maandag 28 oktober 2024

Elke maandg een persoonlijke kaart : Jirina, Lien, Joke, Sofie

Goeiemorgen iedereen,
vandaag een reeks kaartjes voor collega's die weggingen uit onze school. Ik gebruikte aangepast papier om zo hun klasthema wat te verwerken. Jirina had geen eigen klas, maar houdt wel van regenbogen; Lien had de dino klas, Sofie had de pinguin klas en Joke had de onderwaterklas.

Papier : Action

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor het kleurenkaartenteam.
Je kan je vandaag nog opgeven als je toch wil meedoen.
Tot woensdag !
Groetjes, Martina
x








zaterdag 26 oktober 2024

They say it's your birthday

Goeiemorgen iedereen,
vandaag twee eenvoudige kaartjes. Gewoon, om de voorraad wat aan te vullen. Ik vond nog een net niet afgewerkte kaart van een aantal jaar geleden. Het modelletje waarin de twee afdrukjes verwerkt werden, werkte niet, dus sneed ik ze los en verwerkte ze op twee aparte kaartjes.

Embossingfolder : Cuttlebug
Afdrukjes : Stampin Up

Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x





donderdag 24 oktober 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
zoals jullie ondertussen weten, loopt de challenge van het team '52 weeks to christmas',  'maak een kaart waar iets draait, beweegt, schuift' voorlopig nog verder. Deze onderstaande kaartjes kunnen jullie nog wat inspiratie bezorgen indien je die nodig hebt. Ook hier weer, de buitenkant eenvoudig, binnenkant net dat beetje extra.

Afdrukje buitenkant : Cats On Appletrees
Sentiment voorkant : Antwerp Stamps
Sentiment binnenkant : Griet Bertels
Cijfers : Marianne Design

Wil je nog graag meedoen met de challenge ? Dat kan ! Link je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas' deze maand. Heb je een 'gewone' creatie ? Geen probleem, daar heb je enkel vandaag nog de tijd voor. 
Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart,
tot dan,
groetjes, Martina
x








woensdag 23 oktober 2024

2025 voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
vandaag mijn derde en laatste projectje van de maand voor DT 'In 't Woefke'. Deze keer gebruikte ik een setje met herfststempels. Ik nam de twee stempels met dennenappels er bij, stempelde ze een aantal keer naast elkaar, gebruikte de masking techniek. Kleurde ze in met potloden, geeft weer een speciaal effect op deze manier. 
Ik door in mijn voorraad cijferstempels en vond nog dit (al iets ouder) setje. Het paste wel in dit concept, denk ik. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de cijfers ook nog in te kleuren, deze keer heb ik dat niet gedaan.
Ik spatte er nog wat witte vlokjes over, zo krijg je een meer winters effect.

Cijfers : Papermania
Afdrukjes dennenappels : Studio Light

Wil je deze kaart en andere kaartjes live bekijken / betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne, 'In 't Woefke'. Inge helpt je graag op weg.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een kerstkaart voor DT '52 weeks to christmas'. 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x



maandag 21 oktober 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Patricia

Goeiemorgen iedereen,
Patricia mocht onlangs 59 kaarsjes uitblazen. Dit was een bestelling van mijn zoon voor de moeder van een vriend van hem. Wat lief. Omdat ik de dame zelf niet ken, ging ik voor 'veilig' papier. Daar is dit blokje van de Action toch weer wel bruikbaar voor. 

Papier : Action
Letters : Lawn Fawn
Sentiment : Carlijn Design

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de (werk) week toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse kaart. Kom je dan weer even een kijkje nemen ? Tot dan !
Groetjes, Martina
x