een embossingfolder.
Ik dook eens in mijn 'oude voorraaddoos' en vond nog een setje cirkels die ik heel lang geleden al een keertje emboste. Die vond ik wel leuk om als achtergrond te gebruiken op onderstaande kaart. 

Herten : Marianne Design
Sentiment : Studio Light
Embossingfolder : Cuttlebug
Papier : Action

Wil jij graag meedoen en kans maken op een weggeefje ? Link dan je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas'. Dan brengt een DT je vast nog een bezoekje.
Ik doe in de loop van vandaag hopelijk mijn rondje voor het kleurenkaartenteam. Gisteren werd mijn dag nog vrij onverwachts opgevuld met verrassende, onvoorziene omstandigheden. 
Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse DT kaart voor 'In 't Woefke'. Kom je dan weer even kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x



woensdag 29 november 2023

Kleurenkaartenteam 11 de schakel : Roest en crème

Goeiemorgen iedereen,
wat gaat de tijd snel ! Het is ondertussen alweer de laatste woensdag van de maand ! Het kleurenkaartenteam trekt jullie dag op gang. Deze keer met de kleurtjes roest en crème. Ze werden door Nelleke gekozen. Een mooie, elegante kleurencombo werd het, dat je voor veel soorten kaartjes kan gebruiken. Ik maakte er een eenvoudige kerstkaart van deze keer...

Sentiment : Wibra
Snijmal : Boekenvoordeel

Uiteraard ben ik niet alleen vandaag ! Ondanks de drukke periode, kan ik weer op een mooie lijst deelnemers rekenen, dat is fijn.
Hieronder iedereen die zich heeft opgegeven en in de loop van vandaag een kaartje publiceert.



Breng alle deelnemers een bezoekje vandaag of in de loop van deze week en laat zeker een reactie achter, want daar gaat het hier tenslotte om !

Ik wens iedereen langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse uitdaging van '52 weeks to christmas'. Doe je daar ook weer gezellig mee ?
Tot morgen alvast !
Groetjes, Martina
x


maandag 27 november 2023

Elke maandag een persoonlijke kaart : Zayn

Goeiemorgen iedereen,
onlangs werd Zayn geboren, daar hoort natuurlijk een gepast kaartje bij. Ik kreeg eerst het kaartje digitaal doorgestuurd... Het was even zoeken naar het juiste groen. Foto's blijken echt geen goede richtlijn om de juiste kleur te bepalen, dat heb ik al meermaals ondervonden. 
Maar kijk, door voorwerpen aan te duiden, die ik ook in mijn bezit had, vonden we dan toch de juiste kleur.
Ik nam er weer eens al mijn 'droogbloemen' bij en maakte het kaartje zo goed als kon na.

Achtergrond : Distress Inkt
Letters : Memory Box
Droogbloemen : Allerlei
Gouden spikkels : Stampin Up
Hoera : Carlijn Design

Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne werkweek toe. 
Denken jullie nog aan het kleurenkaartenteam ? Als je nog wil meedoen, dat kan, je kan je opgeven tot vanavond, dan kom je in de lijst.
Ik zie jullie graag woensdag terug !
Groetjes, Martina
x




zaterdag 25 november 2023

Veel beterschap !

Goeiemorgen iedereen,
in juni had ik een beterschapskaartje nodig. Vrij snel wilde ik het maken, tussen alle drukte in juni van het schooljaar. Daarom ben ik blij met een aantal snijmallen die je maar even uitdraaien kan en je meteen een tof resultaat geven. Met het stoere papier van de Action (jammer genoeg niet meer te verkrijgen), is er niet meer nodig, de boodschap is duidelijk.
Ik plakte het deeltje links voor een 4 tal centimeter vast, zodat het net een beetje een andere kaart wordt dan normaal.

Papier : Action
Beterschap : Studio Light

Ik start mijn weekend met een teamdag in Nederland met het 52 weeks to christmas team. Heb er zin in ! Het is een eindje rijden, maar dat heb ik er zeker voor over, vorig jaar was het al supergezellig, dus ben benieuwd om iedereen terug te zien.
Ik wens jullie ook alvast een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan,
groetjes, Martina
x

donderdag 23 november 2023

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
hebben jullie dat ook.... een doos met (bijna) afgewerkte afdrukjes / plaatjes die oooooit wel een keertje leuk vond, en ooooooit wel eens ging / gaat gebruiken ? Wel, bij mij is dat een hele schoendoos vol. Daarom, dit initiatief om mijn lieve Tilda, die helemaal ingekleurd was, behalve haar truitje te verwerken op een kaartje. 
Maar kijk, op deze manier hebben we weer een leuk kaartje voor onze donderdag, 52 weeks to christmas geklaard. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, denk ik dan...

