woensdag 30 juni 2021

Kleurenkaartenteam 2021 : 6de schakel : Neongroen en antraciet

Goeiemorgen iedereen,
De allerlaatste woensdag van deze maand én van dit schooljaar. Ons rest nog een vergadering en afsluiting en dan begint de vakantie ! (= de leerlingen zijn er niet, maar we zitten al met een teen voor te bereiden voor het volgende schooljaar 😊). 
Nelleke mocht de nieuwe kleurencombo van deze maand bepalen. Ze nam het neongroen mee in haar keuze en koos antraciet grijs er bij.
Ik dook nog een keertje in mijn voorraadje digi's van Stampfairy, waar ik enkele jaartjes het dessignteam mocht versterken en vond dit geluksbeertje terug. Jammer genoeg bestaat het merk niet meer. Gelukkig heb ik nog wel een voorraadje leuke digi's.

Papier : Stampin Up
Afdrukje : Stampfairy, digi gekleurd met copics
Sentiment : Craft Emotions

Hieronder weer een mooie lijst deelnemers van deze maand. Breng hen allemaal een bezoekje en vergeet vooral geen reactie achter te laten !


Ik wens iedereen langs deze weg nog een hele fijn dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kerstcreatie.
Bedankt allemaal !
Tot morgen,
groetjes, Martina
x




maandag 28 juni 2021

Elke maandag een persoonlijke kaart : 315 : Paa

Goeiemorgen iedereen,
de laatste maandag van juni breekt aan. Vandaag een persoonlijk kaartje voor Paa. Het stond zo op mijn bestellijstje.... Voor ik aan de kaart begon, vroeg ik toch nog even voor de zekerheid of dit klopte, en ja hoor... Dus, bij deze.
Paa is een fan van vogels. Ik viste deze stempel nog even uit mijn voorraad. Heb hem al een hele tijd, gebruik hem erg weinig, maar kijk, nu mocht hij toch nog even de hoofdrol spelen op onderstaande kaart.
De achtergrondstempel is van Hero Arts, dus niet uit een boek of woordenboek, die bestempelde ik ook lichtjes in hetzelfde kleurenpallet als de rest van de kaart.

Achtergrondstempel : Hero Arts
Cijfers : Marianne Design
Stempel vogels : Crafy Individuals
Sentiment : My Favorite Things

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne start van de (werk)week toe en zie jullie graag woensdag terug voor het kleurenkaartenteam. 
Als je toch nog beslist om nog mee te doen, dat kan, vanavond sluit de lijst zich af.
Tot woensdag !
Groetjes, Martina
x




zaterdag 26 juni 2021

Bedankt ! Buttons voor juffen !

Goeiemorgen iedereen,
het schooljaar loopt nu echt op z'n eind. Vorige week de proclamaties afgewerkt bij ons op school, nu rest nog het opruimen van de klassen en wisselen van materiaal (ik wissel elk jaar tussen 5de en 6de leerjaar). Die wissel is eigenlijk wel handig, want dan wordt de klas ook een keertje net iets grondiger opgeruimd 😏
Maar goed, zoals ieder jaar krijg ik de vraag om iets te maken voor de juffen van mijn collega's. Ik probeer telkens weer iets anders uit. Omdat ik nu de trotse bezitter ben van een fantastisch button machien, wou ik daar zeker en vast wel iets mee doen.
Enkel een button is maar triest, ik maakte er kaartjes omheen, hieronder de resultaten...

Papier : Action
Bedankt : Coosa
Buttons : Met button maker WeR Memory Keepers

Ik wens jullie langs deze weg alvast een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x





donderdag 24 juni 2021

52 weeks to christmas : Elke donderdag een kerstkaart : Challenge : Gebruik sneeuwpoppen op je kaart

 Goeiemorgen iedereen,
vandaag alweer donderdag. Kerstkaartjes op het menu ! Ook deze keer, mijn favoriete pull-flip card zal ik hem maar noemen (je trekt en het flipt...) 😃. Ik blijf het een tof modelletje vinden... Maar de stapel patroonpapier.... die slinkt jammer genoeg nog niet echt.

Papier : Action
Bomen : Marianne Design
Bergjes : Lawn Fawn
De vrolijke kerstfiguurtjes : Pretty Pink Fresh gekleurd met copics

Ook vandaag kan jij je kerstkaartje linken op het blog van '52 weeks to christmas'. Als je dat doet, krijg je vast wel een bezoekje van een DT lid. Niet vergeten hoor !
Ik wens jullie langs deze weg, een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x



woensdag 23 juni 2021

What's up buttercup ?

