maandag 31 januari 2022

Elke maandag een persoonlijke kaart : 346 : Bram

Goeiemorgen iedereen,
in het kader van 'persoonlijke' kaartjes, heb ik voor jullie vandaag een verse kaart voor Bram. Bram houdt van voetbal en werkt bij de groendienst. Voetbal lukte nog makkelijk met al mijn spulletjes, groendienst daarentegen was een grote uitdaging !
Daarom, ging ik op zoek naar een gepaste afbeelding op internet. Dat werd deze 'handy' man, die alle spullen in 1 keer wil meenemen. Niet echt verstandig lijkt het me, maar goed...

Afdukje : Internet
Sentiment : Carlijn Design
Voetbal : Leanne Creative
Pop - up ball : Karen Burniston
Letters : Alt & New
Embossing mal : Crafts-Too

Ik wens iedereen langs deze weg een heel erg fijne (werk)week. Hopelijk met minder zieken / afwezigen dan de voorbije weken.
Woensdag heb ik voor jullie een verse kleurenkaartenoproep. Kom je dan weer even kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x





zaterdag 29 januari 2022

Buttons !

Goeiemorgen iedereen,
in juni maakte ik enkele bedankbuttons voor enkele collega's. Aan de slag met de computer en dan met de leuke buttong machine van WeRMemory Keepers. Ik kan je wel zeggen, eens je begint met dit toetstel, het niet stopt... Het is zo verslavend, je ziet plots in alles een button hahahaha...
Maar kijk, deze keer krijgen jullie er 4, er volgen er dus zeker wel meer.

Tekst : Zelfgemaakt met de computer
Buttons : We R Memory Keerpers button machine

Een kort berichtje, maar dat kan ook wel een keertje.
Ik wens jullie allemaal alvast een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart,
groetjes, Martina
x



donderdag 27 januari 2022

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Kaarsen op je kaart

Goeiemorgen iedereen,
na de laatste woensdag van de maand, volgt automatisch, de laatste donderdag van die maand. Je krijgt dus een verse oproep van het DT van '52 weeks to christmas' om mee te doen met een nieuwe challenge. Deze keer wordt er gevraagd om kaarsen op je kaartje te gebruiken. Ik ondervond, dat dat eigenlijk niet zo gemakkelijk was, maar kijk, heb er zelf een beetje een draai aan gegeven en gewoon het jaartal op verwerkt. Jawel, 2022, want deze kaart is ondertussen al vorige maand bij de bestemmeling toegekomen (alé, dat hoop ik toch). 

Papier : Action
Sentimenten binnenin : Wibra
Hertekop : Marianne Design
Sterretjes : Memory Box

Wil jij dus graag kans maken op een weggeefje ? Dat kan, meld je dan vanaf morgen aan met je kaartje met kaarsjes, op het blog van 52 weeks to christmas en wie weet....
Nog geen kaarsjes op je kaart ? Niet erg, vandaag kan je je 'gewone' kaartjes op het blog van '52 weeks to christmas' linken als je wil. Een DT lid brengt je vast wel een bezoekje.

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne donderdag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart, kom je dan weer even piepen ? Fijn !
Tot dan !
Groetjes,
Martina
x


woensdag 26 januari 2022

Kleurenkaartenteam 2022 : 1 ste schakel : Roestbruin en jeansblauw

Goeiemorgen iedereen,
jawel hoor ! De laatste woensdag van januari is alweer een feit ! Wat gaat het weer snel...
Nancy bepaalde voor deze eerste maand van het nieuwe jaar de kleurencombo. Jeansblauw met roestbruin van vorige maand. 
Een mooie, stijlvolle combo is het eigenlijk geworden. Mijn keuze was snel gemaakt om ook deze week voor een vosje te gaan, sorry daarvoor.
Ik hield het deze keer vrij eenvoudig, nam er nog eens mijn embossingfolders er bij, en kijk, hieronder het resultaat...

