woensdag 31 januari 2024

Kleurenkaartenteam : 1ste schakel : Donkerblauw met celeste

Goeiemorgen iedereen,
vandaag is het de allerlaatste dag van januari, ook meteen de laatste woensdag van de maand. Dus, het kleurenkaartenteam vliegt er vandaag weer in ! De kleuren donkerblauw met celeste, gekozen door Colien, waren wel dankbare kleuren.
Ik ben nog volop mijn doos aan het 'legen', ooit wel leuk, maar niet gebruikt. De afdrukjes die soms zelfs ingekleurd zijn, wachten op verwerking.
Dit stempelset mocht ik even afstempelen een hele tijd geleden bij een hobbydinnen dagje. Nu kwam het eindelijk goed van pas.

Afdrukjes : Stampin Up, gekleurd met aquarel potloden
Papier : Action

Uiteraard ben ik niet alleen vandaag ! Hieronder de lijst met deelnemers, die je allen een bezoekje mag brengen en een reactie achterlaat.


Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne laatste januari dag en zie jullie graag in februari met een verse kerstkaart. Kom je weer even kijken ?
Prima ! Tot dan !
Groetjes, Martina
x





maandag 29 januari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Zahra 25

Goeiemorgen iedereen,
dochterlief werd dit afgelopen weekend 25 jaar ! Jawel, de tijd vliegt... Zij ziet natuurlijk wel heel veel kaartjes voorbij komen en uit zich dan geregeld over haar voorkeur van papier of model van kaartje. Hier moet ik niet met een 'eenvoudige' kaart afkomen, dat hebben jullie al duidelijk begrepen...
Daarom, deze kaart met interactieve binnenkant.
Dit modelletje zagen jullie al een keertje voorbij komen en blijft ontzettend leuk. Lekker veel designpapier op verwerkt. 

Papier : Action
Letters : Alexandra Renke
Cijfers : Stampin Up
'Hoera' letters : Craft Emotions

Ik wens jullie langs deze weg nog een heel erg fijne start van de werkweek toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor het kleurenkaartenteam.
Wil je graag nog meedoen ? Dat kan, link je startpagina bij het oproepbericht bij Mister Linky, dan kom je zo mee in de lijst.
Tot woensdag !
Groetjes, Martina
x






zaterdag 27 januari 2024

Big hugs

Goeiemorgen iedereen,
vandaag twee kaartjes voor de voorraaddoos. Ook deze afdrukjes zaten in de doos 'heel leuk, ik gebruik ze ooit wel eens'. Zelfs het hele kaartje had ik ook al gemaakt, bekleed met het dessignpapier. Het afdrukje moest dus enkel nog het kaartje vinden en dat heeft het dus bij deze gedaan. De juiste kleur van het papier op het hartje te krijgen, was niet eenvoudig met de copics, maar ik vind persoonlijk dat het aardig in de buurt komt.
Dit model van kaartje heeft me in een zomervakantie ook de nodige berekeningen bezorgd om het goed te doen uitkomen en het extra flapje aan te brengen, zodat je meer plek hebt om wat te schrijven.

Papier : Action
Afdrukje : Me to you
Grote HUG : Penny Black
Sentiment : Stampin Up

Ik wens jullie langs deze weg een heel erg fijn weekend toe. Ik zie jullie heel graag maandag terug voor een persoonlijke kaart,
tot dan!
Groetjes, Martina
x





donderdag 25 januari 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas : Challenge : Gebruik een dier vanuit het kerstverhaal

Goeiemorgen iedereen,
Vandaag ontdek je de nieuwe challenge van het team van '52 weeks to christmas'. Deze keer willen we graag een dier uit het kerstverhaal zien op je kaart. Ik gebruikte het schaap. Dook even in mijn voorraad Cats On Appletrees en stak ze beiden onder een stolpje. 
Uiteraard kan je nog andere dieren uit het kerstverhaal verwerken op je kaart. Te kort aan inspiratie ? Geen probleem! Kijk dan op het blog van '52 weeks to christmas', daar hebben de DT maatjes voor jou een heleboel kaartjes gemaakt met dit thema. 

Embossingfolder : Stampin Up
Schapen : Cats On Appletrees
Boompjes : Memory Box
Achtergrond sterretjes : Lawn Fawn

Wil jij graag meedoen met deze challenge ? Dat kan, link je kaartje vanaf morgen dan op het blog van '52 weeks to christmas', dan brengt een DT lid je vast en zeker een bezoekje.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart,
tot dan!
Groetjes, Martina
x




woensdag 24 januari 2024

Sending BIG hugs voor DT 'In 't Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
vandaag heb ik mijn laatste kaartje voor januari voor DT 'In 't Woefke' gepland. Februari komt stilletjesaan dichterbij en zo ook Valentijn. Dit exemplaar kan je gebruiken voor Valentijn, maar ook als beterschapskaartje uiteraard. Het leuke grote sentiment, draaide ik enkele keren uit dikker papier uit, plakte alle lagen op elkaar en uiteindelijk krijg je een verhoogde tekst op je kaart. Dit geeft net dat ander effect dan dat je het er helemaal plat opplakt.
De twee knuffeldiertjes van een stempelset van My Favorite Things, leenden zich hier helemaal voor.
Het hoeft dus helemaal niet ingewikkeld of moeilijk te zijn, nietwaar ?

