vrijdag 28 augustus 2015

Kaart met thee

Goeiemorgen iedereen,
het kleurenkaartenteam voorbij. Het was me toch eentje om niet te vergeten, lijkt me...
Volgende maand krijg je nog een spannende opvolger. Want het fluo geel blijft natuurlijk nog een maandje meegaan... Ben benieuwd wie dan nog mee durft. We zien wel.
Gisteren de beurs van Den Bosch onveilig gemaakt. Weer wat nieuwe spulletjes aangeschaft, want ja, een mens moet wat met z'n geld, nietwaar ? =) Portemonnee (bijna) leeg, zakjes gevuld, wachtte ons nog een onaangename verrassing op het einde van onze beurs. De auto stond er met een platte band, pffff. Helemaal klaar om naar huis te gaan, 1 uur gewacht op de wegenwacht.
Die man, heeft de band vrolijk hersteld, er zat een betonnagel in van wel 8 cm lang !! Na 18.00 uur, konden we dan eindelijk onze reis naar huis starten. Gelukkig geen file (meer)...
Hopelijk rest er nog een beetje tijd om al iets met de nieuwigheden te doen, want we zijn volop in het voorbereiden van het verse schooljaar... (misschien 's nachts ?). Want gisteren was de fut er echt wel uit.
In ieder geval, vandaag een kaartje met een theezakje. De hele reeks geeft wensen op het theezakje. Toen ik die zag, moest ik ze hebben (heb er ook al gebruikt voor de zakjes, bedankjes voor het schooljaar een tijdje geleden). Ze verwerken, werd dan weer een andere uitdaging. Maar zie hier, het resultaat, vond het toch wel leuk om te maken en eens iets anders dan stempelen, nietwaar ?
Eens het idee er was, werd het uiteindelijk een snel kaartje.

Theezakjes : Bio winkel
Cijfer en letter : Chipboard setje van ..... ???
Ballonnen : Elizabeth Craft Designs

Een kleurrijke kaart om je dag wat op te vrolijken als het weer niet meer mee wil.
Ik wens je een hele fijne dag toe en tot zondag, voor een verse kaart.
Bedankt voor je bezoekje en reactie,
groetjes, Martina
x
16 opmerkingen:

Anoniem zei

Superleuk met die felle kleurtjes!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ellen zei

Wat een pech, na zo'n gezellige dag met een lekke band staan! Gelukkig zijn jullie thuis gekomen. Misschien juist door het oponthoud wel zonder file ;) Leuke kaart, zeg! Dat theezakje is echt heel gaaf.

Claudia Rogier zei

Hoi,

Toffe kaart. Wij (ik en Lisbeth) gaan morgen naar de beurs.

grtjs
Claudia

Sarah zei

Jij gebruikte inderdaad dezelfde kleurtjes ! Die thee zakjes zijn leuk op een kaartje . Ik stop zo ook vaak vanbinnen . Met een kijkvenster is ook een leuk idee ! Succes met jouw nieuwe schooljaar .
Liefs☆ Sarah ☆

Crafty EllenH. zei

Hihi dit vind ik super!!

Colien zei

Oh jee, dat is niet handig. Gelukkig dat de ANWB-meneer je kon helpen! Ben benieuwd wat je allemaal hebt aangeschaft, we zien het vast terug in mooie creaties :-) Dit kaartje is dan misschien een snel exemplaar, maar daarom niet minder leuk, heerlijk vrolijk!`
grtz.Colien.

Els zei

Een onstuimig dagje dus op de beurs en dan na afloop ook nog een platte band. Fijn dat de wegenwacht jullie geholpen heeft en konden jullie zonder file naar huis rijden.
Leuke kaart is met de theezakjes.
Fijn weekeinde en groetjes, Els

Je@net zei

Wat een leuke en vooral vrolijke kaart, Martina!

Jantine zei

Wat een gezellig kaartje met een leuk theetje!
Groetjes,
Jantine

Francisca zei

Wat leuk zeg .. die thee zakjes .
Leuk gemaakt
Mijne spulletjes liggen al zen plaats en vandaag uitgeprobeerd met kobe...
Groetjes,
Francisca

Irene zei

Heerlijke vrolijke kleurtjes op je leuke theekaartje Martina!
Wat een afknapper na zo'n leuke beursdag maar gelukkig zijn jullie goed geholpen en filevrij naar huis met leuke spulletjes en een portemetniks hihi!!

xx Irene

Veerle zei

Oh nee wat erg Martina. Na zo'n beursdag ben je al hondsmoe en dan opgewacht worden door een lekke band pffff, niet leuk. Gelukkig zijn de nieuwe spulletjes waarschijnlijk wel een pleister op de wonde ;-)
Je hebt hier alvast een heel leuk fleurig kaartje. Enneh ik ben met de volgende kleurschakel weer van de partij hoor. Al kon het met dat fluo geel inderdaad wel tellen als eerste deelname LOL
Ben reuze benieuwd naar het vervolg. Fijn weekend, groetjes Veerle

Petra Raams zei

ziet er heel gezellig uit

Rosina zei

Je kaartje is weer erg mooi gemaakt Martina...mooi deze kleurtjes bij elkaar..
Helaas heb ik jullie niet gezien afgelopen donderdag...maar het was ook best wel druk vond ik...
Alleen dan hadden jullie wel pech dat de auto een platte band had...ik vond het ook niet lekker rijden met die regen als we naar huis gingen...maar het was wel heel gezellig met mijn kleindochter erbij...

groetjes Rosina

Chantal zei

Mooie kaart, leuk dat thee zakje.
Groetjes, Chantal S

Nancy zei

Hey Martina,

Lekke band of niet, we hebben toch maar genoten van ons beursdagje...
Zeg, die uitdrukking een portemetniks vind ik wel geweldig gevonden, die ga ik toch wel meepakken...

Allee, je maakte nog een leuke theezakjeskaart, super toch die zakjes met tekst op? Kan je leuk verwerken...

Blijf het toch een beetje raar vinden dat de deelnemers van het KKT zo'n problemen hadden met dat fluogeel... Iedereen heeft toch minstens een fluostift in huis? Heb speciaal al geen fluogroen of roze gekozen... Wel een ideetje voor in de toekomst, maar dan hou je misschien geen leden meer over...

Liefs,
Nancy

Liefs,
Nancy