Achtergrond embossingfolder : WeR Memory Keepers
Vosje : Creative Depot, gekleurd met copics





Uiteraard ben ik niet alleen die deze kleurencombo uitprobeerde...
Gelukkig kon ik weer rekenen op een hele bende die deze uitdaging durfde aan te gaan. Hieronder het lijstje van de deelnemers. Breng hen allemaal een bezoekje en laat vooral een reactie achter. Niet vergeten hoor !
Ik dank iedereen weer voor alle enthousiaste deelnemers.
Ik wens jullie een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x


maandag 24 januari 2022

Elke maandag een persoonlijke kaart : 345 : Fabiola

Goeiemorgen iedereen,
Fabiola was een tijdje geleden jarig. En dat mag gevierd worden ! Uiteraard hoort daar een gepast kaartje bij. Ze houdt van bloemen, poezen en van 'cute'. Laat ik dat nu 'toevallig' in mijn voorraad hebben zekers ? 😊 Gelukkig maar !
Ik maakte voor haar de pop-up ball kaart van Karen Burniston, dat vindt ze vast geweldig.

Papier : Papermania
Afdrukje : Action
Rond sentiment : Aud Design
Sentiment : Boekenvoordeel
Pop - up ball : Karen Burniston
Puppy's en kittens : Memory Box
Joepie : Carlijn Design







Ik wens jullie langs deze weg nog een heel erg fijne start van de (werk)week toe en zie jullie graag woensdag terug voor heet kleurenkaartenteam. 
Wil je graag nog meedoen ? Dat kan op de valreep tot vanavond. Geef je nog snel op bij het oproepbericht met je startpagina van je blog, dan kom je in de lijst.
Ik zie jullie graag dan !
Groetjes, Martina
x


zaterdag 22 januari 2022

Bling bling voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik voor jullie een 'schitterende' kaart. Wie zegt dat er alleen goud en bling bling op kerst- en nieuwjaarskaartjes mag staan ? Juist daarom ! Inge van 'In 't Woefke' heeft een mooie voorraad Hot Foil stamps in de winkel. Ook de kleurtjes, waarmee je deze soort 'stempels' kan gebruiken is zeer ruim. Ik ging voor deze kaart voor het klassieke goud, wat op zich nog altijd de meest voor de hand liggende keuze is.
Het ideetje kwam ik tegen op internet, gaf er een beetje mijn eigen draai aan, en kijk, hieronder het resultaat.

Happy Birthday : Hot Foil My Favorite Things
Bloemen : Hot Foil Spellbinders, gekleurd met ZIG

Wil je deze fleurige kaart en ook andere projectjes zelf bekijken / betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel 'In 't Woefke' in Deurne. Daar kan je dan meteen ook je spulletjes aanschaffen die je nodig hebt.
Ik wens jullie langs deze weg nog een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x



donderdag 20 januari 2022

Believe in the magic of christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag, dus kerstkaartjesdag. dit is mijn pull-flip modelletje (of de juiste naam : popping flap kaart) dat je al geregeld zag voorbijkomen. Ook hier lekker veel dessignpapier in verwerkt, dus dat gaat vlot.
Hiermee wil ik jullie warm maken om weer mee te doen met de wekelijkse '52 weeks to christmas'. Link daar je kaartje, dan krijg je vast wel een reactie van een DT lid op je blog. Dit kan nog enkel vandaag.

Papier : Action en Marianne Design
Afdrukje : Stamping Bella, gekleurd met aquarel potloden
Sentiment : Stamping Bella 




Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart voor mijn DT 'In 't Woefke'. Hopelijk hebben jullie ook nog een momentje om even te komen kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x


woensdag 19 januari 2022

Bedankt ! voor alles

Goeiemorgen iedereen,
soms heb je een eenvoudig bedankkaartje nodig voor iemand die heel veel deed. Deze ging richting onze voorzitster van onze oudervereniging van de school. Ze is grote Antwerp fan, dus de kleurenkeuze is hier uiteraard doelgericht gekozen... 😉
Veel valt er niet over te vertellen, lekker eenvoudig, het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, nietwaar ? 

