woensdag 26 augustus 2020

Kleurenkaartenteam : 8ste schakel aubergine met donkerzalmroze

Goeiemorgen iedereen,
de laatste woensdag van de maand, en van de vakantie. Jawel, de maanden zijn weer voorbij gevlogen.... Gek hoe je je dagen toch gevuld krijgt, zonder te moeten gaan werken... 
Vandaag is het dus weer de beurt aan het kleurenkaartenteam. Deze maand mochten we met de kleurencombo aubergine en donker zalmroze aan de slag. Geen evidente samenstelling bleek weer.
Ik maakte toch twee kaartjes met dit combo. De eerste kaart kwam pas na de gestreepte kaart.
Omdat ik tijdens de vakantie in Tsjechië en Slowakije, beperkt was in 'wat neem ik mee op reis', concentreerde ik me vooral op inkleurwerk. Ik probeerde dus de twee kleuren in de bloem zelf te verwerken, hieronder krijg je het resultaat. Vond het wel mooi geworden, maar misschien iets te veel groen en wit... Daarom de strepenkaart, waar ik nog op het laatste moment een draakje aan toevoegde.

Bloemen : Simon Says Stamp, gekleurd met aquarel potloden
Sentiment : Simon Says Stamp





Achtergrond strepen : Pink Fresh Studio
Hip Hip Hooray : My Favorite Things
Draakje : My Favorite Things, gekleurd met aquarel potloden



Uiteraard komen jullie niet enkel voor mijn creaties, maar voor de lijst met deelnemers, die deze uitdaging weer is aangegaan. Ondanks de vakantie, mocht ik weer rekenen op een mooi aantal, dat is erg fijn ! Breng hen allemaal een bezoekje en laat vooral een reactie achter, want daar gaat het tenslotte over. 
Ben je met vakantie en heb je jouw projectje vooraf geprogrammeerd ? Geen probleem, kom dan zeker later een keertje langs om reacties achter te laten.

Wij tellen stilletjesaan af naar 1 september toe. De werkweek is toch al 'niet officieel' gestart met voorbereidingen op school.
Ik wens jullie allemaal alvast een hele fijne dag toe, dank voor je bezoekje en zie je graag morgen terug voor een verse kerstkaart, kom je dan weer even kijken ?
Tot dan !
Groetjes, Martina
x

28 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wow wat mooi Martina, en zo fijntjes gekleurd. De dino kaart is enig.
Fijne dag groetjes, Anita

femke zei

Heey Martina,

dat zijn 2 mooie kaartjes geworden. Prachtige bloemen en een supergave draak.

groetjes Femke

Jantine zei

Je kaart met de bloemen is prachtig, Martina. Heel verfijnd. Maar ik vind de gestreepte kaart meer bij het thema passen en dat draakje is een toffe toevoeging. Geniet nog even van een beetje vrije tijd!
Bedankt voor de uitdaging weer deze maand.
Groetjes
Jantine

chantal zei

Wauw de eerste kaart met de bloemen is een supermooie elegante kaart. Hoe anders kan een kleurcombinatie zijn! Mooi
Liefs Chantal

Elle-Jeanne zei

Wow wat een prachtige kaart.
Ook de andere is weer heel mooi.
Groetjes Elle-jeanne

Nancy zei

Hey Martina,

Mooi ingekleurd! Maar ik ben toch meer fan van de de kaart!
Geniet nog van jouw laatste dagen...

Liefs,
Nancy

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Twee heel verschillende kaartjes, alle twee mooi. Wat heb je de bloemen mooi ingekleurd! Dankjewel weer voor het organiseren! Lieve groetjes, Yvonne

Chantal zei

Prachtige kaarten.
Groetjes, Chantal S

Irene zei

Ik heb al heel wat leuks voorbij zien komen maar deze bloemen vind ik écht beeldschoon Martina!
XxIrene

Je@net zei

Wat een pracht van een kaart die eerste, en de tweede gewoon super leuk met die dino!