Papier : Action
Merry Christmas : Alexandra Renke
Afdrukje : Magnolia, gekleurd met Distress Ink

Wil je graag mee van de partij zijn vandaag met je kerstkaart ? Dat kan, link je kaartje op het blog van 52 weeks to christmas, dan kom je automatisch mee in de lijst en brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x








woensdag 22 november 2023

Heel veel warme wintergroetjes voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
het laatste kaartje voor DT 'In 't Woefke' voor de maand november. Alweer een kerstkaartje, of een winterkaartje. Ik haalde nog een keer het beertje boven. Die gebruikte ik volgens mij ook nog niet zo vaak... Maar kijk, hier krijgt hij helemaal de hoofdrol. De achtergrond maakte ik met Distress Ink, in een ietwat minder doorsnee kerstkleurtjes, maar vind hem wel geslaagd.

Achtergrond : Distress Inkt
Achtergrond : Lawn Fawn
Sentiment : Marianne Design
Beertje : Marianne Design

Ook deze keer nodig ik je van harte uit om een bezoekje te brengen aan de winkel 'In 't Woefke' in Deurne. Daar kan je meteen ook je spulletjes aanschaffen om zelf aan de slag te gaan... Je weet het... het is nu echt niet zo lang meer. Vanaf 7 december kunnen de kerstkaartjes op de bus, of niet ? 
Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne dag toe en zie jullie morgen weer voor een kerstkaartje voor DT '52 weeks to christmas'.
Zie ik jullie dan weer terug ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x





maandag 20 november 2023

Elke maandag een persoonlijke kaart : Fabiola

Goeiemorgen iedereen,
Fabiola houdt van bakken en koken. Daar moeten we dan toch wel een gepast kaartje voor kunnen maken ? Nietwaar ? Jawel hoor ! Snijmallen over bakken en koken genoeg op voorraad. Enkel het dessignpapier ontbrak. Dat heb ik dan maar van het internet geplukt, wel erg leuk vond ik.
Ik maakte er weer een gate-fold card van, altijd weer dat extra binnenin... Dit modelletje zag je al een paar keer voorbij komen, er komen er nog... 

Papier : Internet en Marianne Design
Sentiment : Marianne Design
Gefeliciteerd : Marianne Design

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de (werk)week toe en zie jullie haal graag woensdag terug voor een verse kaart, voor DT 'In 't Woefke',
tot dan !
Groetjes, Martina
x




zaterdag 18 november 2023

Sterkte kaartje

Goeiemorgen iedereen,
een tijdje geleden had ik een condoleance kaartje nodig. Wilde geen klassieke versie maken, maar iets met 'droogbloemen'. Vermits ik zelf geen droogbloemen in mijn bezit heb, blijf ik de sfeer met snijmallen maken. Het serene papier hielp de sfeer te behouden die ik wilde.

Papier : Action
Droogbloemen : Alexandra Renke, Action,...
Sterkte : Carlijn Design (dacht ik)

Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x




donderdag 16 november 2023

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, 52 weeks to christmas, dus kerstkaartjesdag. Wie in België woont, weet dat het opsturen van kaartjes altijd goedkoper is als je binnen het formaat blijft... Anders lopen de verzendingskosten vrij snel op. Zeker als je weet dat er wel een hele stapel vaak hier vertrekt... 😂
Daarom is het de kunst om binnen formaat toch een kaartje te maken, dat net dat iets meer heeft dan een gewone kaart. Wie mij een beetje kent en al een tijdje volger is, weet dat ik fan ben van kaarten met pop-up, schuif, draai deeltjes. Zo ook deze kaartjes maakte ik met net dat tikkeltje extra. Een pop-up gedeelte vooraan op de kaart. Dit modelletje heb je al eerder gezien en is erg dankbaar om te maken. Lekker wat designpapier opgebruiken. 