Sentiment : Lawn Fawn 
Afdrukjes : My Favorite Things, gekleurd met aquarel potloden

Wil je deze kaart en andere eens live bekijken / betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan 'In 't Woefke' in Deurne. Daar kan je meteen ook je nodige knutselspullen aanschaffen. Inge helpt je graag op weg.
Ik wens jullie een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart,
tot dan,
groetjes, Martina
x






maandag 22 januari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Anne

Goeiemorgen iedereen,
maandag, dus een persoonlijke kaart op het menu. Deze ging richting Anne. Zij houdt enorm van naaien, dus dook ik in mijn kast voor het passend materiaal. Gelukkig heeft Marianne Design een aantal (heleboel) jaar geleden een volledige lijn uitgebracht met dit thema.
Daar heb ik dan gretig gebruik van gemaakt om onderstaande kaart te maken. Het werd ook deze keer een gate fold card, een modelletje dat jullie al meermaals gezien hebben.

Papier : Marianne Design
Knopen : Memory Box
Schaartje, naald en draad : Marianne Design
Sentiment : Marianne Design

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse kaart, voor DT 'In 't Woefke',
tot dan !
Groetjes, Martina
x



zaterdag 20 januari 2024

Een fijne verjaardag

Goeiemorgen iedereen,
na een ijskoude week, rollen we het weekend in. Dat belooft ook nog steeds een winters tintje te hebben. Maar kijk, binnenkort is het weer gedaan en komt er weer regen en wind.... We zien wel wat er op ons afkomt.
Vandaag heb ik voor jullie een vrij eenvoudige kaart voor jullie. Het afdrukje was reeds een keertje ingekleurd en wachtend op verwerking. 
Hieronder het resultaat.

Afdrukje : My Favorite Things, gekleurd met copics
Sentiment : Stamps Antwerpen (een oudje)

Ik wens jullie langs deze weg alvast een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse, persoonlijke kaart.
Tot maandag !
Groetjes, Martina
x



donderdag 18 januari 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
donderdag ! Kerstkaartjesdag ! Je volledige team van 52 weeks to christmas roept je op om weer aan de slag te gaan om je voorraad kerstkaartjes al te beginnen aanvullen. 
Ik nam voor deze reeks de sneeuwman uit mijn afdrukjes voorraaddoos. Enkele oude, verloren papiertjes die her en der nog lagen te wachten om verwerkt te worden, kregen ook meteen een plekje op mijn kaartje. Uiteraard mag de binnenkant weer niet ontbreken. 

Papier : Marianne Design en andere merken
Afdrukje : Whipper Snapper, gekleurd met aquarel potloden
Rand : Marianne Design

Wil jij ook weer graag meedoen met de wekelijkse lopende challeng van 52 weeks to christmas ? Dat kan, link je kaartje dan op het blog, dan krijg je vast een bezoekje van een DT lid.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart, kom je dan weer even kijken ? 
Groetjes, Martina
x











woensdag 17 januari 2024

I miss you

Goeiemorgen iedereen,
vandaag krijg je nog een keer kaartjes voor de voorraaddoos. Deze afdrukjes maakte ik een hele lange tijd geleden, van een stempelset van Francisca, mijn hobby maatje. Ze raakten in de voorraaddoos 'wel leuk om ooit een keertje op te gebruiken' en eigenlijk ook een beetje 'vergeten'.
Toen ik rond Nieuwjaar ontdekte dat ik in de planning van mijn blog al een hele tijd geen 'gewone' kaartjes meer had op staan, besloot ik om mijn doos te beginnen verwerken. Trouwe bezoekers zagen reeds exemplaren van deze 'leuk maar vergeten' afdrukjes voorbij komen. 
Bij deze...

Olifant : Katzelkraft, gekleurd met aquarel potloden
Sentimenten : Van Francisca

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag morgen terug voor een verse kerstkaart. Kom je dan weer even piepen ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x




 

maandag 15 januari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Charles

Goeiemorgen iedereen,
vandaag is het maandag, dus een persoonlijke kaart op het menu. Om jullie week goed op te starten, laat ik jullie onderstaand kaartje zien dat richting Charles ging. Hij werd onlangs 60 jaar. Daar hoort uiteraard wel een kaartje bij. Ik maakte er nog eens een leuke binnenkant van. Die heb je al een keertje gezien. Door dit te doen, kan je je permitteren om de voorkant dan vrij sober te houden, nietwaar ? 😇
Er is gebleken dat mannen geen 'mooie' kaart willen, maar wel een 'interessante' kaart 😏. Daarom een staaltje 'techniek' in verwerken helpt altijd. 

