donderdag 29 februari 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Kleine restjes papier in combinatie met sneeuwvlok

Goeiemorgen iedereen,
na het afsluiten van het kleurenkaartenteam gisteren, volgt altijd een nieuwe challenge voor het '52 weeks to christmas' team. Deze keer willen we kleine restjes papier zien in combinatie met een sneeuwvlok.
Dit kan niet moeilijk zijn ? 
Hieronder alvast mijn voorbeeldjes, restjes genoeg, zou ik zeggen !

Kader : Alexandra Renke
Bomen : Marianne Design
Tekst : Marianne Design
Restjes papier : Action

Wil jij ook graag meedoen met deze challenge, die trouwens sinds dit jaar een hele maand open staat, dat kan, link je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas'. Zo kom je in de deelnemerslijst en krijg je vast een bezoekje van een DT lid.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne (extra) donderdag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart,
tot dan 
groetjes, Martina
x

woensdag 28 februari 2024

Kleurenkaartenteam 2de schakel : Celeste en donkerpaars

Goeiemorgen iedereen,
vandaag is het de laatste woensdag van de maand februari. Ook deze keer, vonden een heleboel bloggers de weg naar hier om zich in te schrijven voor het kleurenkaartenteam, hoe leuk is dit ! Deze maand,
koos GerJanne donkerpaars bij het celeste van Colien.
Een weer, denk ik, toegankelijke kleurencombo.
Ik ging nog een keertje aan de slag met mijn Distress Inktjes voor de achtergrond, gebruikte ze ook meteen om alles in te kleuren. Hieronder het resultaat. 

Achtergrond : Distress Ink
Afdrukjes : Setje van bij Action (?)
Sentiment : Simon Says

Uiteraard ben ik vandaag niet alleen... Hieronder de lijst met deelnemers die zich ook weer aan deze uitdaging waagden. Breng hen allemaal een bezoekje, vergeet geen reactie achter te laten. Lukt dit niet vandaag ? Niet erg, maar probeer toch deze week bij iedereen te passeren.


Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een kerstkaart,
kom je dan weer even kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x
maandag 26 februari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Nicole

Goeiemorgen iedereen,
een verse week, een verse kaart. Deze keer een kaartje dat richting Nicole ging. Zij is fotografe en houdt van de natuur, bloemen. Dat zorgde er voor dat ik mijn snijmal van Marianne Design van het fototoestel nog een keertje opzocht. Die kreeg dan meteen de hoofdrol op deze kaart.
Ook de binnenkant moest er aan geloven, dit modelletje heb je al een keertje gezien... Het zal geregeld terugkomen.

Papier : Action
Bloemen : Sizzix
Tickets : Hero Arts
Grote letters : Stampin Up
Fototoestel : Marianne Design

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de (werk)week toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor het kleurenkaartenteam.
Wil je nog meedoen ? Dat kan ! Vanavond sluit Mister Linky af.
Tot woensdag,
groetjes, Martina
x
 

zaterdag 24 februari 2024

Gefeliciteerd voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
kaartjes met vriendschap voor DT 'In 't Woefke' sluit ik af met deze kaart. Het lieve jongetje, dat veel vriendschap geniet van zijn hond en zijn vliegtuigje in de hand, meer hoeft dat soms niet te zijn. Het blijft 1 van mijn favoriete stempels van Penny Black. Een stoer papiertje op de achtergrond, werd het een fijn kaartje voor eventueel een verjaardag voor een jongen. 

Afdrukje : Penny Black, ingekleurd met aquarel potloden
Papier : Marianne Design
Gefeliciteerd : Carlijn Design

Wil je graag dit kaartje bekijken / betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne, 'In 't Woefke'. Inge helpt je graag op weg. Deze stempel hangt nog in beperkte oplage in de winkel, wil je hem graag ? Stuur Inge dan een berichtje of een telefoontje, ze houdt hem voor jou opzij.
Ik wens jullie langs deze weg nog een heel fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
xdonderdag 22 februari 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus kerstkaartjesdag, samen met het DT van '52 weeks to christmas' willen we jullie warm maken om weer een kerstkaartje te maken. Deze komt ook weer uit mijn fameuse voorraaddoos. Enkel het mutsje en sjaal moesten nog ingekleurd worden, die laat ik altijd nog even ongekleurd, tot ik weet op welk papier ik het afdrukje wil verwerken.
Ik nam weer het leuke blokje van Marianne Design er bij, met deze pastelkleurtjes, krijg je toch een beetje ander effect dan de traditionele kerstkleurtjes. 

Papier : Marianne Design
Sneeuwsterren : Pons van Artemio
Afdrukje : Digi van Stampfairy, ingekleurd met copics
Sentiment : Marianne Design

Willen jullie ook graag deelnemen aan de kerstkaartjesdag ? Dat kan, link je kaartje op het blog van 52 weeks to christmas, dan brengt een DT lid je zeker een bezoekje.
Ik wens jullie nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart voor DT 'In 't Woefke'. Kom je dan weer even kijken ? 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x