Sentiment : Taylored Expressions
Sterren : Stampin Up

Uiteraard ben ik niet alleen die kerstkaartjes maakte vandaag, ga gerust even kijken op het blog van '52 weeks to christmas', laat je inspireren. Link je kaartje op het blog, dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse creatie. Kom je dan weer even kijken ?
Groetjes, Martina






woensdag 15 november 2023

Een emo kaartje

Goeiemorgen iedereen,
tijdens de zomervakantie kreeg een hobbydinnetje een emo kaartje van me. Ze kreeg de laatste tijd serieus wat te verwerken. Om te tonen dat ik geregeld aan haar dacht, maakte ik deze kaart.
Gewoonlijk gebruik ik de tekstvakjes van het papier van de Action nooit, maar deze keer kwamen ze heel goed van pas. 
Het kaartje werd ondertussen afgegeven en zeer gewaardeerd, dat doet goed.

Papier : Action
Model kaartje : Brigitte Gayant

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x







maandag 13 november 2023

Elke maandag een persoonlijke kaart : Yarne 21

Goeiemorgen iedereen,
in september werd Yarne 21 jaar. Hij volgt sinds dit jaar een opleiding Game Design, tja, wat maak je dan voor kaartje voor zo'n kerel ? Niet eenvoudig. Ik liet vooral het papier voor zich spreken. 
In het pop-up gedeelte verwerkte ik zijn naam. Was er nog niet uit om de strook in 6 stukken te doen, dus moest het maar even zo. Dit vond hij uiteraard esthetisch niet helemaal correct 😂. Maar goed, vind dit modelletje heel erg leuk. Er volgen er zeker en vast nog een heleboel met dit !

Papier : Blokje van Wibra
Happy : Taylored Expressions
Grote letters : Stampin Up
Model kaartje : Floating fold card

Ik wens jullie langs deze weg alvast een hele fijne start van de (werk) week toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse kaart.
Heb je dan weer even tijd om te komen kijken ? Prima! Tot dan !
Groetjes, Martina 
x

EXTRA MEDEDELING OVER HET KLEURENKAARTENTEAM :
Bij het aanmelden van het kleurenkaartenteam, waren vele dames zeer snel, maar reeds aan de beurt geweest dit jaar. Ik zocht dus ook deze keer de eerstvolgende die dit jaar nog niet mocht kiezen, dat is Jantine geworden. Zij werd reeds gecontacteerd om haar kleuren te bepalen. 
Bedankt voor jullie enthousiasme iedere maand !






zaterdag 11 november 2023

Merry Christmas voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
we glijden het weekend in... De kerstdagen tegemoet met DT 'In 't Woefke'. Ik help je met deze keer weer een kerstkaartje. Deze keer maakte ik de achtergrond met Brusho, waar ik een beetje goud in verwerkte. Een leuk groot sentiment van Lawn Fawn in het goud staat mooi in het midden te pronken. Ik nam er ook nog een keer de sneeuwster van Lawn Fawn er bij om de achtergrond een beetje 'diepte' te geven.

Achtergrond : Brusho
Sentiment : Lawn Fawn
Sneeuwsterren : Lawn Fawn

Wil jij graag dit kaartje en meer bekijken ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel 'In 't Woefke'. Inge zal je vast wel wat advies geven als je dat nodig hebt. En anders ? Lekker kiezen uit het ruime aanbod, zou ik zeggen !
Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x


donderdag 9 november 2023

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
vandaag is het alweer donderdag ! Het team van '52 weeks to christmas' trekt jullie weer op gang, om een kerstkaart te publiceren. Uiteraard mag het ook een Nieuwjaarskaartje zijn... Daar hebben jullie nog een extra weekje de tijd voor om ze op te sturen. Ik weet van sommige mensen, dat ze liever een Nieuwjaarskaartje hebben, dus bij deze...
Ik maakte er ineens 3 op een rij, proberen om mijn patroonpapier goed te benutten en ik denk dat het met dit modelletje weer goed gelukt is (alleen zie je het niet echt in mijn voorraad....).
Ik maakte er ook weer een bijzondere binnenkant van. Je zag dit modelletje al in het kaartje van Miek, maar die was in een vierkant model uitgewerkt. Deze keer heb ik me netjes aan het 'binnenformaat' gehouden en kan dus in een gewone envelop.

Papier : Action
Model kaartje : Pop-up page card
Grote cijfers : Alt&New

Spring jij ook vandaag mee op de 'kar' en plaats je een kerstkaartje / Nieuwjaarskaartje ? Dat is fijn ! Link je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas' en dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart voor DT 'In 't Woefke'. Kom je dan weer even piepen ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x