Papier : Marianne Design
Letters : Alexandra Renke

Ik wens jullie langs deze weg alvast een heel erg fijne week toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse kaart. Kom je dan weer even piepen ? 
Tot woensdag !
Groetjes, Martina
x




zaterdag 13 januari 2024

'Rare' friends voor DT 'In ' Woefke'

Goeiemorgen iedereen,
vandaag een verse creatie voor DT 'In 't Woefke'. Dit kaartje met een knipoog naar komende Valentijn in februari. Gaat niet enkel over verliefde stelletjes, maar ook vooral over vriendschap die je apprecieert. Daarom, dit kaartje. Hoe 'raar' ook deze vrienden zich voorstellen, het zijn zeldzame exemplaren. 😀

Achtergrond : Distress Inkt
Afdrukjes en tekst : My Favorite Things, gekleurd met aquarel potloden

Wil je graag dit kaartje bekijken / betasten ? Dat kan, breng dan een bezoekje aan de winkel 'In 't Woefke' in Deurne. Daar kan je dan meteen ook je spulletjes aanschaffen die je graag wil gebruiken voor je nieuwe projectjes.
Ik wens jullie langs deze weg nog een heel erg fijn weekend toe en zie jullie heel graag maandag terug voor een verse persoonlijke kaart,
tot dan !
Groetjes, Martina
x





donderdag 11 januari 2024

Elke donderdag een kerstkaart : 52 weeks to christmas

Goeiemorgen iedereen,
het is alweer donderdag ! Dan krijg je het 'DT van 52 weeks to christmas' over je heen ! Weer een algemene oproep, graag een kerstkaartje vandaag, dat je kan linken op het blog. Een DT lid brengt je dan een bezoekje. Als dat niet fijn is ?
Ik maakte deze kleurrijke kaart met (weer) allemaal restjes papier en een afdrukje dat bijna helemaal ingekleurd was uit mijn voorraaddoos. Daar zijn ondertussen van bij het opruimen nog wel heel wat plaatjes bijgekomen, dus ik kan nog een tijdje verder.... Hoef ik geen nieuw spulletjes aan te schaffen 😇😏

Afdrukje : Stampfairy, gekleurd met copics
Bomen : Marianne Design
Sentiment : Marianne Design
Papier : Ooit eens gekocht uit een soldenbak van bij Pipoos

Ik wens jullie vandaag nog een hele fijne dag toe en zie jullie heel graag zaterdag terug voor een verse kaart voor DT 'In 't Woefke',
tot dan !
Groetjes, Martina
x



woensdag 10 januari 2024

Welkom kleine UK

Goeiemorgen iedereen,
vandaag eens een 'gewoon' kaartje. Uit de voorraaddos, voor de voorraaddoos. Het plaatje reeds ingekleurd, het kaartje helemaal bekleed, enkel afwerken was de boodschap. Zo vonden deze onderdelen elkaar en werd het onderstaand kaartje. Nog steeds een heel leuk modelletje, deze luikjeskaart. Weer lekker veel dessignpapier op kunnen verwerken. En de stapel in de kast ? Nee hoor, die slinkt niet.... 😄
In ieder geval, ik gebruik het wel, dat is al het voornaamste dan, denk ik...

Olifantje : Marianne Design
Sentiment : Marianne Design
Papier : Action 

Ik wens jullie langs deze weg een hele fijne dag toe en zie jullie graag morgen terug voor een verse kerstkaart,
tot dan!
Groetjes, Martina




maandag 8 januari 2024

Elke maandag een persoonlijke kaart : Nancy

Goeiemorgen iedereen,
een hele tijd geleden was Nancy jarig. Ze mocht 58 kaarsjes uitblazen. Omdat ik weet dat ze van kleur houdt, maakte ik voor haar een kleurrijk kaartje. Uiteraard mocht een 'actief' gedeelte niet ontbreken. Want, wat maak je voor een doorgewinterde kaartjesmaakster ? Daar moet toch wel iets extra aan toegevoegd worden, nietwaar ? 
Daarom deze pop up twist card. Het modelletje ben je al eerder tegengekomen op mijn blog. Uiteraard volgen er nog wel heel wat exemplaren... 😇

Papier : Lost and Found (heel oude blokjes)
Vlaggenlijn : Joy
Grote letters : Stampin Up
Hoera : Carlijn Design

Ik wens jullie langs deze weg nog een hele fijne start van de werkweek toe en zie jullie heel graag woensdag terug voor een verse creatie,
tot dan !
Groetjes, Martina
x