Papier : Forever Friends
voor alles : Coosa


Ik wens jullie nog een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kerstkaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x

maandag 17 januari 2022

Elke maandag een persoonlijke kaart / doosje : 344 : Audrey & Peter

Goeiemorgen iedereen,
zaterdag beloofde ik jullie het bijpassende doosje van de weekendkaart te tonen. Hier is ie dan. Eentje voor Audrey en Peter, vol foto's, allemaal in een zwart-wit versie. Gelukkig zijn daar de blokjes van de Action die daar mooi dienst voor kunnen doen.
Ik amuseerde me om alles goed te verwerken. Bovenop het doosje, is een afdrukje van de uitnodiging. Daar baseerde ik dan ook mijn kaartje op. Dat kaartje zag je zaterdag al.

Papier : Action
Ja : Rayher
Grote cijfers : Alt & New
Harten : Memory Box
Best Day Ever : Hero Arts
Hartjes aan touwtjes : Memory Box









Missie geslaagd denk ik dan... Op naar de volgende opdracht.
Ik wens jullie een hele fijne start van de (werk)week toe. Wij beginnen er aan met tot nu toe 5 collega's die ontbreken, het zal weer pittig worden.
Tot woensdag !
Groetjes, Martina

zaterdag 15 januari 2022

Ja !

Goeiemorgen iedereen,
weekend ! Na een vrij stevige start op school, hebben even tijd om op adem te komen nu. Rapporten check ! Dus, misschien knutselen op het menu... We zien wel.
Onderstaand kaartje werd aangevraagd om bij een explosion box te geven voor een koppel dat trouwde in de zomer. Het doosje zelf hebben jullie nog te goed...
Het werd een vrij eenvoudig kaartje, omdat ook de uitnodiging zonder veel poespas was, maar wel heel persoonlijk. Er valt dus niet veel over te vertellen... 😉

Papier : Action
Cirkel : Gummiapan
Ja : Rayher
Sentiment : Boekenvoordeel


Ik wens jullie langs deze weg nog een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een persoonlijke kaart.
Hopelijk hebben jullie ook dan even de tijd om langs te komen,
tot maandag !
Groetjes, Martina
x


donderdag 13 januari 2022

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
ja hoor, donderdag dus... Kerstkaartjes op het menu, of eerder Nieuwjaarskaartjes. Elk jaar maak ik er ook voor Nieuwjaar, omdat ik weet, dat mensen soms pas tussen kerst en Nieuw aan kaartjes denken of tijd hebben om ze te schrijven. Deze kan je nog perfect opsturen tot 10 januari denk ik dan...
In ieder geval, het ging lekker vlot met het mooie papier van de Action blok. Bling bling doet het altijd goed. 
We roepen dus met het team van '52 weeks to christmas' op om vandaag een wenskaart te maken voor de kerst of Nieuwjaar. Je kan enkel vandaag nog je kaartje linken op het blog, dan brengt een DT lid je zeker en vast een bezoekje.

Papier : Action
Cijfers : Stampin Up




Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne dag toe en zie jullie graag zaterdag terug voor een verse kaart. 
Tot dan !
Groetjes, Martina
x

woensdag 12 januari 2022

You're so sweet voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
vandaag mijn tweede projectje voor januari voor DT 'In 't Woefke'. Neen, deze keer geen kerstkaart meer, maar wel een winters kaartje. Uiteraard kan je dit tafereeltje makkelijk voor een kerstkaartje gebruiken.
Ik ging nog eens aan de slag met mijn Distress Inktjes. Deze keer met mijn penseel en drie verschillende tinten. Ook deze keer, geeft het een leuk effect voor de achtergrond. Je hoeft dus niet altijd te 'vegen' met je Distress Inkt. Je ziet, deze inktpadjes hebben veel mogelijkheden. Ze zijn dan ook 1 van mijn favorietste knutselspullen die ik bezit.
Ik maakte hetzelfde kaartje in 2 verschillende kleurtjes, aan jullie welke kleur jullie voorkeur geeft.