Goeiemorgen iedereen,
vandaag mijn 3de en laatste projectje voor deze maand voor 'In 't Woefke'. Ik leende van Inge het set van Polkadoodles, deze leuke paddenstoel. Zocht wat inspiratie op het internet en kwam een ingekleurde versie tegen, helemaal in geel / bruine / oranje tinten. Die heb ik gebruikt om ook mijn afdrukje in te kleuren. 
De bloemen zijn normaal gezien  niet zo 'hoog', daar tekende ik met een stiftje de stelen wat bij, het neemt niet zo nauw, ik denk dat dat toch wel aardig gelukt is.
Om het niet enkel te houden bij de grote stempel van dit set, maar ook de kleintjes een beetje in de picture te zetten, gebruikte ik die binnenin. Zo krijgt iedereen op zijn beurt, de hoofdrol.

Afdrukje : Polkadoodles, gekleurd met Caran D'Ache, aquarelpotloden
Ruitjespapier : Crafts-Too (maar Inge heeft zeker wel een ander merk dat daarvoor kan dienen)

Wil je graag deze kaart en ook de andere kaartjes van het DT, Inge en Maries bewonderen ? Dat kan ! Breng dan snel een bezoekje naar de winkel in Deurne. 
Ik wens je nog een heel erg fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een kerstkaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x






maandag 21 juni 2021

Elke maandag een persoonlijke kaart : 314 : Alex

Goeiemorgen iedereen,
we gaan de laatste volle schoolweek in.... Nog wat eindtoetsen afnemen en dan wordt het (weer) een rush naar alle afwerking, verbeteringen, rapporten, proclamaties... En dan blijft ook nog de opruim en de wissel van de klas op het menu staan. Kortom, ben al blij dat de hittegolf voorbij is. Nu kunnen we weer allemaal 'normaal' functioneren zou ik zeggen.
Het wordt nog pittig, maar we weten dat we er door moeten, we kunnen dit, het moet gewoon 😉
Vandaag heb ik voor jullie weer een pop-up kaartje voor Alex. Die een grote fan is van film, maar ook van muziek. Daarom, even alle snijmallen en stempels bovengehaald om zijn wens te vervullen.

Instrumenten snijmal vierkant : Yvonne Creations
Tickets : Hero Arts
Achtergrondstempels : Ooit eens 2de hands van iemand overgekocht...
Filmstrip : Katzelkraft
Sentimenten : C.C. Design
Pop - Up : Karen Burniston
Papier binnenin : Tim Holtz
Letters naam : Frantic Stamper
Sentiment binnenin : Simon Says
Filmboord op pop - up ball : Sizzix
Koptelefoon en co. : My Favorite Things

Ik wens jullie langs deze weg nog veel succes met alle examens die ook bij jullie passeren thuis.
Ik dank jullie allemaal voor je bezoekje en ik zie jullie graag woensdag terug, voor  mijn laatste kabouterprojectje van DT 'In 't Woefke'.
tot dan !
Groetjes, Martina
x





zaterdag 19 juni 2021

Dag van de directeur

Goeiemorgen iedereen,
na een broeiende week in het klaslokaal, kondigt het 'iets frissere' weekend zich aan... Even afkoelen zal voor iedereen deugd doen. 
Vandaag heb ik een kaartje dat richting onze directie ging, die we jaarlijks in de bloemetjes zetten op de dag van de directeur. Daar hoort natuurlijk ook een gepast kaartje bij.
Ik maakte er een drieluik van, zodat ik ook lekker veel tekst kwijt kon.
Hieronder het resultaat...

Papier : Action
Grote letters Hoera : Crealies
Bloemen : My Favorite Things
Andere letters : Concord 9th

Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart. 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x


donderdag 17 juni 2021

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
kunnen jullie je goed verwarmen ? Hopelijk brengt deze versie kerstkaartjes je een beetje verfrissing ! 
Donderdag, dus naar alle traditie kerstkaartjesdag. Vandaag krijg je weer een pull - flip card, dat ik ook al met ander soort papier maakte.
Hier ook weer volop een blokje weggewerkt, dan ook nog de vilten diertjes, die jaren in mijn kast liggen en maar niet opgeraken. Het sentiment en de ijsster zijn ook nog overschotjes van andere projectjes.... Opgeruimd staat netjes. Jammer dat het nog (steeds) niet te zien is in mijn voorraadkast 😔
In ieder geval, hopelijk heb je zin om weer mee te doen met de bende van '52 weeks to chrismas' om blogland om te toveren in kerstsfeer...
Vergeet dan vooral je kaartje niet te linken op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je zeker en vast een bezoekje.

Papier : Wibra
Vilten diertjes : Wibra
Sentiment : Marianne Design
Ijsster : Pons van Martha Steward
Sentiment binnenin : Different Colors
'Trek' : Scrapbook Atelier

Ik wens langs deze weg iedereen een 'frisse' dag toe. Wij zitten voorlopig opgesloten in een klaslokaal, met enkele beglazing, geen zonnewering, met gemiddeld 5 graden warmer dan buiten. Hopelijk drijven mijn leerlingen niet van hun stoel tijdens hun eindtoets 😏
Bedankt voor jullie bezoekje en ik zie jullie graag zaterdag terug voor een volgende creatie,
tot dan !
Groetjes, Martina
x





woensdag 16 juni 2021

Bedankt voor het fijne schooljaar !

 Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik voor jullie wat inspiratie om juffen / meesters te bedanken. Deze doosjes dateren al van enkele jaren geleden. Dit jaar heb ik heel wat anders in petto (daar was ik dus het voorbije weekend al druk mee...), dat krijg je wel later te zien.
Hier was ook een beetje de mindset, zo veel mogelijk patroonpapier gebruiken en het toch leuk houden. Wel dat is aardig gelukt. Voor elk doosje heb je minstens 1 vel van 30 x 30 nodig, dan komen de dekseltjes er ook nog een keertje bij. Zo maak ik wat ruimte voor .... een nieuw blokje natuurlijk ! Dat ik ook dit weekend kocht. Ook die zie je later wel een keertje voorbij komen.
Ik vulde de doosjes met chocolaatjes en thee.

Papier : Action
Thee : Xenos
Chocolaatjes : Kruidvat
Stempels : Joy

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne dag toe en zie jullie graag donderdag voor een kerstkaartje,
tot dan !
Groetjes, Martina
x





maandag 14 juni 2021

Elke maandag een persoonlijke kaart : 313 : Kilian

Goeiemorgen iedereen,
een nieuwe, drukke week gaan we tegemoet. Daarom, deze kaartjes voorgeprogrammeerd en ben ik weinig aanwezig om op jullie blogs te reageren, sorry daarvoor.
Ik kreeg de vraag om een kaartje te maken voor Kilian, die van boerderijdieren houdt.
Dat is lekker makkelijk met het set van Tim Holtz, dat deze diertjes op een hele leuke, eenvoudige wijze voorstelt op de stempels. Ik maakte er een lange kaart mee, past netjes binnen formaat voor 1 zegel hier in Belgie.

Adrukjes : Tim Holtz, gekleurd met copics
Letters : My Favorite Things
Sentiment : My Favorite Things

Ik wens jullie langs deze weg allemaal een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie graag woensdag terug voor een volgend projectje.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x




zaterdag 12 juni 2021

Joehoe !

Goeiemorgen iedereen,
jawel, hier zijn we er weer ! De kabouters brengen jullie het goede nieuws dat je jarig bent ! Hahaha !
Indien je het zelf zou vergeten zijn, zullen deze gezellige wezentjes je er attent op maken. 
Ik verwerkte de afdrukjes op een interactieve, pop - up kaart. Het systeem geeft zo veel ruimte om veel op je kaartje te verwerken én wat dessignpapier op te gebruiken, als dat geen win win situatie is ?
De kabouters zijn van het 'baasje' Inge van 'In 't Woefke ' geleend om te verwerken. Ze heeft nog een aantal setjes in haar winkel. Zo kan je zelf ook eens aan de slag. 

Letters : Crealies
Kabouters, paddenstoelen : My Favorite Things
Ingekleurd met : Aquarel potloden Caran d'Ache
Sentimentjes : Marianne Design
Papier : Crafts - Too (maar verschillende merken zullen in de winkel aanwezig zijn, die er sterk op lijken)

Ik hoop jullie op deze manier wat meer inspiratie bezorgd te hebben. Wil je graag weten hoe het mechanisme nu juist werkt ? Breng dan een bezoekje aan de winkel in Deurne. Daar kan je dan meteen je keuze maken, Inge helpt je graag.
Ik wens iedereen langs deze weg een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart !
Tot dan !
Groetjes, Martina
x










donderdag 10 juni 2021

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

 Goeiemorgen iedereen,
donderdag blijft, ondanks deze tropische temperaturen, gewoon.... kerstkaartjesdag.
Deze keer amuseerde ik me met het stempeltje van My Favorite Things, dat al een hele tijd op mijn verlanglijstje stond. Ik vind haar zo lief en schattig... Heb dan ook meteen een hele reeks gemaakt, maar allemaal verschillend verwerkt. Die krijg je binnenkort.
Het DT van '52 weeks to christmas', wil ook deze week, graag jullie wekelijkse kerstkaart bewonderen. Vergeet niet je kaartje vandaag te linken, zodat je zeker een bezoekje krijgt van een DT lid.

Papier : Action
Sentiment : Stampin Up
Meisje : My Favorite Things, gekleurd met copics
Sneeuw : Lawn Fawn

Inspiratie te kort ? Klik dan even door naar het blog van '52 weeks to christmas', daar krijg je zeker en vast wel wat 'kerstkriebelknutsel' te pakken.
Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x