donderdag 1 juni 2023

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge reminder : Kerstshoppen

Goeiemorgen iedereen,
na een toffe kleurenkaartenteam dag, volgt altijd een uitdaging van het DT van '52 weeks to christmas'. Zo ook deze keer. We glijden stilletjes een nieuwe maand in en vragen jullie om alsnog mee te doen met de lopende challenge : kerstshoppen.
Ik nam er nog eens een autootje bij, volgeladen met pakjes. Ben benieuwd wat jullie er van maken !

Papier : Action
Bomen, pakjes, auto : Alexandra Renke

Wil jij graag meedoen met een 'gewone' wekelijkse kaart ? Dat kan uiteraard ook. Link je kaartje(s) op het blog van 52 weeks to christmas, dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne zonnige dag toe en zie jullie zaterdag terug voor een vers projectje voor DT ' In 't Woefke'.
Kom je dan weer even piepen ? 
Tot dan !
Groetjes,Martina
x
woensdag 31 mei 2023

Kleurenkaartenteam 5de schakel : Mauve met goud

Goeiemorgen iedereen,
vandaag de laatste woensdag van de maand mei. Vrij veel tijd hebben we gehad om goed na te denken wat we met de kleurencombo gingen doen van deze maand.
Voor mij, was het eigenlijk wel vrij snel beslist moet ik zeggen. Na het spelen met de hot foil tijdens een hobbydinnen dag, was het wel duidelijk op welke manier ik het goud in het projectje zou verwerken. Hieronder mijn resultaat. 

Hot Foil Happy Birthday : My Favorite Things
Hot Foil strepen : Spellbinders

Uiteraard ben ik niet alleen, ook deze maand niet. Ik mag weer rekenen op een groot team, dat zich weer in deze avontuurlijke uitdaging heeft geworpen. Breng hen ook allemaal een bezoekje, en laat een reactie achter, daar gaat het tenslotte om !


Ik wens iedereen langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kerstkaart.
Tot dan!
Groetjes, Martina
x
maandag 29 mei 2023

Elke maandag een persoonlijke kaart : Patricia

Goeiemorgen iedereen,
zoals ik al zei voor het weekend, heb ik ook nu weer een double pop up kaart voor jullie. Deze was 1 van mijn eerste uitvoeringen. Ze ging richting Patricia, die 60 werd. Daar hoort uiteraard een gepaste kaart bij met een extraatje....
Tja, meer uitleg hebben jullie ondertussen niet meer nodig denk ik...

Papier : Zeer oud setje van bij Pipoos
Letters : My Favorite Things
Bloemen : Stampin Up
Wolkjes : Lawn Fawn
Sentiment : Lawn Fawn
Cijfers : My Favorite Things
Hip Hip Hooray : Creative Expressions

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor het kleurenkaartenteam. 
Wil je je graag nog opgeven, dat kan tot vanavond.
Ik zie jullie graag woensdag weer,
groetjes, Martina
x

zaterdag 27 mei 2023

Hooray, double pop up card

Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik voor jullie weer een double pop up kaart. Dit modelletje heeft ook weer mijn hart gestolen. Gewoon, omdat je weer heel erg veel dessignpapier kan verwerken, de techniek eigenlijk vrij eenvoudig is en toch de nodige 'aha' beleving geeft. Daarom .... 😂 Er volgde een hele reeks, dus zet je maar schrap ! 

Papier : Action
Hooray : Lawn Fawn
Hap py : Studio Craft Lab
Birthday : Simon Says
Techniek kaart : Double pop-up card 

Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x


donderdag 25 mei 2023

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
vandaag, de laatste donderdag van de maand, dus ook meteen een nieuwe challenge van het DT van '52 weeks to christmas'. Deze keer willen we 'kerstshopping' zien. Ik vond het persoonlijk heel erg moeilijk. Tot ik mijn stempelset in mijn voorraad zag zitten, ontstond het idee om onderstaande kaart te maken.
Ik laadde de auto overvol, ik denk zelfs strafbaar op die manier... 😇. Maar goed, hopelijk raken ze veilig thuis.

Stempelset : Hello Bluebird, ingekleurd met copics
Papier : Action
Sentiment : Craft Emotions

Wil jij ook graag meedoen met deze challenge ? Dat kan ! Link dan deze week je kaartje op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast een bezoekje.
Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag dit weekend terug voor een verse creatie.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x