Achtergrond : Distress Inkt
Bomen : Eigen voorraad (ondertussen hebben verschillende merken deze berkenbomen, zowel in stempelvorm als snijmal), bewerkt met wat grijs potlood
Sentiment : My Favorite Things
Afdrukjes : My Favorite Things, gekleurd met aquaerel potloden
'Sneeuwlaag' : Lawn Fawn

Vanaf vandaag kan je weer terecht bij Inge in Deurne en kan je deze kaartjes zelf bekijken. Uiteraard geeft Inge je het juiste advies en eventueel een alternatief product.
Ik wens jullie langs deze weg weer een heel erg fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kerstkaart.
Bedankt voor jullie bezoekje en tot dan !
Groetjes, Martina
x







maandag 10 januari 2022

Elke maandag een persoonlijke kaart : 343 : Chantal

Goeiemorgen iedereen,
vandaag een persoonlijk kaartje voor een hobbydinnetje Chantal. Zij verjaarde enige tijd geleden, maar kijk, vandaag krijg ik de kans om haar kaartje te tonen. Ieder op z'n beurt. De wachtkamer goed gevuld, maar ondertussen wel alle gemaakte kaartjes in schema staan. Daarom dat je soms ook nog berichten krijgt zonder tekst... 😂
Deze dus niet. Ik amuseerde me met m'n nieuw stempelset van Papetry Ink en nog eens met het pop up modelletje dat jullie ondertussen al goed kennen.

Papier : 
Groot sentiment : Stampin Up
Bloemen : Papetry Ink, gekleurd met aquarel potloden
Sentiment binnen : Artemio, My Favorite Things
Letters : Jade Blossom

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne start van de (werk)week toe. Wij vliegen er op school ook weer in. Ben benieuwd hoe het met de kinderen gesteld is na drie weken vakantie. Hopelijk zijn ze niet te veel vergeten... 😏
Ik zie jullie heel graag woensdag terug voor een kaart voor DT 'In 't Woefke'. Kom je dan weer even langs ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x





zaterdag 8 januari 2022

Fietsend het pensioen in...

Goeiemorgen iedereen,
een tijd geleden, vroeg een collega me om een kaartje te maken voor haar huisarts die met pensioen ging en die van fietsen houdt. Dat doen we graag, nietwaar ? Jawel, even alle gepaste snijmallen bijeen zoeken en proberen om een leuk tafereeltje te maken met alles wat waarde heeft voor die persoon.
Dan nog voor een man, dus nog een beetje stoer ook.
Hieronder het resultaat...

Papier : Action
Fiets, stethoscoop, spuitje, thermometer : Marianne Design
Sentiment binnenin : Boekenvoordeel
Sentiment stempel : Scrapbook Atelier

Wat betreft de mailknop...
De functie is door Blogger (blijkbaar al een tijd) afgeschaft. Daarom heb ik voor mezelf alvast een soort oplossing gecreëerd, door mijn mailknop te 'verbinden' met mijn tabblad 'contact'. Zo krijg je de nodige gegevens te zien, maar prijkt je mailadres niet zomaar op je blog. Als mensen dan willen mailen, kunnen ze met een beetje moeite, de weg wel vinden. Misschien ook een tip voor andere bloggers ? 
Bedankt voor het meedenken in ieder geval ! 💖

Ik wens jullie langs deze weg nog een heel erg fijn weekend toe en zie jullie graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart.
Tot dan !
Groetjes, Martina
x