Petra-loves-paper zei

Je bloemenkaart is schitterend ook al voldoet hij volgens jou niet helemaal aan de KKT eisen. De draken kaart is een schatje 🤩

Margreet zei

Je bloemenkaart is beeldschoon, maar wat je zelf al zegt, wel een beetje veel wit en groen. De gestreepte kaart met de schattige draak is super!
xxx Margreet

Crea Astrid zei

Twee prachtige kaarten en leuk om te zien dat ze heel verschillend zijn. De bloemen zijn prachtig ingekleurd en die met het draakje is ook erg schattig.

Groetjes, Astrid.

Nancy Soetaert zei

twee prachtige kaarten, supermooi kleurwerk op je bloemenkaart en een heel toffe tekststempel. Dit met het draakje en de streepjes past dan wat beter bij het KKT, maar zoiets moois maken op je vakantie, super hoor!
Groetjes
Nancy

Colien zei

Heel mooie kaarten in deze kleurencombinatie, erg geslaagd! Leuk dat er toch zoveel deelnemers zijn, dat heb je weer goed georganiseerd, waarvoor dank! Succes weer met de opstart van het nieuwe schooljaar....
grtz Colien

Sarah zei

De bloemen kaart is prachtig, maar iets buiten de regels van het KKT.
Je kaart met draakje is perfect in de gevraagde kleurtjes. Succes met de heropstart van de school! X

Diny zei

Wat een leuke kaartjes in deze kleurtjes Martina!
Allebei zo mooi en zo verschillend.
Groetjes Diny

Ela zei

Twee hele verschillende kaarten maar allebei prachtig! De bloemen zijn schitterend ingekleurd. Groetjes Ela

Laurespage zei

Martine, twee totaal verschillende kaartjes, maar heel mooi ! Je kleurwerk op de bloemenkaarten is prachtig en je strepenkaart is door de dino afgewerkt. Fijne dag, laurette

Marijke zei

Wat een mooie kaart met die bloemen. Heel mooi ingekleurd. Het draakje vind ik ook een mooie! Leuk in combinatie met de strepen. Groetjes Marijke.

Nelleke zei

Nou dat te veel groen is je vergeven hoor :-) Wat heb je ze schitterend gekleurd, dat doe ik je niet na. Ook jouw dino kaart is een leukerd. Succes met de voorbereidingen voor school. Mijn werkweek begint ook weer 1 september. Groetjes, Nelleke

!neke zei

Ze zijn beide mooi !
Maar dat draakje steelt de show !
Groeten Ineke

Femminde zei

Wat een mooie kaartjes en zo lekker verschillend. Dat lieve draakje is ook tof en super ingekleurd. Mooi gestempeld met no line techniek.
Tot het volgende KKT!!
Groeten van Femminde

Henriët zei

Dezelfde kleuren maar toch zo verschillend. De eerste vind ik prachtig. Zo mooi ingekleurd. Maar de tweede is ook mooi. De dino is een goede toevoeging.
Groetjes van Henriët

Marfien zei

Een prachtige bloemenkaart en een vrolijke kinderkaart, wat is het KKT toch veelzijdig, Elke maand weer nieuwe verrassingen, dank je wel

Rosina zei

Prachtige kaartjes zijn dit Martina...wat een mooie ingekleurde bloemen op de eerste kaart...maar ook je 2e kaartje is prachtig met het leuke draakje erop...
groetjes Rosina

GerJanne zei

Wat heb je dat supermooi gekleurd! Af en toe en ander kleurtje erbij is toch niet erg? Het gaat om de uitdaging! Je andere kaart is ook heel leuk!
Ik wens je een goede start met de leerlingen volgende week!

Grietje Jansen zei

Beide kaarten zijn erg mooi, maar die met de bloemen vind ik echt heel mooi geworden.

Grietje